Siirry pääsisältöön

Valitse pinkka - Viestejä luonnonhengiltä

Hei ja tervetuloa ensimmäiseen "pick a card"- tyyppiseen postaukseeni. 

Tein valittavaksesi 3 pinoa Nature's Whispers - oraakkelikorteista. Voit valita yhden tai useamman pinon. Koska tämä on yleinen tulkinta, niin kaikki kohdat eivät välttämättä resunoi sinulle, niin jätät ne huomioimatta ja otat onkeesi vaan niistä jotka tuntuvat siltä, että ne on tarkoitettu sinulle. 

Valitsin luonnonhenget teemaksi, koska saan heiltä aina niin konkreettisia viestejä. Luonnonhenget ovat samalla tasolla meidän kanssamme, niin he myös ymmärtävät elämäänne todelle hyvin. 

 


Pinkka 1:

Kevät on aikaa jolloin monia alkaa ärsyttää, kun lisääntyvä luonnonvalo saa kaiken lian näkyviin; likaiset ikkunat, sormenjäljet joka kahvassa ja pölyt ikkunaverhoissa. Samoin käy myös henkisesti. Kevät on uuden alun aikaa ja luonnonhenget kehottavatkin sinua pohdistamaan kotisi ja mielesi kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta joka ei enää palvele sinua, eikä tuo sinulle iloa. 

Vanhan poistaminen tuo aina tilaa uudelle. Se voi olla konkreettista tavaraa tai henkistä omaisuutta. Sinulle on luvassa äärettömiä siunauksia elämääsi tänä vuonna, ne ilmentyvät viimmeistää ensi talvena kun luonto ja sinä valmistaudutte taas uudenlaiseen elämänvaiheeseen. 

Sinulle on nyt avattu potenttiiaalinen kulkuväytä. Luovu vanhasta lähde rohkeasti uusille urille niin loppuvuodesta näen mihinkä sinut johdatettiin. Pelko sulkee porttisi.

 

Pinkka 2:

Sinulla on selkeä pyrkimys ja tavoite. Olet kenties tehnyt jo liiketoiminta suunnitelman viime talvena. Se voi olla ihan konrteettinen suunnitelma joka liittyy työhön tai opiskeluun. Se voi olla myös henkinen etenemissuunnitelma, olet asettanut unelman ja suunnitellut miten tavoitat sen, vaikket olekkaan kirjoittanut sitä paperille asti. 

Sinulla on nyt tavoite ja unelma ja nyt on aika alkaa siirtämään energiaa sitä kohti eli manifestoida. Unelmat eivät toteudu jos vain haaveilet niistä, sinun pitää myös tehdä käytännän toimenpiteitä edetäksesi sitä kohti. 

Jos et ole ennen manifestoinut, niin nyt on hyvä hetkin kokeilla sitä käytännössä. Istu alas, rentoidu ja hiljenny. Hengitä syvään sisään ja mieti mitä sinä tavoittelet. Miltä sen tavoiteet saavuttaminen tuntuu? Miltä sinulla on jo saavutettuna? Onko saavutuksistasi hyötyä tämän tavoitteen suhteen? Mieti myös onko se oikea sielusi tavoite, onko se tavoite korkeimmaksi parhaaksesi? Jos se ei ole tavoittele sitä. Kuuntelemalla sisäsitä viisauttasi ymmärrät mitä sinun pitää tehdä ja minne sinun pitää mennä?

Jos kotona on vaikea keskittyä, niin voit mennä metsäpolulle ja henkittää kevättä yhdessä metsän henkien kanssa. Voit etsiä kiven jonka päälle istua tai puunringon jota vasten voit nojata. Tämä maadoittaa tehokkaasti. Jos elämäsi on ollut hyvin hektistä, niin istu hetkin omassa voimassasi ja rauhassa. Se selkeyttää mitä tarvitset. Tahtoa ja tarvita ei ole sama asia. 

 


Pinkka 3:

Nyt on täydellinen ajoitus toimia. Luota omaan ymmärrykseesi, olet ymmärtänyt asiat aivan oikein.

Nyt on myös täydellinen ajoitus tehdä jotakin luovaa, se voi olla mm.maalaamista, musiikki tai luovaa kirjoitusta. Luota omaan näkemukseesi. Luo jotakin värikästä, oli se sitten värikkäitä säveliä, verbaalista kirjoittamista tai moniväristä maalaamista. Tee voimatyösi, käytä kevätenergiaa hyödyksesi ja luo jotakin joka antaa sinulle voimaa niinä harmaina hetkinä. Talleta tämä voima myöhempää käyttöä varten. Tee vaikka keväinen runo, josta askartelet kirjainmerkin päiväkirjasi väliin. Tee konkreettinen työ, joka tuottaa sinulle iloa sitä tehdessä ja silloinkin, kun se on valmis.

Omassa voimassa oleminen selkeyttää ajatuksiasi ja herättää luovuutesi. Kuulet paremmin sisäisen minäsi. Jos tuonteet myllerävät, etsi tasapainoa maaenergiasta eli ulkoilusta. Jos taas tunnet olosi raskaaksi ja voimattomaksi tehdä mitään, niin mene tuuliselle paikalle ja mieluiten veden ääreen. Kaikella on vastavoimansa. Etsi voimapaikkasi. 

 

Kiitos ja toivottavasti tulkintani resunoi sinulle. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin. 

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy vähintää kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajantasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebooksivuillani facebook@susuwellbeing.

Terv. Susu 💓



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ