Siirry pääsisältöön

Näkijän käsikirja osa 2 – 12 Chakraa - Kohti viidennettä ulottuvuutta

 

Chakroista voisi kertoa montakin sivua ja jos aihe sinua oikein paljon kiinnostaa, niin on olemassa esim. Shalila Sharamonin ja Bodo J. Baginskin Chakrakäsikirja sekä paljon muuta kirjallisuutta, jossa aiheeseen pureudutaan syvemmin. Useimmat tietolähteet puhuvat kuitenkin vain 7 Chakrasta, joka minun mielestäni kuuluu jo menneeseen, koska ns. uudessa ajassa heränneet ihmiset käyttävät jo 12 chakran järjestelmää. Kun itsekin kävin muutamia vuosia sitten enkelienergia koulutuksen, niin oli selvää, että meille opetetaan 12 chakran järjestelmä, koska ylemmät chakrat liittyvät juuri korkeamman tason kanavointiin eli enkeleiden kanssa kommunikointiin. Nykyään puhutaan jo hieman uudemmasta, yhden chakran järjestelmästä eli tilanteesta, jossa kaikki 12 chakraa yhdistyy yhdeksi chakraksi, kristallichakraksi. Valitettavasti tästä löytyy vielä huonommin tietoa, mutta tässä blogitekstissä keskitymme nyt 12 chakran järjestelmään. 

 

Mitä Chakrat ovat

Kehossamme on energiajärjestelmä, jonka ympärille fyysinen kehomme rakentuu. Tämä järjestelmä rakentuu 3 osasta:

-          Energiakehosta eli Auran eri tasoista

-          Chakroista eli energiakeskuksista

-          Meridiaaneista eli energiakanavista

 

Eri lähteiden mukaan kehossamme on kymmeniä tuhansia chakroja, yleisimmin puhutaan ehkä 90 000 chakrasta. Tärkeimpiä sivuchakroja on n. 40 kpl; tärkeimmät niistä sijaitsevat pernan, niskan, kämmenten ja jalkapohjien alueilla. Kun puhutaan 7 tai 12 chakrasta tarkoitetaan ns. päächakroja. Päächakrat muodostavat pystysuoran helminauhan kehomme läpi. Kaikkialla ihmiskehossa on siis energiakeskuksia, jotka ottavat vastaan, muuntavat ja välittävät energiaa kehossamme. Meridiaanit ovat niitä kanavia, jotka yhdistävät chakrat toisiinsa ja joita pitkin energia kulkee ympäri kehoasi.

Uudessa ajassa kohoamme uudelle ulottuvuuden tasolle, eli toisin sanoen ihmiskunta kehittyy ja sielumme kehittyvät. 12 chakraa kuvataan viidennen ulottuvuuden chakroiksi ja 7 chakraa kuuluu kolmanteen ulottuvuuteen. Tämän vuoksi eri chakramateriaalien värit voivat hieman poiketa toisistaan. Kolmannessa ulottuvuudessa chakrojen värit ovat erilaiset ja kun kehitämme itseämme ja alamme työskentelemään korkeampien energioiden parissa, jolloin chakramme säteilevät viidennen ulottuvuuden korkeavärähteisempiä värejä. Käsittelen kaikki 12 päächakraa lyhyesti postauksen loppu puolella. 

 

Miten chakrat toimivat

Charkroissamme energia on jatkuvassa pyörivässä liikkeessä. Kun chakra pyöriin tasaisesti, energianvirtaus on hyvä ja tasapainoinen. Chakra saattaa joskus tukkeutua, jolloin energia ei pääse liikkumaan. Tukkeutunut chakra tuo sekä fyysisiä, että psyykkisiä ongelmia. Tällöin chakra vaatii hoitoa eli tasapainotusta.

Chakrat pitää avoinna positiivisuus, ilo, rakkaus, luottamus, kiitollisuus, rohkeus ym. positiiviset asiat. Vastaavasti negatiiviset tunteet kuten viha, katkeruus, ym. ikävät tunteet tukkivat chakrat. Pelko on yksi helpoiten chakroja sulkevista energioista.

Meidän oma elämäntyylimme vaikuttaa chakroihimme erittäin paljon. Se mitä syömme, liikumme, ajattelemme ja tunnemme vaikuttaa chakroihimme. Chakrat ovat myös erittäin herkkiä energiavaihteluille – esimerkiksi ympäristöllemme ja siinä tapahtuville asioille. Ne imevät vaikutteita ja energiaa ympäröivästä maailmasta, jos emme osaa asettaa selkeämpiä rajoja energioillemme.

Chakralinjalla tarkoitetaan kanavaa, jossa ns. kundaliinienergia kulkee. Kundaliinienergia on kosmista luomisenergiaa, elämänenergiaa. Kun energia virtaa tasaisesti, yhteys omaan sieluumme, korkeimpaan minäämme, voimistuu ja olet avoimempi vastaan ottavaan viestejä henkimaailmasta. Yhteytesi vahvistuu ja oma värähtely taajuutesi kasvaa.

Chakrat kuvataan usein ulospäin aukeavina torvia tai kukkina, jolla kuvataan chakran vastaanottavuutta. Chakraa voi ajatella suppilona, jonka leveä pää on ulospäin ja kapeapää kehoon päin. Energiaa virtaa näihin suppiloihin eli chakroihin kaikesta ympärillämme olevasta; maailmankaikkeudesta, luonnosta, toisista ihmisistä, eläimistä ja jumalalisesta alkulähteestä. 

 

Miksi Chakrojen kanssa kannattaa työskennellä

12 chakran kanssa työskentely nopeuttaa henkistä kasvuasi ja kehityt henkisesti. Ihmisen edetessä korkeammille henkisen energian tasoille, chakrat laajenevat ja niiden värähtelytaajuudet kohoavat.

Chakrat säätelevät meidän kokonaisenergioitamme. Chakrojen kanssa työskentelemällä voimme siis saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paljon vahvemmin, sillä ne linkittyvät fyysiseen kehoomme sekä myös henkiseen puoleemme. Kun voimme hyvin, kehossamme kaikki on tasapainossa, mutta jos kehossamme on jokin asia huonosti, se heijastuu kehon alueesta vastaavaan chakraamme ja taas tosin päin, eli kun chakra on pahasti tukossa, niin oireet heijastuvat kehoomme.

Chakrojen kanssa kannattaa työskennellä säännöllisesti – puhdistaa ja tasapainottaa niitä eri tavoin. Näin pystymme ottamaan käyttöömme myös vahvemmin omat henkiset taitomme. Pystymme kuuntelemaan vahvemmin sydämemme ääntä, voimme aistia enkeleitä ja muita valon olentoja ja voimme nauttia elämästämme enemmän! Se johtuu siitä, kun tarpeeton alempi energia on poistunut kehostamme, eikä se vie enää huomiotamme.

 

 

Seuraavaksi esittelen sinulle 12 päächakraa alhaalta ylöspäin. Lähteenä: Diana Cooper: Atlantis – opas muinaiseen viisauteen.

 

1.       Chakra – Maatähtichakra

Sijainti: noin 15 cm jalkojen alapuolella

Arkkienkelit: Sandalfon ja Roquiel

Väri: musta - valkoinen

 

Maatähtichakra on kehon ulkopuolinen chakra. Tämä chakra kanavoi jumalallista energiaa fyysisen kehon läpi itse maahan luoden ykseytemme maapallon kanssa. Meidän täytyy aktivoida maatähtemme, jos haluamme kehittää kausaali-, sielutähti- ja tähtiporttichakraa. Nämä 3 chakraa (toisin sanoen ylimmät chakrat), voivat ilmentää kirkkainta valoaan vasta sitten kun maatähti on aktiivinen. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee aktivoida maatähti samaan aikaan kuin kolme ylintä chakraa.

Maatähtichakran kautta maadoitumme Äiti maan energioihin, eli vahvistamme maayhteyttämme. Kun maadoitat itseäsi, aktivoit samalla Maatähtichakraa. Ja siis samalla kun aktivoit Maatähtichakraa, maadoitat itseäsi. Vahva maayhteys on meille hyvin tärkeä asia, josta johtuen tämä chakra onkin erittäin tärkeä meidän omalle henkilökohtaiselle kehityksellemme. Maayhteys luo omalle kehityksellemme vankan ja tukevan pohjan, tälle pohjalle on helppo rakentaa vaikka kuinka suuret ulottuvuudet!

 

2.       Juurichakra

Sijainti: häntäluu

Arkkienkelit: Gabriel ja Hope

Väri: platina

 

Joskus käytetään nimeä peruschakra. Tämä chakra pyrkii täyttämään perustarpeemme eloonjäämisen, suojan, ruoan ja turvallisuuden suhteen. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet valmis astumaan ylösnousemuksen polulle. Silloin luotat täysin siihen, että universumi tuo sinulle kaiken mitä tarvitset.

Kun tämä chakra on epätasapainossa, sinulla on huolia raha-asioista tai muista perustarpeista. Voi olla, että sinulla on paljonkin alitajuisia uskomuksia, joiden mukaan et ansaitse runsautta. Nämä uskomukset vaikuttavat juurichakraasi ja tätä kautta estävät sinua saavuttamasta unelmiasi. Nämä uskomukset voivat olla peräisin myös toisilta ihmisiltä, eli joku muu on sinulle määritellyt oma statuksesi.

Kun kehität itseäsi ja chakrojasi, niin tätä kautta pystyt nauttimaan yhä runsaammasta elämästä, missä luotat siihen, että kaikki unelmasi voivat toteutua. Silloin ajatusmallisi muuttuvat pikkuhiljaa positiivisemmaksi ja valoisammaksi ja näin siirryt aivan toisenlaiselle, upealle tasolle nauttimaan elämästäsi. Kun juurichakrasi alkaa säteilemään korkeammalla tasolla, silloin elät tasolla, jossa sinulla on täydellinen mielenrauha, sillä luotat siihen, että kaikki tarpeesi kaikilla tasoilla täytetään täydellisellä autuudella. Tämä kaikki mahdollistuu, kun työskentelet juurichakran (ja muiden chakrojen) parissa ja nostat niiden energioita korkeammalle sekä puhtaammalle tasolle.

 

3.       Sarkaalichakra

Sijainti: 10 cm navan alapuolella

Arkkienkelit: Gabriel ja Hope

Väri: herkän vaaleanpunainen

 

Viidennessä ulottuvuudessa napachakra jakautuu kahdeksi erilliseksi chakraksi – sakraalichakraksi sekä napachakraksi. Nämä erilliset energiakeskukset edustavat ilmaisevat sekä jumalallisia feminiinisiä sekä jumalallisia maskuliinisia energioita. Tämä kehitys sallii meidän olla täydellisessä sovussa itsemme kanssa ja tarkoittaa, että otamme täyden vastuun sekä luovuudestamme (feminiinisyys) että sen ilmaisemisesta (maskuliinisuus).

Sakraalichakrassa ovat kaikki seksuaaliset viettimme. Kun chakra kehittyy korkeammille tasoille, siirrymme seksuaalisuudessamme hellään rakastavuuteen, joka yhdistyy silloin suoraan rajattomaan rakkauteen sydänchakrassamme. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet ylösnousemuksen polulla ja tämä chakra alkaa hehkumaan entistä vahvemmin. Tällöin alat huolehtimaan muista ihmisistä ja rakastamaan heitä pyyteettömästi. Suhtaudut seksuaalisuuteen terveellä tavalla ja lempeällä rakkaudella.

Sakraalichakra liittyy myös vahvasti luovuuteen, sillä kaikki ideat ja visiot saavat alkunsa tässä chakrassa. Siellä ne kasvavat ja virtaavat sitten ylöspäin napachakraan, jonka kautta ne voidaan ilmaista eteenpäin. Luovuuden kannalta nämä kummatkin energiakeskukset (sakraalichakra sekä napachakra) ovat siis hyvin tärkeässä osassa ja toimivat yhteistyössä. Jos jommassa kummassa on tukoksia, silloin se vaikuttaa sinun kykyysi käyttää luovuuttasi.

 

4.       Napachakra

Sijainti: 2,5 cm navan alapuolella

Arkkienkelit: Gabriel ja Hope

Väri: oranssi

 

Napachakra on tunteiden, aistillisuuden ja seurallisuuden keskus. Napachakran kautta ilmaisemme jumalallista maskuliinisuutta ja intohimoamme elämää kohtaan. Silloin toteutamme entistä vahvemmin sielumme suunnitelmaa, elämäntehtäväämme. Tämän chakran energia ilmaisee siis myös kuka olemme.

Napachakra liittyy myös sosiaalisuuteen, joka on viidennen ulottuvuuden ominaisuus. Kun elämme korkeissa energioissa, nautimme ihmisyydestämme, toisistamme ja rakastamme kun saamme nauttia toistemme seurasta ja toimimme mielellämme yhteistyössä. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet ystävällinen, lämminhenkinen, välittävä ja sosiaalinen. Kohtelet muita ihmisiä ja itseäsi kunnioittavasti ja säteilet seesteisyyttä, sillä olet täysin harmoniassa itsesi ja muiden ihmisten suhteen.

Napachakra liittyy myös sakraalichakran lisäksi luovuuteen. Ideat ja luovuus saavat alkunsa sakraalichakrassa ja kun napachakra on tasapainossa, luovuutesi pääsee virtaamaan luonnollisella tavalla tämän energiakeskuksen kautta.

Napachakrasta käytetään joskus nimeä pernachakra.

 

5.       Solar Pleksus

Sijainti: juuri kylkiluiden alapuolella

Arkkienkelit: Uriel ja Aurora

Väri: kulta sateenkaarilla

 

Joskus puhutaan palleachakrasta. Tämä on tiedon chakra ja usein siihen on varastoitunut myös pelkoja. Monella ihmisellä on solar pleksus -chakrassaan vielä keltaista väriä, joka tarkoittaa sitä, että ihmiset imevät toisten ihmisten pelkoja tähän chakraan. Kun solar pleksus -chakra alkaa kehittymään ja kohoamaan energioissa viidennen ulottuvuuden tasolle, silloin chakra muuttuu kultaisen väriseksi, jolloin pääsemme jälleen käsiksi sisäiseen viisauteemme. Silloin levitämme ympärillemme hyvin vahvasti rauhaa ja seesteisyyttä, jolloin muidenkin ihmisten pelot hälvenevät. Kun yhdistymme omaan viisauteemme, alamme muistamaan myös entisiä elämiämme. Solar pleksus liitetään myös vaistoihin sekä reaktioihin.

Solar pleksus on myös kehon tunteiden chakra. Monilla meedoilla, joilla on selvätuntoisuutta, tämä chakra aktivoituu ennen meediotilaisuuden alkua ja sen tuntuu lihasten jännityksenä vatsassa. Samaa tapahtuu, jos jännität muutakin esiintymistä, mutta kun avaat lavalla suusi niin, jännitys vapautuu ja esiintymisesi onnistuu. Tässä chakrassa tuntuu myös nauru ja suru, nauru aktivoi ja suru tukkii.

Kun solar pleksuksesi värähtelee viidennen ulottuvuuden tasolla, nautit vahvasta mielenrauhasta eikä sinulla ole tarpeettomia pelkoja, jotka estävät sinua etenemästä polullasi. Kun elät viidennessä ulottuvuudessa, olemuksesi vaikuttaa myös muihin seesteisesti ja rauhallisesti. Samalla pystyt muistamaan entisiä elämiäsi, joiden kautta saat tietoa ja taitoa nykyiseen elämääsi.

 

6.       Sydänchakra 

Sijainti: rintakehän keskellä

Arkkienkelit: Samuel ja Charity

Väri: puhtaan valkoinen

 

Tämä chakra avautuu, kun kehitämme empatiaa, sympatiaa, myötätuntoa ja rajatonta rakkautta. Tämän tärkeän energiakeskuksen avulla koemme suurta rakkautta, iloa ja kiitollisuutta elämästä ja pystymme yhdistymään muiden ihmisten sydämiin. Sydänchakra on helpompi avata, kun olet yhteydessä luontoon, joten jos haluat kehittää tätä chakraa, niin vietä runsaasti aikaa luonnossa. Tunteet kuten esimerkiksi kateus, mustasukkaisuus, ahneus, syyllisyys ja ilkeys tukkivat tämän chakran, sillä nämä tuntemukset ovat lähtöisin pelosta, joka on rakkauden vastakohta.

Useat ihmiset ovat kokeneet kipua, loukkaantumista ja traumoja ja meillä on usein tapana sulkea nämä tunteet itseltämme, jolloin ne siirtyvät sydänchakran takaosaan. Tämä tukkii sydänchakran ja estää sen kehittymisen. Tämän takia onkin tärkeää nyt vapautua kaikista näistä tuntemuksista, jotka estävät meidän etenemisemme henkisellä polullamme. Pelkästään aikomus näiden asioiden puhdistamisesta auttaa tätä chakraa. On tärkeää myös antaa itsellesi ja muille täysin anteeksi ja olla valmis rakastamaan itseäsi. Korkeasti värähtelevän sydänchakran avulla pystymme tietoisesti luomaan elämästämme omanlaistamme ja näin nauttimaan vahvemmin elämästä. Sydämen kautta tunnistamme vahvasti mikä on meille, ja sielullemme tärkeää ja näin olemme vahvemmassa yhteydessä omaan sieluumme.

 

7.       Kurkkuchakra

Sijainti: kurkun alueella

Arkkienkelit: Mikael ja Faith

Väri: kuninkaallisen sininen

 

Ilmaisemme totuuttamme tämän chakran kautta. Kun tämä keskus on kunnolla kehittynyt, tulemme voimakkaiksi Luojan kanssaluojiksi. Tämä chakra liitetään itseilmaisuun, kommunikointiin, luovuuteen, totuuteen, tahtoon ja rehellisyyteen. Kun tämä chakra on tasapainossa, ilmaiset itseäsi rohkeasti ja rehellisesti totuudella. Jos sinulla on vaikeuksia näiden asioiden kanssa tai esimerkiksi ongelmia kurkun alueen kanssa (esim. kilpirauhanen), sinun kannattaa kiinnittää huomiosi tämän chakran kehittämiseen.

Kun ilmaiset itseäsi totuudella, et epäröi tai mieti mitä muut ihmiset ajattelevat sanoistasi. Et yritä miellyttää muita vaan kommunikoit puhtaasti. Kun toimit näin ja puhut aina mitä oikeasti tunnet, tämä vaikuttaa chakroihin positiivisesti. Ei ole tarpeellista miettiä miten muut ihmiset suhtautuvat sanoihisi tai loukkaavatko sanasi heitä, vaan sillä on merkitystä, että puhut totuudella ja rakkaudella. Silloin elät tasolla, jolloin luotat itseesi vahvemmin ja näin olet entistä syvemmässä yhteydessä omaan itseesi. Luotat omaan totuuteesi, ilmaiset sitä rohkeasti ja rakkaudella eteenpäin.

 

8.       Otsachakra 

Sijainti: silmien yläpuolella keskellä otsaa

Arkkienkelit: Rafael ja universaali enkeli Maria

Väri: kristalli

 

Toiselta nimeltään kolmannen silmän chakra. Tämä chakra otsan keskellä on selvänäköisyyden, jumalallisen viisauden ja korkeamman mentaalisen parantamisen keskus. Kun nostat energioitasi ja chakrojasi entistä vahvemmin viidennen ulottuvuuden tasolle, psyykkiset kykysi aktivoituvat.

Mitä enemmän kolmas silmäsi kehittyy, sitä enemmän ajatuksesi perustuvat todellisuuden suoraan, sisäiseen ymmärtämiseen. Yhä useammille ihmisille on alkanut kehittyä tämän chakran eri kykyjä, kuten jonkin tietyn olemassaolon tason selvänäkeminen ja herkkä tunteminen tai ajoittainen muiden ulottuvuuksien todellisuuteen näkeminen esimerkiksi mietiskelyn tai unen aikana. Kun tämä chakra toimii viidennessä ulottuvuudessa, siitä kehittyy puhdas kristallipallo. Tämä aktivoi selvänäköisyyden ja syvän tietoisuuden. Tämä taas voi aiheuttaa henkistä parannusta toisissa ihmisissä, sillä se koskettaa muiden olemusta ja kohottaa heidän energioitaan. Silloin pystyt myös luomaan tietoisesti vahvemmin oman sisäisen visiointikykysi avulla.

 

9.       Kruunuchakra

Sijainti: päälaen päällä
Arkkienkeli: Jofiel
Väri: kristalli
 
Tämä pään päällä sijaitseva chakra, jota symboloi tuhatterälehtinen lootus, avautuu ottamaan vastaan valoa sielulta. Kruunuchakran kautta saamamme tieto on vieläkin korkeampaa kuin kolmannen silmän meille antama tieto. Kruunuchakrassa ei ole varsinaisia tukkeumia. Se voi olla vain joko enemmän tai vähemmän kehittynyt.

Kun kruunuchakra alkaa avautua, koet yhä useammin, että jännitys sisäisen olemassaolosi ja ulkoisen elämäsi välillä on kadonnut. Kruunuchakra auttaa meitä kehittämään luovuuttamme ja tuomaan rakkautta enemmän elämäämme. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, se auttaa meitä hyväksymään ja vastaanottamaan vahvemmin valoa sielultamme.

Tämän chakran avautuessa alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Antaudumme myös Lähteestä tulevalle korkeamman tietoisuuden viisaudelle. Intuitiosi vahvistuu entisestään. Tämä tarkoittaa, että hyväksymme täydellisesti, että on olemassa jumalallinen suunnitelma, vaikka emme ehkä pysty sitä aina näkemään tai täysin ymmärtämäänkään.

 

10.       Kausaalichakra

Sijainti: noin 10 cm pään takaraivon takana

Arkkienkeli: Christiel ja Mallory

Väri: puhtaan valkoinen

 

Tämä chakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon, edellyttäen, että kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista. Tämä merkitsee sitä, että meidän tulee avata oikea aivopuoliskomme ja oppia näkemään kokonaiskuva asioista ja etsimään laajempia käsityksiä. Saamme kausaalichakran kautta viestejä tai uusia näkemyksiä korkeammilta henkisiltä tasoilta. Tämä chakra avautuu vasta kun mielenhallinta on vakaata. Mielenrauha ja mentaalinen hiljaisuus ovat olennaisen tärkeitä, että kausaalichakra voi täyttää todellisen tarkoituksensa. Vasta kun nämä ehdot täyttyvät, voit alkaa saamaan viestejä korkeammilta ulottuvuuksilta ajatteluusi.

Kausaalichakran kautta saamme viestejä, ideoita ja informaatiota korkeammista henkisistä ulottuvuuksista. Kun informaatio tulee tähän chakraan, se lähetetään alas alempiin energiakeskuksiin, jotta se voisi levitä sitä kautta koko kehoon.

 

11.       Sieluntähtichakra

Sijainti: noin 15 cm pään yläpuolella

Arkkienkelit: Zadkiel ja Amethyst sekä Mariel ja Lavender

Väri: magenta

 

Sielutähti on yhdistävä tekijä tähtiportin ja kausaali- ja kruunuchakrojen välillä. Sen tarkoitus on kuljettaa tähtiportin puhdasta energiaa ja suodattaa sitä henkisesti virittäytyneiden nykyihmisten sielun tasolle. Sielutähdellä on ainutlaatuinen kyky sulattaa valoa, mutta jos haluat aktivoida tämän chakran, on olennaista, että maatähti toimii myös. Ne ovat yhden kokonaisuuden kaksi puolikasta ja niiden tulee olla tasapainossa keskenään – emme voi aktivoida toista ilman toista. Arkienkelit Mariel ja Lavender työskentelevät chakran ylemmän aspektin kanssa.

Avataksemme sielutähtemme, meidän täytyy kasvattaa valoa ja positiivisuutta itsessämme. Ristiriitaiset ajatukset ja uskomukset (mukaan lukien esi-isiemme) ovat kristallisoituneet meissä ja ne pitää puhdistaa pois, ennen kuin tämä keskus voidaan aktivoida ja käyttää sitä hyödyksi.

Sielutähti on hyvin herkkä chakra, ja sinne varastoituu helpolla erilaisia uskomuksia. Tästä syystä onkin tärkeää, että puhdistamme ja tasapainotamme tämän chakran säännöllisesti. Sielutähdessä sijaitsee myös karmamme, mukaan lukien myös esi-isiemme karma (eli käytännön tasolla mm. haitalliset ajatusmallit, jotka on helppo puhdistaa pois, kun työstät näitä asioita itsessäsi). Täällä sielumme alkaa oppia ykseydestä kaiken kanssa ja vasta kun se ’tietää’, se voi kehittyä muille tasoille. Inkarnoituessa ja kuolemassa sielu kulkee sielutähden kautta ja yhdistyy uudelleen ykseyteen.

 

                   12.     Tähtiporttichakra

Sijainti: noin 30 cm pään yläpuolella

Arkkienkeli: Metatron ja Serafi Serafina

Väri: kulta

 

Tähtiportin kautta olemme yhteydessä Alkulähteeseen. Tämän chakran aktivoitumisen kautta korkeasti henkiset ihmiset kokevat siis äärettömän tietoisuuden. Tähtiportti sisältää sinun monadisen energian ja kaikki sinun yksilölliset kokemuksesi. Monadisi on sinun alkuperäinen jumalallinen kipinäsi, ja se on sinun todellinen sisimpäsi. Kun olet valmis tuomaan tätä korkeaa energiaa omaan jokapäiväiseen elämääsi, olet liitettynä suoraan Alkulähteeseen. Ansaitset tämän oikeuden henkisellä työskentelyllä ja lempeällä sekä tietoisella suhtautumisella egoosi.

Yhdessä tähtiportti ja sielutähti mahdollistavat henkisen ja maallisen energian yhdistymisen. Tähtiportti päästää puhtaan jumalallisen ytimen kauttaan yläpuolelta. Sielutähti vetää ylös kundaliinin ja kaikki eläinvaistot maasta. Nämä energiat yhdistyvät tullakseen siksi, minkä me tunnemme korkeampana tietoisuutena: jumalalalliseksi itseksemme. Kun ego alkoi kehittyä, tämä keskus alkoi sulkeutua. Nyt on kuitenkin täysin mahdollista aktivoida tämä chakra käyttöön omalla työskentelyllä!

 

 

Nyt olemme käsitelleet kaikki 12 päächakraa. Seuraavassa näkijän käsikirjan osassa, osassa 3 käsittelen Auroja eli energiakehoja.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ