Siirry pääsisältöön

Valitse Pinkka – Helluntain kunniaksi Rakkaustulkinta sinkuille ja seurustelijoille

Tämän kertainen kortti postaus onkin vähän erilainen. Tein kaksi eri pöytävalintaa. Toinen sinkuille ja toinen parisuhteessa oleville. Tällä kertaa on käytössä Whispers of Love – oraakkelipakka, tein valittavaksesi 3 pinoa molemmista ryhmistä.

Voit valita yhden tai useamman pinon. Mikä sinusta tuntuu parhaalta vaihtoehdolta ja katso käännetyt kuva sitten vasta.

 Koska tämä on yleinen tulkinta, niin kaikki kohdat eivät välttämättä resunoi sinulle, niin jätät ne huomioimatta ja otat onkeesi vaan niistä, jotka tuntuvat siltä, että ne on tarkoitettu sinulle. Jollekin voi  puhua kuvat, joten katso myös kuvia tarkemmin, koska ne voivat puhua sinulle itsellesi vielä lisää tästä tulkinnasta.

Koska kyseessä on engl. kielinen pakka niin, joku voi kääntää tekstit eri lailla, kuin minä, niin huomio molemmat käännökset, jos ne resunoivat sinulle. 😊

Jos haluat minulta oman henkilökohtaisen rakkaustulkinnan kirjallisena, niin voit tilata sen suoraan nettikaupastani tästä linkistä: Kirjallinen Rakkaustulkinta korteilla.

Rakkaustulkinta on tarjouksessa perjantaihin 21.5.2021 asti koodilla: RAKKAUS2021. Tarjoushinta on 10€/ tulkinta, norm. hinta 20€/ tulkinta.

 

Aloitetaan SINKUN valinnalla. 😊

 


1. Pinkka:

 


”Ole kärsivällinen”, ”Ole tukena” ja ”Tee jotain jollekin”.

Rakkaus on kärsivällinen ja ystävällinen – Aina!

Odota siis kärsivällisesti aitoa rakkautta, jaksa olla positiivinen ja hymyile ihmisille.

Jos sinulle on jo joku mielenkiinnon kohde, niin ole iloinen, tue häntä, anna huomiotasi ja tee jotain kivaa hänen vuokseen.

Näe aitoa vaivaa näyttääksesi, että välität hänestä. Konkreettiset ja käytännön vaivannäöt herättävät kiinnostuksesi kohteessa erityistä huomiota. Olet loistava tähti hänen taivaallaan.

Jos sinulle ei ole ketään tiettyä mielenkiinnon kohdetta, niin olemalla ystävällinen ja huomiota antava voit yllättäen syttyä loistavaksi tähdeksi jonkun taivaalle ja sitä kautta joku voi yllättäen pyytää sinua treffeille.

 

2. Pinkka:

 




”Rakasta sitä kuka olet”, ”Puhu rakkauden kieltä” sekä ”Ole tässä hetkessä ja haaveile tulevaisuudesta”.

Olet jumalalinen, ihana ja ansaitset niitä suurenmoisia asioita, joita elämällä on tarjota. Jos olet jo pidemmän aikaa ollut yksin tai edelliset suhteesi ovat olleet ikäviä, niin saattaa joskus tuntua siltä, ettet kelpaa kenellekään. Tämä ei ole totta, kelpaat varmasti monellekin, ja se oikea ihminen hyväksyy sinut paremmin kuin osaat edes ajatella.

Rakastavilla sanoilla on voimaa muuttaa elämiä, mukaan lukien sinun. Siinä, kolmessa pienessä sanassa, vaan on taikaa. Me ihmiset pelkäämme usein käyttää sitä, koska pelkäämme, ettei toinen vastaakaan tunteisiin. ”Minä rakastan sinua”. Jos olet varma omista tunteitasi niin, et menetä mitään kertomalla tunteesi hänelle. Jos hän ei vastaakaan sinun tunteisiisi, niin tiedät ettei tämä suhde ole sinua varten ja voit päästää irti ja jatkaa matkaasi.

Rakkaudelliset sanat voivat parantaa myös haavat itsessäsi tai läheisissäsi. Älä siis arastele niiden käyttöä, voit tuoda toisen ihmisen elämää enemmän valoa kuin osasit ajatellakaan.

Silloin kuin haaveilemme, kaikki on mahdollista. Tietämällä millaisen suhteen haluat tai et halua manifestoit sellaista itsellesi. Universumi ei käsitä sanaa EI, joten älä siis sano ”En halua enää narsistia” vaan sano että, ”Halua rakkaakseni ihmisen, joka arvostaa minua”. Keskity siis, niihin positiivisiin asioihin, millaisen kumppanin haluat. Muista myös, että se sinkkuus ei ole pahasta, vaan se myös opettaa sinulle asioita, joten nauti myös niistä hetkistä.

 

3. Pinkka:



”Rakkaimpasi ovat aarteesi” ja ”Henkinen yhteys”

On tärkeää rakastaa toisia syvästi. Se, että rakastaa itseä opettaa rakastamaan muita ja toisin päin. Rakastamalla lähimmäistä rakkaus lisääntyy elämässäsi, jolloin manifestoit myös kumppanienergiaa luoksesi. Jos rakastat jo syvästi, olet paremmin valmis ottamaan vastaan lisää rakkautta ja sitä kumppaneiden välistä tosirakkautta. Rakkauteen kuuluu kumppaneiden välisen rakkauden lisäksi myös paljon muuta rakkautta; tervettä itserakkautta, äidin ja isän välistä rakkautta ja heidän rakkautta lapsiinsa, ystävien välistä rakkautta, sisarusrakkautta, jne. Elämässäsi on jo valmiiksi enemmän rakkautta kuin tulet heti ajatelleeksi. Anna tämän energia laajentua elämässäsi entistä enemmän.

Jos etsit kumppania, huomioi lapsesi ja heidän tarpeensa. Mieti myös sitä, että haetko kumppania vain heidän vuokseen vai itsesi vuoksi.

Jos sinulle ei ole vielä omia lapsia, niin jos joskus haluat perustaa perheen, etsi kumppani joka jakaa samat unelmat.

Parisuhteella on yhteys, joka ylittää tämän elämän. Olet joko jo tavannut sielunkumppanisi tai tulet tapaamaan hänet pian. Joskus on niin, ettei teitä olette tarkoitettu elämään kumppanina tässä elämässä vaan ystävinä tai perheenjäseninä, tällöin teillä on aivan erityinen henkinen yhteys. Kun tapaat sielunkumppanisi niin sen kyllä huomaa, sillä silloin tuntuu, että olisit palannut henkiseen kotiisi.

 

Seuraavaksi on SUHTEESSA OLEVAN valinta:

 



1        1. Pinkka:

 

 
 
 
"Käyttäydy, kuin kumppanisi olisi tässä”, ”Ole kärsivällinen” sekä ”Uskollisuus on välttämätöntä”. 
 

Oli nämä henkilöt kanssasi tai ei, niin kohtele heitä, kuin hän itse olisi kumppanisi. Kaikkien ihmisten arvostava huomioiminen on tie maapallon värähtelyyn. Älä sulje kettään pois kohteliaisuutesi piiristä sen vuosi, ettei hän ole sinua kaikkein lähinnä.

Jos vietät hyvinkin rietasta elämää, niin mieti mitä kumppanisi ajattelee siitä. Onko tarpeellista aiheuttaa kinaa välillenne?

Rakkaus on kärsivällinen ja ystävällinen – Aina! Kaikki perheelliset tietävät, että lasken kanssa ja joskus kumppanin kanssa menee yksinkertaisesti hermot, yritä olla nyt kärsivällinen. Huomion kerjäämiseen on lähes aina joku syy, jota et ole ehkä huomannut. Onko se sitä, ettet anna hänelle aikaasi tarpeeksi?

Puhu rakkautta ja totuutta. Suurta rakkautta on olla totuudellinen. Luottamus on perustarpeemme, jos se särkyy, on koko ihmissuhde vaarassa. Jos kumppanisi yllättäen kertoo sinulle jotain ikävää, niin se voi olla rakkauden osoitus, koska sinulla on täysi oikeus rehellisyyteen. Joskus rehellisyys on myös samalla anteeksi pyyntö, kertomalla asian suoraan kumppanisi arvostaa sinua todella paljon. On tilanteita, jolloin paljastus on sinun vaikea hyväksyä ja antaa anteeksi, mutta silloin pitää sinun itse miettiä rakastatko sinä häntä niin paljon, että voit rehellisesti sano antaneesi hänelle anteeksi. Valheet ovat taakka, joka vaan kasvaa ja kasvaa kunnes se kuorma on, niin suuri että sen alle murskaantuu koko suhde.

 

2. Pakka:


”Usko”, ”Toiminta puhuu äänekkäästi” ja ”Anteeksianto”

Luota uskoosi tässä tilanteessa. Korkeampi minäsi on kuiskinut sinulle totuuden, vaikka se tuntuu nyt epätodennäköiseltä.

Ilmaise rakkautesi avoimin toimin. Joskus kumppanista voi tuntua siltä, että puhe on vain hiekkaa, joka menee minne tuuli sen puhaltaa. Silloin on parempi toimia kuin puhua. Sinä tunnet kumppanisi parhaiten. Mikä on se teko, joka kolahtaa parhaiten hänen kohdallaan.

Jos tulet suhteessasi jyrätyksi, niin nyt on pakko saada ääni kuuluviin. Kerro rohkeasti miltä sinusta tuntuu ja mitä ajattelet.

Mitään ei saavuteta pitämällä kiinni vanhasta. Jos haluat pitää suhteesi koossa tai irtautua siitä, niin sinun on käsiteltävä ne asiat jotka vaivaavat tilannettanne ja päästää niistä sen jälkeen irti.

 

3. Pakka:




”Ole aito”, Ole tukena” ja ”Rakasta sitä kuka olet”

Ole aito ja totuudellinen siitä kuka olet ja miltä sinusta tuntuu. Jättämällä sanomatta asioita se on sama kuin valahtelisit itsellesi ja toiselle. Tasapainoisessa suhteessa sinulla on oikeus olla omaa mieltä ja olla sellainen kuin sisimmältäsi olet.

Näe aitoa vaivaa näyttääksesi, että välität hänestä. Konkreettiset ja käytännön vaivannäöt herättävät kumppanissasi erityistä huomiota ja muistuttavat häntä aidosta välittämisestä ja rakastamisesta.

”Niin myötä kuin vastamäessä” – lausahdus on tähän hetkeen tärkeä muistaa. Kumppanisi tarvitsee sinua nyt.

Olet jumalalinen, ihana ja ansaitset niitä suurenmoisia asioita, joita elämällä on tarjota. Jos edelliset suhteesi ovat olleet ikäviä, tai tässä suhteessa on haasteellinen aika, niin saattaa joskus tuntua siltä, ettet kelpaa kenellekään. Tämä ei ole totta! Se oikea kumppani hyväksyy sinut paremmin, kuin osaat edes ajatella. Jos, tämänhetkinen kumppanisi ei sinua hyväksy, niin hän ei ole sinulle oikea kumppani.

Itsensä hyväksyminen on se keino saada hyväksyntää myös multa.

Kiitos ja toivottavasti tulkintani resunoi sinulle. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy 1-2 kertaa viikossa. Parhaiten pysyt ajantasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebooksivuillani facebook@susuwellbeing.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani www.susuwellbeing.fi.

Terv. Susu 💓

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ