Siirry pääsisältöön

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen?

Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä.

No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työkalu". Mutta ennen kuin kukaan repii pelihousujaan, niin käyn läpi muutamia seikkoja. Blogipostaus pohjautuu aika pitkälti omiin kokemuksiini ja käsityksiini tästä laajasta aiheesta.

 

Lauta suoraan paketista.

Spiritismi yleensä

Spiritismillä tarkoitetaan apuvälineellä otettua yhteyttä henkimaailmaan. Silloin avaamme portin kaikille mahdollisille henkimaailman tyypeille, jotka haluavat tulla läpi ja siinä voi sitten sattua vahinkoja jos ei  tiedä mitä tekee.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös tällä laudalla; aakoslauta, ouija – lauta, henkilauta, spiritismilauta ja englantilaisittain spirit boart tai talking board. Silloin kun puhutaan enkeli – tai valolaudasta niin erotan ne toisistaan, vaikka kyseessä on kuitenkin loppujen lopuksi samalta näyttävä lauta, kauniimmilla ja valoisilla kuvilla sen mustan, pääkalloja ja symboleita vilisevän laudan sijasta. Olennaisinta on, että kun työskentelemme valon maailman kanssa, niin silloin laudan käyttöön kuuluu useampi huomioitava asia verrattuna netistä pöllittyihin spiritismi- ohjeteksteihin.

No, perinteisesti ohjeet kuuluvat kutakuinkin tähän suuntaan; peitä ikkunat, peilit ja kaikki muut heijastavat pinnat, ettei niihin jää kukaan henki jumiin. Omaa kuolemaa ei saa kysyä ja peli pitää aina lopettaa, kun lupa on saatu ja sanottu hei. Muitakin ohjeita varmasti liikkuu netissä. Klassisin virhe taitaa olla juuri se, että kun jotakin tapahtuu, niin tule pupu pöksyyn ja tulee kiire lopettaa istunto ja siinä unohtaa sulkea laudan, jolloin portti tuonpuoleiseen jää auki. Suurin osa ohjeista loppuukin tähän.

Valotyöskentelyssä istunto ja osallistujat suojataan rukouksilla, maadoituksella ja visualisoimalla osallistujine ja tilan ympärille suojakupu. Toiset laulavat tai soittavat shamaanirummuilla, äänimaljoilla ja kelloilla kohottaakseen omaa energiatasoaan, koska he keskustelevat enkeleiden ja muiden valo-olentojen kanssa.  Myös laudan energeettinen puhdistus, tasapainottamien ja energianvärähtelyn kohottaminen on tärkeää, siihen käytetään poltettavia suitsukkeita, usein salviaa ja ympyröidään lauta kynttilöin ja kristallein. Ja viimeisenä ennen kuin aloitetaan, niin pyydetään enkeleitä luomaan valoportaali, josta kukaan negatiivinen tai vahingollinen henki ei pääse läpi, eli lupa tulla läpi on vain valon maailmasta tulevilla hengillä. Ja kun istunto lopetetaan, niin sen saa opettaa vasta kun lupa siihen on hengiltä annettu ja sanottu kiitos ja hei. Valoportaali suljetaan ja omat energiat puhdistetaan ja maadoitutaan takaisi arki hetkeen. Tämä on aika tarkkaa ja hallittua työskentelyä, mutta jokaiselle tulee varmasti omia variaatioita toimia. 

Yleiset periaatteet

On olemassa jotakin yleissääntöjä aina kun keskustellaan henkimaailman kanssa apuvälinein tai ilman. Kiitollisuus ja kohtelijaisuus onkin erittäin tärkeää mikä monelta tuntuu spiritismipiireissä unohtuvan. Sanotaankin joskus, että vainajahenget ovat ihmisiä ilman lihaa, joten sama kohteliaisuus ja huomaavaisuus kuin tässäkin maailmassa ihmisten kesken pitää päteä AINA kun työskentelet henkimaailman kanssa. Sama sääntö koskee kaikkia henkimaailman entiteettejä.

Eli aina kun otat yhteyttä henkiin heilurin, laudan, tarot-korttien tai goust boxin kautta niin muista se kohtelijaisuus, kiitollisuus ja kunnioitus. Jos saat vastaukseksi haistattelua, kiroilua, pelottavia profetioita tai sinulle tulee paha huimaus, oksettava olo yms. niin silloin olet tekemisissä pahojen henkivoimien kanssa tai vaan hyvin matalasti värähtelevien vainajahenkien kanssa. Silloin kuin työskentelet valon kanssa, niin olosi on hyvä ja turvallinen. Toiset saavat todella ison energia latauksen, koska portaalista tulvii valoa ja hyvää energiaa osanottajiin.

Sinun pitää myös kunnioittaa työvälinettäsi. Kun otat uuden laitteen esim. ghost boxin tai välineen esim. henkilaudan käyttöön, nii kerro sille mikä on sen tehtävä, miksi se on sinulla, mihin käyttöön se tulee, siunaa se ja ota sen ns. omaksesi, jolloin se kiinnittyy sinun energioihisi. Moni ei juuri tästä syystä lainaakaan välineitään muille, koska ne ovat pyhiä käyttäjälleen. Eli älä pahastu, jos joku kieltäytyy lainaamasta sinulle välinettään. Esim. boxin voi tietysti siunata, vaikka tietylle ryhmälle yhteiseen käyttöön.

Jos sinulla on jo jokin väline käytössä, voit sen siunata nytkin, jos et ole sitä ennen tehnyt. Joskus myös ihmisten tavat muuttuvat niin joskus on hyvä puhua välineelleen/henkimaailmalle ja päivittää välineen tehtävät. Olen aika varma, kun muutat omia työskentelytapojasi valon suuntaan, niin kommunikaatiosi selkeytyy ja sen jälkeinen energia puhdistuu ja olosi on istunnon jälkeen parempi kuin ennen.Tämä on enemmän mielipide kysymys ja joku voi kokea tämän täysin turhaksi, mutta suosittelen kokeilemaan joskus.

Tiedän, että tämä tuntuu vähän hassulta puhua jollekin elottomalle puulaudalle, mutta siten osoitat kunnioittavasi sitä, henkimaailmaa ja jopa itseäsi. Kun Työskentelyväliteet on viritetty oikein, niin sen kanssa työskentely on huomattavasti mukavampaa. Annan esimerkin, miten minä puhun välineelleni tai henkiauttajilleni, kun siunaan sen välineen käyttööni:

-           Rakkaat auttajani henkimaailmassa. Siunaan tämän (esineen nimi) omaan käyttööni jotta siinä olisi vain minun energiani. Pyydän saada sen avulla selkeitä viestejä teiltä itselleni ja muille, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Sallikaa minun olla puhdas valon kanava, jotta voi auttaa muita ihmisiä ja henkimaailman olentoja omalla työskentelylläni.

Siunauksesi ja rukouksesi voi olla ihan minkälainen vaan kunhan se täyttää tavoitteesi. Toiset tykkäävät käyttää isä meidän - rukousta, mutta se ei ole koskaan ollut minun juttu, niin käytän sitten omia sanoituksia, mikä mihinkäkin esineeseen parhaiten sopii. Omista esim. reilu 20 eri korttipakkaa niin olen nekin kaikki siunannut tiettyä tehtävää varten ja kunnioita niitä juuri siten, etten sitten tee niillä muuta. Oman henkilautani olen siunannut omaan käyttööni ja siihen tehtävään, että henkioppaani kouluttavat minua sen välityksellä tähän henkiseen työhön, jota nyt teen. Henkinen polku ei ole koskaan valmis, nääs.

Suojaa tilaisuus aina ennekuin aloitat työskentelyn valitsemallasi välineellä pyytämällä valon väki mukaan istuntoosi. Voit pyytää, vaikka oman rakkaan mummu vainaasi vierellesi huolehtimaan sinusta, jos omat henkioppaat ja enkelit tuntuvat sinusta vieraille. Meillä kaikilla on se oma työtiimi, joka on kanssamme aina, vaikket heitä erikseen nimeltä pyytäisikään. Koska meillä on vapaa tahto, niin meidän tulee muistaa pyytää apua koska vapaa tahtomme rajoittaa heidän käytännöntoimijaan, se ei siis ole aina automaatio, siksi apua pitää pyytää erikseen. Muista myös se kiittäminen avusta, kun lopetat. Suojaus ja siunausrutiinit ovat eri laisia, joten kannattaa tutustua aiheeseen vähä laajemminkin, koska toinen tapa sopii toiselle ja toinen toiselle.

Laudalla keskustelu ei ole mikään pikakurkkaus, vaan istuntoon voi mennä useita tunteja. Itselle 3-5 h on aika tavanomainen. Se johtuu siitä, etten kysele pelkkiä Kyllä ja Ei – kysymyksiä vaan erilaisia neuvoja ja opetuksia. Henkilautaa tai muita välineitä ei ole tarkoitettu leikkimistä, uteluita varten vaan aina kun keskustellaan ja otetaan yhteyttä heihin niin siihen pitää olla joku syy. Turha uteliaisuus voi suoraan sanoen suututtaa henkiä. Kyky ottaa heihin yhteyttä on annettu meille mahdollisuudeksi kasvaa henkisesti, saada neuvoa ja auttaa muita heidän henkisellä polullaan. Myös henget tarvitsevat joskus apua ja meidän tehtävä on auttaa jumiin jääneitä henkiä eteenpäin, valoon ja rauhaan.

Joku saattoikin miettiä miten se apua tarvitseva matalasti värähtelevä vainajahenki pääsee meidän kanssa juttusille, jos vain valosta tulevat henget pääsevät läpi. Tähän on oikeastaan aika yksinkertainen selitys. Henkioppaat/enkelit saattavat apua tarvitsevat vainajahenget luodun suojakilven läpi ja tuovat he meidän luoksemme ja lauta keskusteluun, jotta voimme auttaa juuri heitä. Tällainen henki tulee kukin vuorollaan. Itselleni on eräs tietty opas, joka on tätä työtä minulle tehty. Henki, joka tulee luoksemme pyytäen apua ei ole pahantahtoinen, mutta saattaa omata hyvin matalan värähtelyn ja kun sellainen henki tulee energiakenttäämme voimme alkaa voida huonosti tai pelätä tätä mustaa energiaa. Sitten on erikseen ne henget, jotka omasta tahdostaan haluavat pahaa toisille ja tarkoituksellisesti syövät omaa energiaamme saadakseen itse enemmän voimaa itselleen. Tällaisia on ns. häiriöhenget. Tällaisten häiriöhenkien ei pitäisi päästä keskusteluun, kun suojaukset on hoidettu kunnolla. En käy tässä nyt enempää läpi eri henkien lajeja, koska se jakaa mielipiteitä ja aion tehdä siitä erikseen jutun.

Korostan nyt vielä erikseen, ettei henkimaailmaan yhteydentottovälineet ole koskaan leluja! Kun otat yhteyttä henkimaailmaan, niin avaat portaalin ja käytännössä kaikilla henkimaailman tyypeillä on mahdollisuus päästä sisään. Myös tarot-kortit tai heliluri voivat avata portaalin, erityisesti jos olet mediaalisesti auki (eli omaat meedionkykyjä).

Minulla on tästä asiasta sellainen käsitys että, koska boxin ja laudan kautta tulee selkeitä sanoja, niin niiden kautta on helpompi vaikuttaa kenen tahansa ihmisen mieleen ja sitä kautta myös pahantahtoiset henget pääsevät helpommin meihin käsiksi, kuin korttien tmv. monitulkintaisten välineiden kautta. Laudan/Boxin kautta viestit on usein niin selkeitä, ettei niitä voi tulkita kovin monella tavalla. Tämän vuoksi ainakin spykologinen pelottelu on laudassa/boxissa vahvempi. Esimerkiksi: nostat Kuolema -tarotkortin niin voit tulkita sen monella tavalla vs. saat vietiksi boxin/laudan kautta lauseen "Sä kuolet huomenna."

Itselleni on kokemusta siitä, että on joku ikävämpi energia päässyt läpi korttien kautta, mutta siihen auttaa korttien ja huoneiston huolellinen puhdistaminen. Tiedän, että jotkun polttavat lautansa tai kortinsa nuotiossa tästä syystä. Itse hieman epäilen, että auttaako se enään kaikissa tapauksissa, kun henki on jo täällä. Sen lisäksi voi joutua suorittamaan muitakin puhditustoimenpiteitä.

Jos et minkäänlaisia ehtoja aseta portaalillesi niin sen on sama, kun esittäisit julkisen kutsun, että tulkaa tekemään elämästäni maan päällinen helevetti. Moni teistä on varmasti nähnyt netissä, kun uteliaat menevät tukimaan autiotaloa ghost boxin kanssa ja sieltä alkaa kameran edessä tapahtua ikäviä asioita ja läpi tulee ikäviä sanoja. Tai kuulleet juttuja, että tein sitä ja tätä, niin nyt meillä tapahtuu kaikkea pelottavaa. No joo, toiset jutut on feikattuja, mutteivat kaikki. Tästä asiastahan voi vääntää kättä vaikka kuinka, mutta tämä on minun ja monen muun henkisen alan ihmisen näkemys. 

Kukaan ei ole sanonut, että istunto pitää tehdä pimeässä kynttilänvalossa. Ainakin valon maailman tyypit viihtyvät yhtä hyvin päivänvalossa, kuin pimeässäkin. Niin voit, ottaa kupin kahvia ja kuunnella hyvää meditaatio musiikkia ja ulkoa tulevaa linnun laulua samalla, kuin juttelet laudan kautta. Kunhan ylimääräinen hälinä on pois, jotta voit keskittyä. Tee olosi mukavaksi. 

Jos pimessä istuminen pelottaa, niin älä tee sillä tavalla. Aikuisellakin on ihan täysi oikeus sanoa, että pimeys pelottaa, eikä näissä henkimaailman asioissa ole kellään varaa tai tarvetta irvailla siitä. Jokaisen ihmisen henkiset kokemukset ovat hänen omiaan ja siten totta. Jos toista pelottaa, niin meidän joita ei pelota, tehtävä on rohkaista, kuunnella ja tukea sitä joka pelkää. Meillä jokaiselle on sielunmuistissamme se tieto, että kun tarttuu toista kädestä, niin ei pelota niin paljon. Pimeyden porukkaa voi pelottaa valo, niin senkin vuoksi on parempi tehdä valotyöskentelyä valossa. 

Niin ja mitä tulee siihen "Peitä kaikki heijastavat pinnat" - sääntöön, niin se liittyy siihen uskomukseen, että, kun ihminen kuolee, niin huoneessa ei saa olla sellaisia, kun sielu voi jäädä niihin kiinni. Tämä tapa olut käytössä silloin kun ihmiset kuolivat lähes aina kotona, ennen sairaaloja ja on toki varmasti edelleenkin jossain määrin, kun potilas kuolee saattohoidossa omassa kodissaan. Kyllähän sitä on tolkuttomasti satoja vuosia vanhoja tarinoita kummittelevista peileistä ja ikkunoista, joten saattaa siinä ollakin jotain perää, mutta en ole kokenut tarvetta tällaiseen toimenpiteeseen, kun työskentelen valon kanssa. Mielummin ihan kurkkasen mielenkiinnosta välillä peilin kautta, että näkyykö vieressäni ketään seisomassa, kun keskustelen, joska toisinaan nään paljain silmin henkiä, enimmäkseen kuitenkin sisäisin silmin eli kolmannen silmän kautta eli selvänäköisesti.

 

Ketä sieltä sitten juttelee

Viestit tulevatkin hyvin runollisesti, kun keskustelee valo henkimaailman kanssa, erityisesti kun keskustelee enkeleiden kanssa. Luonnonhenget ovat hauskaa porukkaa, kun he kertovat asioita niin ne ovat runollisia arvoituksia ja niitä pitääkin pohtia oikeen kunnolla, ennen kuin ne ratkaisee. Vainajahenget ovat vastauksiltaan kaikkein tavanomaisia, koska se he ovat olleet ihmisiä ja siten meillä on samanlainen kieli. Henkioppaat sitten vaihtelee, toiset omaavat hyvinkin hienot lyyriset taidot ja toiset taas juttelevat hyvin tavanomaiseen ihmistyyliin.

Itse olen jutellut omien oppaideni, suojelusenkelini, vainajahenkien ja luonnonhenkien kanssa. Joku voi saada yhteyden toiseenkin galaksiin, itsellä ei ole tästä kokemusta. Vastauksista oppii muutaman kerran jälkeen, aika helposti päättelemään kuka on milloinkin äänessä. Sitä voit kyllä aina kysyäkin, että kuka siellä nyt puhuu ja nimi tulee kyllä sieltä. Ja niiden avunpyytäjien kohdalla on hyvä kysyä aina, että kuka olet ja miksi tulit minun luokseni?

Yleisin syy alkaa käyttää henkilautaa on halu saada yhteys johonkin rakkaaseen edesmenneeseen tai silloin kun kotona tapahtuu jotakin outoa ja haluaa saada tietoon, että kuka siellä räyhää. Näiden jälkimmäisten häiriöhenkien kohdalla olisin todella varovainen, koska ne oivat olla mitä vaan, vaikka joskus se voi olla ihan vain se meidän mummu -vainaa, joka tarkistaa onko kaapissa sokeria kun tietää, että olet aikeissa leipoa huomenna kakun.

Se voiko laudalla ottaa yhteyttä suoraan paholaisiin, niin en tiedä, uskon itse, että voi. Koska, jos voin keskustella valon kanssa, niin miksen pimeänkin, jos niin haluisin. En halua tätä missään nimessä kokeilla ja tiedän ettei minun tarvitse ottaakaan sinne yhteyttä, koska sillä porukalla ei ole mitään sellaisia tietoa mitä ei valossa tiedettäisi. Mieluummin siis työskentelin enkeleiden kanssa kuin tämän pimeyden porukan. 

Koska laudan kauttaa saattaa keskustella samanaikaisesti useampiakin tyyppejä, niin viesti voi olla välillä sekavaa, kun jumissa olevat henget nahistelevat keskenään ja se riita tulee laudan läpi. Jos näin käy, niin kannattaa pyytää henkioppaita pitämään järjestystä yllä tai voi itsekkin sanoa, että "Nyt en saa selvää mistä on kysymys, niin puhukaa yksi kerrallaan." Voit jopa joutua selvittelemään riitoja. Tälläistä tapahtuu jumissa olevien vainajahenkien kanssa ja joskus luonnonhenkien kanssa, eli maanpiirissä olevien. Korkeammalta tasolta ja valosta tulevien henkien kommunikaation on ainakin minun tapausessani paljon selkeämpää, kun nosta energiani, niin korkealle, ettei maanläheiset entiteetit välttämättä pysy mukana. 

Joskus saattaa aiheuttaa haasteita se, että henki puhuu eri kieltä. Välillä voi tulla englantia ja tässä juuri tuli minun keskuteluun venäläisiä, jotka puhuivat murtaen suomea, ja osa sanoista menikin sitten liian epäselväksi, mutta sain hengen kuitenkin johdatettua valoon, joten homma saatiin onneksi ratkaistuksi. 

Vaikka lauta ei olekaan hupi käyttöön, niin se ei tarkoita, etteikö keskustelu voisi olla hauskaa ja opettavaista samaan aikaan. Itsekin kun on meedio, niin saan muutakin kautta informaatiota kuin käytän lautaa ja väliin aistinkin, että taas ne nauraa minun höpsöydelleni.

Tässä on pieni ote keskustelusta, jonka kävin, kun mietin miltä heistä henkimaailmassa tuntuu, kun kerron heidän elämästään kummituskierros asiakkaiselleni ja eräs ihminen oli huolissaan kierrokseni eettisyydestä. Kutsuin 2 tiettyä henkeä juttusille ja sainkin heihin hyvin yhteyden. Tähän istuntoon he suostuivat tulemaan heti. Pitää nimittäin muistaa se, että henget päättävät itse, että suostuivatko he tulemaan istuntoon.

-          H A H A

-          Nauratteko te siellä minulle?

-          K Y L L Ä

-          Miksi?

-          MEITÄ EI KIINNOSTA MAISET MURHEET. MAINIO KYSYMYS.

-          Murehdimmeko me ihmiset teitä liikaa?

-          K Y L L Ä

-          Entä sotilaan kummitus? Hän on käsitykseni mukaan jumissa. Voinko auttaa häntä valoon?

-          MAINIO KYSYMYS. SINÄ VOIT AUTTAA HÄNTÄ. OLE AINA VALMIS AUTTAMAAN KUN JOKU HENKI TARVITSEE APUA.

-          Toistatte usein tuota ”mainiota kysymystä”, yritättekö opettaa minulle uteliaisuuden rajoja?

-          K Y L L Ä

-          Saanko lopettaa nyt?

-          K Y L L Ä

-          Kiitos kun vastasitte.

-          KIITOS KUN KUUNTELIT MEITÄ

-          Kiitos ja näkemiin.

-          G O O T B Y E

 

Mistä tietää kenenkä kanssa puhuu?

Jos olet suorittanut nuo kaikki valon maailman toimenpiteet, niin sinulle ei pitäisi olla hätää. Kuitenkin on aina mahdollisuus, että väliin lipsahtaa jokin musta henki, joten ole koko ajan tarkka keskustelun laadun ja omien tuntemustesi suhteen.

Jos sinulle tulee epäilys, että kenen kanssa sinä juttelet, niin kysy ja katso mitä he vastaavat. Jos siltinkin sinua epäilyttää, niin pidä pieni tauko, älä siis lopeta kesken kaiken, vaan vedä muutaman kerran syvään henkeä ja puhalla ulos, jotta rentoudut ja rauhoitut. Pyydä sen jälkeen valon maailmaa vahvistamaan suojakupua ja omaa suojaustasi. Kun sinusta tuntuu turvalliselta jatkaa, niin jatka keskustelua. Jos vieläkin epäilet, niin pyydä saada lopettaa keskustelu ja luvan saatuasi lopeta se asianmukaisesti. Jos henget eivät anna lupaa niin sieltä pitää tulla joku järkevä syy. Hyvät henget kyllä antavat luvan lopetukseen, kun kaikki tärkeä on sanottu. Ääri tapauksessa sinun pitää itse sanoa, että ”En usko sinun olevan valon maailmasta ja tämä keskustelun loppuu nyt. Näkemiin”. Putsaa lauta ja olin paikkasi erittäin hyvin salvialla tämän jälkeen sekä suojaa itsesi ja maadoitu meditoiden. Tarvittaessa ota yhteyttä johonkin läheiseen, jolle voit puhua tai henkiseen ammattilaiseen jos pelkäät tai haluat päästää asian muuten ulos, ei ole terveellistä pitää ikävää kokemusta sisällään, jos sinusta tuntuu pahalta.

Valon kanssa työskentelystä tulee aina hyvä olo. Sinua ei pelota ja tunnet että olet rakastettu sekä tiedät, että sinusta ja sinun tarpeistasi huolehditaan. Väsynyt olet varmasti joka tapauksessa, kun monen tunnin sessio kuluttaa energiaamme, joten ota vaikka pienet päivä torkut. Toiset tarvitsevat suolaa maadoittuakseen, niin suolapähkinät tai suolakeksit ovat hyvä pikkukikka tasapainottaa oloa. Jos sinulle tulee tosi kova suolaisen nälkä, niin tiedät että energiasi kävi todelle korkealla. 😊

 

Mitä saa kysyä ja mitä ei

Itse huomasin välittömästi, että hengillä on minulle kerrottavaa ilma kysymyksiäkin. Viestit voivat olla monen sanan mittaisia lauseita, toistensa perään. Niissä on aina jokin henkinen viisaus tai oppi. Yleensä kysyn erikseen, että saanko kysyä ja yleensä siihen annetaan lupa, mutta joskus on sanottu niinkin, että tämä on nyt tärkeämpää ja jätetään ne kysymykset toiseen kertaan.

Usein kuulee neuvon, ettei omaa kuolinpäivää saa kysyä. Olen itsekin sitä mieltä, ettei saa. Se on arvoitus, jota meidän ei kuulu tietää. Siinä voi mennä oma henkinen terveys, jos sellaisen päivämäärän kuulet ja alat sitä kyttäämään. Toisekseen, hyvä henkimaailma ei tuollaisia sinulle itsellesi kerro. Jos kertoo, niin siihen on joku erittäin painava syy. Ei tule heti edes mieleen mikä voisi olla oikeasti, niin painava syy kertoa se etukäteen, kun me kumminkin kuolemme joku päivä. Myös utelut tulevista vakavista sairauksista ovat myös tällaisia tapauksia. Jos jo sairastat vakavasti, niin oletko varmasti valmis kuulemaan etukäteen kuinka sinulle käy, se on sellainen asia, että kannattaa miettiä aika tarkkaan kysyykö siitä vai ei, tähän he voivat vastata myös valosta.

Henkisten periaatteiden mukaan, et voi udella toisen ihmisen yksityiselämää ilman lupaa. Joten varoisin niitäkin kysymyksiä. Jos tämä henkilö liittyy olennaisesti myös sinun elämääsi, niin voit kysyä sinuun liittyviä kysymyksiä, esim. ”Miten meille käy tulevaisuudessa, antaako hän anteeksi pian”. tmv.

Kysymysten suhteen saa olla kuitenkin aika huoleti, koska henget sanovat suoraan, jos joku asia on sellainen, ettei sinun tarvitse sitä tietää. Joskus sanovat suoraan, että ”Saat tietää sen, kun sen aika on”.

Tuntuu usein kuin pieni lapsi keskustelesi äidin tai isän kanssa. Nämä tyypit vaan tietävät vastauksen kaikkeen, se on sitten eri juttu kertovatko. Henget sanovat myös suoraa, kun olet liian utelias ja kysyt turhia kysymyksiä.

Laudan kautta voi kysyä myös jotakin ennusteita. Sellaiset kysymykset, että menenkö koska naimisiin tmv. ovat usein sellaisia turhia kysymyksiä, mutta joskus henget saattavat niihin vastatakin. Hyviä kysymyksiä voi olla, vaikka ”Millä kuulla minun kannattaa hakea uutta työpaikkaa?”. Tai ”Milloin pääsen fysikaaliseen kuntoutukseen?”. Kun kysymys on sellainen, että siitä on sinulle relevanttia hyötyä elämäsi valinnoissa niin, sellaisiin usein vastataan, muttei aina. Henkimaailmalla on erilainen aikakäsitys kuin meillä, niin sen vuoksi aikaa käsittelevät asiat tai ennusteet ovat usein henkimaailman asukeille arvottomia:

-          Kuolit 1983. Kuolemastasi on aika paljon aikaa.

-          ÄLÄ SANO. ÄLÄ OLETA. AIKA ON LOPUTON. ÄLÄ IHMETTELE. ÄLÄ MÄÄRITTELE. EI OLE AIKAA MITEN TE SEN YMMÄRRÄTTE.

Tämä oli aika kärkäs kommentti, kun ihmettelin mitä hän vielä siällä tekee, kun kuolemasta on kulunut kohta 40 vuotta. Sain kyllä sitten häneltä selkeän vastauksen, mitä hän tekee siellä, mutta se jääköön meidän väliseksemme. 😊

-          Toivotan sinulle onnea etsintään. Valoa ja rakkautta sinulle.

-          AITOA KAVERUUTTA

-          Enhän minä edes tunne sinua.

-          ET. MUTTA NYT TUNNET

 

Miten henkilauta käytännössä toimii?

Kaikki ovat varmaan nähneet elokuvissa erilaisia lautoja. Laudanhan voi väkertää itsekin leivinpaperista ja snapsilasista, mutta itse arvosta työvälineitäni, niin paljon etten ottaisi tätä tavaksi itselleni. mUutenkaan en ottaisia mallia elokuvista ja muusta populaarikulttuurista.

Lauta koostuu aakkosista ja numeroista. Kyllä, ei ja näkemiin sanat kuuluvat lähes joka lautaan. Joskus on erikseen vielä jokin aloitustervehdys tai ehkä - sana. Lautoihin kuuluu yleensä valmiina jokin osoitin, jossa on terävä kärki, reikä tai molemmat, jonka avulla näkee helposti mitä kohtaa tarkoitetaan.

Istunnossa voi olla mukana useampi ihminen. Helpointa onkin, kun yksi ihminen toimii kirjurina ja muut liikuttavat osoitinta. Lautaa voi käyttää yksikin, mutta tämä ei kaikilta onnistu.

Joskus käy niin, ettei osoitin liiku mihinkään. Tällöin voi olla kyse, siitä ettei henget tule istuntoon, koska se ei ole heidän mielestään oikea tapa ottaa yhteyttä. Tai jos se tehdään vitsillä tai joku on oikein skeptinen, niin tällaisten ihmisten kanssa ei ole ihmekään, jos henget eivät halua jutella.

Osoittimen liikkuvuuteen voi vaikuttaa myös se kuinka mediaalisesti lahjakas on. Jos omaat jo hyvät mediaaliset lahjat, niin laudan käyttö voi olla todella helppoa. Jos taas et, niin voi olla että et saa osoitinta liikkeelle ollenkaan.

Kun alussa mainitsemani toimen piteet on tehty. Niin hengille on hyvä ilmoittaa, keitä kysyjiä on paikalla ja minkä vuoksi istunnossa ollaan. Sitten otetaan kiinni osoittimesta, tervehditään ja katsotaan tervehtivätkö henget takaisin. Sitten voi kysyä kuka on paikalla tai onko paikalla joku tietty henki, johon vastataan kyllä tai ei. Jos paikalle saapuu tuntematon henki, niin pitää kysyä miksi hän on tullut istuntoon. Ja siitä se istunto sitten lähtee liikkeelle.

Paras on toisiaan kirjoittaa aina kaikki ylös, niin kysymykset kuin vastaukset. Toiset harrastavat spiritismiä vuosia ja säännöllisesti, niin on sitten helppo palata aina välillä vanhoihin viesteihin. Varsinkin jos sinulle jotakin ennustetaan. 

 

Minä tytkkään söpöistä jutuista, niin vihko on sen mukainen. 😀💓


Lähtökohtaisesti suosittelen aina ensikertalaisia kokeilemaan lautatyöskentelyä kokeneen valotyöntekijän kanssa. Se tuo sinulle turvallisuuden tunteen, kun kanssasi on joku, joka ei pelkää ja tietää tarkkaan mitä tekee.

Tämän blogipostauksen idea olikin se, ettei pidä väheksyä lautatyöskentelyn tehokkuutta. Minulle se on antanut paljon ja varmasti tulen käyttämään sitä jatkossakin aktiivisesti oman valotyökoulutukseni apuvälineenä. Ja tulen melko varmasti opettaan myös muille innokkaille valosieluille laudan ns. oikeaoppista käyttöä heidän omassa valotyöskentelyssään.  

Populaarikulttuurin luomat mielikuvat antavat helposti väärän kuvan lautatyöskentelystä ja muusta välinetyöskentelystä. 

 

Oma eka kertani

Ystäväni oli puhunut minulle omasta ystävästään Kaisasta, jonka kanssa he tekevät lautaistuntoja. Tapasin tämän Kaisan, kun hän tuli kummituskierrokselleni mukaan. Hän puhuikin minulle kierroksen jälkeen, että sun kannatta ottaa enemmän meedionäkökulmaa näihin kierroksiin ja otinkin neuvosta vaarin. 😊 💓 Sitten tuli puheeksi, sitten se lautaistunto ja se sitten järjestettiinkin näiden naisten kanssa.

Olin Kaisan tavannut kerran aikaisemminkin ja silloin jo hänen loistava auransa teki minuun vaikutuksen. Kun tapasimme taas, niin Kaisa kertoi minulle paljon työstään energiavalmentajana. Saikin häneltä paljon ideaa omaan toimintaani valotyöntekijän ammatissani. Ei ole siis ihme miksi Kaisa loistaa niin paljon valoa, kun hän työskentelee, niin paljon energioiden kanssa ja pitää ystäväni Mirikan kanssa universumipodcast -nimistä ohjelmaa, jossa puhutaan kaikesta henkisyyteen liittyvästä spotifyssä ja olen nyt itsekin seurannut. Minulla oli siis oikein valoisat ihmiset, joiden kanssa sain kokeille laudan käyttöä ekaa kertaa, joten minkäänlaista pelkoa ei minulle ollut. Kiitos vielä ihanille naisille tästä kokemuksesta, kun kumminkin luette tätä. 💓

Näistä linkeistä löytyy Kaisan kotisivut ja youtube- kanava. Podcastin löydät Spotifysta nimellä Universumipodcast. Tiedän, että blogiani lukee monet henkiset ihmiset, niin olen varma, että näistä vinkeistä on monelle hyötyä. Tämä ei ollut maksettu mainos. 😀

https://www.kaisawkoskinen.fi/

https://www.youtube.com/channel/UCxaYbwiBKdCZ6dgGRrUZpMQ

Lisäys. 27.3.2024. Mirika Laurila tekee ns. Ouija-tietietoisuusvalmennuksia ja hänellä itsellään on 20 vuoden kokemus laudan käytöstä. Mirikan valmennukset sopivat erittäin hyvin jo pidempään henkisellä polulla kulkeneille ihmisille. 😊

https://www.mijama.fi/  

Juttelimme kaikkea mukavaa ja söimme kivasti, kun me kaikki osallistuimme ruokailuun tuomalla jotain hyvää. Eli rento yhdessä olo varmistaa sen, ettei jännitä. Emme juoneet alkoholia, kun se ei oikein sovi yhteen näiden asioiden kanssa. Olisi kyllä ollut hauska saunotella istunnon jälkeen ja ottaa vaikka pari lasia, mutta olin sen monen tunnin reissun jälkeen, niin naatti, että oli parempi mennä kotiin.

No, aloitimme istunnon asettelemalla kristallit ja puhdistamalla pöydän salvialla. Sitten rummuttelimme ja soitimme äänimaljaa, jotta päästiin oikeisiin värähtelytaajuuksiin.

Kaisa ilmoitti keitä istunnossa oli paikalla ja miksi olemme täällä tänään ja loi valoportaalin. Osoitin lähtikin heti hienosti liikkeelle kun, kavereineni otteet olivat niin varmat, kokemus tuo varmuutta. Molemmilla naisilla oli omat vihkot, joihin he kirjoittavat kaikki istunnon viestit ja onneksi minäkin ymmärsin ottaa oman vihkon mukaan. Olimme kaikki kirjoittaneet etukäteen mitä halusimme kysyä ja siitä olikin helppo lähteä liikkeelle.

Napostelimme suolapähkinöitä, sipsejä ja tummaa suklaata samalla. Eli se piti meidät hyvin maadoittuneena seuraavat 5h. Välillä pyysimme saada pitää taukoa ja otimme parit kupit teetä. Välillä nauroimme vastauksille, joka taas nosti energiaa hienosti.

No, lopulta oli pakko lähteä kotiin. Pyysin saada poistua ja lupa annettiin. Kaisa neuvoi katkaisemaan eteeriset siteet lautaan ja irrottautumaan energioista. Naiset jäivät vielä jatkamaan, ties kuinka pitkään. Edellinen reissu kesti kai kuulemma 3 päivää. 😂 Jos en olisi perheellinen, niin olisin voinut itsekin olla päivän tai pari lisää notkumassa Kaisan nurkissa. 😉

Loppu päätelmäni oli se, että tämä oli niin ihanan kokemus, että päätin heti ostaa oman laudan. 

 

Kaisan lauta oli aikanaan tilattu Siperiasta kustomoituna, eli siihen sai valita suomenkielisen tekstin. 

 

Omaa lautaa metsästämässä ja ihan oma eka kertani

Minulle oli ihan heti selvää, etten halua mitään mustaa lautaa, vaan vaalean ja kauniin enkelilaudan. Etsintä osoittautui aika haasteelliseksi. Tavallisia lautoja löytyi jonkin verran. Lopulta löysin kauniin laudan Iinan Kristallipuodin nettikaupasta. Ongelma oli se, että netissä luki, että vain nouto, mutta päätin kysyä kumminkin, suostuisiko hän lähettämään sen tavallisella postilla, vaikka siihen tulisinkin enemmän postikuluja. Iina oli onneksi hyvin asiakaspalveluhenkinen, niin lauta saapuikin muutaman päivä päästä postilla. Puodista löytyy kaikkea kivaa joten kannattaa stekata.

Iinan Kristallipuoti

Minä tilasin tämän laudan jos joku muukin ihastui siihen:

Enkelilauta

Avasin paketin heti ja laitoin sen päälle enkelikiviä ja muita kristalleja lataamaan ja puhdistamaan sitä muutamaksi päiväksi.  Olin jo ennakkoon valinnut tietyn kirjan tehtävään joten olin tehnyt sille saman tempun.

Tein kaikki tarvittavat toimen piteet ja lähdin kokeilemaan. Olikin yllätys, että osoitin lähti liikkeelle lähes heti. Ensimmäiseen puoleen tuntiin tuli vaan kirjainten sekamelskaa.Turhautiminen ja pettymys oli vähällä vallata mielen.

Sitten alkoi tulla jo sanoja, mutta niistä puuttui kirjaimia. Sitten huomasin, että osoitin osoittaa tyhjään kohtaan ja ”sitten mä sen hokasin”. Koska kyseessä on amerikkalainen lauta, niin kirjoitin siihen tussilla ääkköset, lisäsin myös Hello- sanan. Otin laudan siis kunnolla omakseni,” Nyt sen on mun!”

 

Laita pienen tuunauksen jälkeen.


Sitten kuin taikaiskusta alkoi tulla selvää tekstiä.

-          HEI SINÄ

-        JATKA HARJOITTELUA SAAT ATPUA. USKO HENKEEN SE AUTTAA. ASTU VALON POLULLE.

-        VASTAUKSIA SAAT KXLLÄ. VASTAUS TULEE TASTA VALOSTA.

-          ITSE USKOT SATTUMAAN. SATTUMAA EI OLE. ON VAIN JOHDATUS.

-         USKO VAAN. SINÄ OSAAT.

-        TAITO PEURAN. ESTEITÄ ILMAN EI VOI SAAVUTTAA TAITOA. ETKÄ SINÄ VOI KEHITTYÄ ILMAN PIKKU ESTEITÄ.

-        USKALLATKO SINÄ TARTTUA TILAISUUTEEN.

-          RAKKAUS RAKASTAA RAKASTUA. TULKITAA SITÄ TÄHDEN KAUTTA. TULKITAAN SITÄ MINÄN KAUTTA.

-          Mikä on tähti?

-          SINUM VALO. TUIKKII TÄHTI RAKAS SIMUSA. ETSI TÄMÄ VALO.

Tästä se sitten lähti liikkeelle. Tämä tuli melko varmasti parilta eri oppaalta, koska kanavoinnin laatu vaihteli. Oma ihana Valkoinen Peurani ja muut työtiimini jäsenet tuolla toiselta puolella olivat mukana istunnossa. Tämä onkin siis suurella rakkaudella kaikille Valkoisen Peuran seuraajalle ja kaikille teille muillekin.

”Sinussa on se sisäisen valo, joka johdattaa sinua. Kun löydät sen ja otat sen käyttöön se johdattaa sinua. Älä pelkää, älä epäröi. Suurin voima on oikea pyyteetön rakkaus itseä ja muita kohtaan. ” 

                                                              – Fallen Angel alias Susu💖.

 

Lisäys 27.3.2024.

Nykyään teen itsekkin asiakkaille virtuaalisia valolauta istuntoja. Se on ollut suosittu opetusmetodi, sillä opiskelija pääsee keskustelemaan omien henkiauttajien kanssa ja koska kukaan ei tunne opastettavaansa paremmin, kuin henkiauttajat niin istunnot ovat olleet hyvin tehokkaita. 

https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/valkoisen-peuran-akatemia/virt-valolautaistunto-4h

 Tämän lisäksi opetan myös erikseen valolaudan käyttöä, jos sinua kiinnostaa ottaa lauta omaan käyttöösi 😊

https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/valkoisen-peuran-akatemia/nakijan-apuvalineet-3-henkilaudan-peruskaytto 

 

 

 💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

 Muista kuitenkin, ettei kirjoitukseni ole koskaan yksi ja ainoa totuus. Moni voi nähdä asioita erilailla kuin minä, joten rakentava keskustelu ja mielenpiteiden jakaminen on aina hyväksi. Mutta väittely siitä, että "Sinä olet väärässä ja minä oikeassa", ei palvele ketään lukijaa. Kuulisin mielelläni kommentteja joten voit jättää niitä tämän blogin kommenttikenttään myös muiden luettavaksi tai facebookkiin. 😀

Sain lukija palautetta ja tein muutamia muutoksia tekstiini jotta se olisi nyt selkeämpi. 27.5 klo. 19.57.

Juuri toissapäivänä meni 7000 lukukertaa rikki vaikka blogi on ollut pystyssä vasta alle 2 kuukautta, joten ilmeisesti kirjoitukseni jotakin kiinnostaa.😂 Kiitos tästä teille kaikille. Se, että juttujani luetaan ja kommentoidaan, kannustaa minua jatkamaan aina eteenpäin.

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy 1-2 kertaa viikossa. Parhaiten pysyt ajantasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebooksivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa.

https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/
 
 
 
 
 
 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi