Siirry pääsisältöön

Näkijän käsikirja osa 5 – Kummitusten eri lajeja, asuinpaikkoja ja olemuksia.

Halloween on kohta täällä ja henkimaailmassa ollaan innoissaan, kun heitä muistellaan ja kahden maailman välinen verho on ohuempi mahdollisia vierailuja varten.

Tämän kertainen blogi perustuu vuosien aikana lukemiini teksteihin, käymiini keskusteluihin eri ihmisten ja oppaiden kanssa ja omaan kokemukseeni meediona. On siis mahdollista, että joku muu ihminen näkee asiat toisella tavalla, kuin minä, joten keskustelu tähän aiheeseen liittyen on toivottavaa, ilman riitelyä. Blogin kommenttikenttään voi kirjoittaa omia näkemyksiäsi myös muille jaettavaksi.

Kummitukset aiheena on myös hyvin laaja, eli vaikka kirjoitankin pitkästi, niin silti jää vielä paljon sanottavaa. Joten käsittelen aihetta varmasti myös tulevissa kirjoituksissani. 😊

 

Mikä on kummitus?

Näkemykset vaihtelevat myös tälle termille, mutta laitan tähän nyt yleiset näkemykset. Itsekin käytän kummittelu tai kummitus sanaa negatiivisessa mielessä, eli silloin kuin ilmiö on pahantahtoista ja häiritsevää. Mieluummin käytän sanaa vainajahenki ja vainajahengen vierailu, kun puhun henkimaailman tekemisistä.

Kummituksesta puhutaan yleisimmin silloin kun vainajahenki on jäänyt maan piiriin jumiin eli ns. välitilaan. Eli tällainen henki ei ole päässyt valoon ja liikkuu eksyneenä tämän elävien maailman ja tuonpuoleisen välissä. Tällainen henki on usein peloissaan ja pyytävät usein apua eläviltä päästäkseen valoon ja rauhaan. Tällainen henki yrittää kiinnittää huomion metelöimällä ja kiinnittymällä elävien ihmisten energiaa. Hän saattaa ihmetellä mistä on kysymys ja miksi kukaan ei näe eikä kuule minua.

Joskus kun puhutaan kummituksesta, niin tarkoitetaan sillä sanalla ns. jäännösenergiaa, jolloin varsinainen sielu on jo siirtynyt henkimaailmaan ja mahdollisesti sieltäkin eteenpäin ja jäännösenergia on se energia, jonka me tunnemme olevan läsnä, sillä on muisti ja sen kanssa voi keskustelle kaikesta, jonka henkilö tiesi henkilön eläessä tässä inkarnaatiossa. Olen törmännyt myös termiin sielun jakautuminen, jolloin puhutaan siitä näkemyksestä, että sielu jakautuu moniin eri ulottuvuuksiin kuten edellisiin elämiin, tähän elämään missä sinä tunsit hänet eläessään ja varsinainen ydinsielu jatkaa jo eteenpäin seuraavaan inkarnaatioon. Tästä syystä olisi mahdollista kohdata tämän sielun mikä tahansa inkarnaatio, milloin tahansa. Aikanaan kun kaikki jakautuneet sielun osat sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi ja sielu on täydellisesti oppinut eli valaistunut, jolloin sielunkierto päättyy eikä tuleville inkarnaatioille ole enää tarvetta.  

Joskus henki on omasta tahdostaan ilkeä ja hyvin maallisista asioista kiinnostunut ja se nauttii siitä, kun saa pelotella ihmisiä. Joskus henki ei edes halua valoon koska pahuus on paljon kivampaa ja ajatus ikuisesta kadotuksesta, joka mahdollisesti odottaa tuonpuoleisessa pelottaa taas häntä itseään, niin onkin siten hänestä parempi jättää menemättä sinne ollenkaan ja olla meidän elävien vaivana imien energiaa ja lämpöä elävistä ihmisistä. Tällaiset häiriöhenget on häädettävä ihmisen luota joko hyvällä tai väkisin.

Joskus puhutaan myös tarrahengistä, jotka ovat kiinnittyneenä ihmisiin imeäkseen ihmisistä energiaa ravinnokseen. Tarrahenki ei välttämättä aina tiedä aiheuttavansa elävälle mitään pahaa. Kun Ihmisen energiakehään on jatkuvasti tarrautuneena henki, ihminen on väsynyt, masentunut ja ajatukset ovat negatiivisia, ihminen voi olla jopa itsemurha-altis.

Silloin kuin vainajahenki on päässyt valoon ja hänellä on kaikki hyvin, niin hän voi tulla silti vierailulle läheisten luo. Tällaiset vierailut voivat olla elävistä pelottavia, kun tuntuu että joku näkymätön seisoo vieressä ja liikuttelee esineitä ja aiheuttaa ääniä. Valossa oleva henki ei koskaan halua mitään pahaa kenellekään, he voivat toimia oppainamme ja tukia meitä eri elämämme tilanteissa, vaikkemme heitä näekään. Puhunkin tällöin mieluusti vierailusta, koska se on usein ihan toivottukin läheisten toimesta. 😊

 

Mistä tietää millainen henki on kyseessä?

Meediot työskentelevät energioiden kanssa. Aistimalla vainajan energiaa ja keskustelemalla vainajan kanssa meedio tietää onko kyseessä avuntarvitsija, valon kulkija vai häiriöhenki. Vainajien energia on usein kylmää ja sähköistä, siksi iho nousee kananlihalle ja sähkölaitteet saattavat alkaa sekoilla. Kun kyseessä on hyvin rakkaudellinen valosta tulevan läheisen henki, olo on lämmin, rakastettu, turvallinen ja hyvä. Häiriöhenkien läsnäolo saa aikaan pelon tunteen, vainoharhaisuutta, pääkipua ja oksettavaa oloa.

Kun minulta tätä kysymystä kysytään, niin minä pyydän ihmistä tunnustelemaan itse miltä vainajan läsnäolo tuntuu, mitä se tekee ja milloin kummittelua tapahtuu, tutustutaan siis kummituksen luonteeseen hyvin yksinkertaisilla konsteilla, sillä se kertoo, tuleeko teidän yhteiselostanne mitään, vai pitääkö henkeä auttaa.

Jos jossakin tilassa on vainajahenkiä niin sen voi myös aistia menemällä huoneeseen. Hyvin herkät ihmiset tietävät jo rakennuksen ulkopuolelta, jos paikassa on henkiä. Tässäkin tunne kertoo olennaisen, pelottako kyseiseen tilaan meneminen?

Joskus henget antavat myös tuttuja tuoksuja. Esim. jos mummuvainaa tykkäsi leipoa kanelipullia tai pappavainaa poltteli piippua niin ne ovat tuoksuja, joiden kautta läheinen voi tunnistaa heidät. Henget tietävät sen ja siksi usein käyttävätkin samoja tunnistustekniikoita. Toiset henget käyttävät hyväksi tiettyjä ääniä. Joku vainaja saattaa käyttää ompelukonetta, joku kulkee nahkasaappaissa, joku kulkee vain tiettyjä portaita yms. Myös tiettyjen esineiden tai valokuvien liikuttelu kertoo, kuka on kyseessä.

 


Kummitusten eri lajeja

Teorioista riippuen vainajahenget voidaan jakaa eri ryhmiin niiden luonteen perusteella. Itse käytän tässä nyt yhdeksän ryhmän jaottelua. Jaottelun määrää aika usein se syy minkä vuoksi henki on jumissa välitilassa. Joskus on mahdotonta jakaa henkeä karkeasti mihinkään tiettyyn ryhmään vaan hengessä saattaa olla piirteitä useammastakin ryhmästä.

Suojelushenget. Suojelushengillä on yleensä kaikki hyvin ja he ovat täällä omasta tahdostaan. He ovat vähän niin kuin kotitonttuja, jotka huolehtivat talosta ja siellä oleskelevista ihmisistä. He voivat kulkea valosta ja tai olla menemättä valoon omasta tahdostaan.

Keskeneräisen tehtävän henget. Nämä henget ovat liian kiireisiä lähtemään valoon. Heillä saattaa olla joku yksittäinen tehtävä mikä pitää heidät täällä tai esim. he ovat kokeneet vääryyttä eivätkä saa rauhaa ennen kuin vääryys on korjattu. Tällaisia on esim. Rajaäijä tarinat, eli tarinat, jossa vainaja on tehnyt vääryyttä itse muuttamalla sovittua rajaa ja huutaa oikean rajan kohdalla, että vääryys pitää oikaista. Tai henki, joka haluaa, että hänen maalliset jäänteensä löytyvät ja haudataan asiallisesti, jonka jälkeen vainaja saa vasta rauhan. Päättymättömiä kesken jääneitä tehtäviä on esim. vartiointi tehtävissä kuolleet sotilaiden haamut.

Trauman koneet henget. Trauman kokeneet henget eivät usein edes tiedä olevansa kuolleita. He ovat kuolleet onnettomuuden tai henkirikoksen uhrina. Usein tällainen henki kokee kuolemansa uudelleen ja uudelleen ja kärsii. Tällaiset henget ovat usein kiinnittyneenä kuolinpaikoilleen.

Poltergeistit. Nykyisen käsityksen mukaan poltergeist eli räyhähenki ei ole edes kummitus vaan patoutunutta negatiivista energiaa, joka saa voimaa siirtää tavaroita tai aiheuttaa onnettomuuksia. Tällaisia ilmiöitä ilmenee usein perheissä, joissa on teini-ikäisiä lapsia, joilla on vaikeuksia käsitellä tunteita. Hyvä esimerkki on kansainvälisestikin kuuluisa Ylöjärven Martinin Pirut – tapaus 1800 luvulta, jota käsiteltiin oikeudessa asti. Oikeuspöytäkirjoja on säilynyt tähän päivään asti mikä tekee jutusta erityisen kuuluisan. Materiaalia löytyy mm. Tampereen kirjaistoista erilaisista julkaisuista.

Pistän tähän linkiksi pari hyvää youtube- videota keissiin liittyen:

                             https://www.youtube.com/watch?v=jNAoNb5_DYM

                             https://www.youtube.com/watch?v=EhW24V_7Vi0

Kiinnittyneet henget. Kiinnittyneet henget ovat jääneet kiinni heille tärkeään esineeseen, paikkaan, aikaan tai jopa henkilöön. He ovat usein itsepäisiä henkiä, jotka eivät halua jättää mennyttä elämäänsä taakseen, eikä tällainen henki hyväksy kuolemaansa.

Eksyneet. Tämän ryhmän jäseniä ovat henget, jotka ovat kadottaneet jonkun sielun ja etsivät häntä rajatilassa. Etsiminen voi olla vaikeaa, koska on hyvin mahdollista, että etsitty sielu on mennyt jo edeltä valoon tai on vielä elävien puolella. Olen auttanut valoon useamman lapsihengen, joka on eksynyt äidistään kuoleman yhteydessä. Tämän ryhmän henget usein eivät vaan löydä sitä valoa pimeydessä, vaikka haluaisivat, silloin meedion tehtävä on auttaa heitä löytämään se valo.

Häiriöhenget. Lyhyesti siis henkiä, jotka omasta tahdostaan haluavat tehdä kiusaa eläville ja nauttivat siitä.

Demonit. Tässä kohtaa mielipiteet eroavat kaikkein selkeimmin ihmisten välillä, sillä toiset eivät usko paholaisten olemassaoloon. Itse olen sitä mieltä, että jos on enkeleitä, niin niillä on myös vastavoimansa ja muutamat omat kokemukseni viittaisivat siihen suutaan, ettei nyt olla tavallisen vainajahengen kanssa tekemisissä.

Eläinkummitukset. Se raamatullinen näkemys siitä, ettei eläimillä ole sielua on mielestäni virheellinen, sillä olen itsekin nähnyt meidän koiravainaamme vierailulla. On olemassa myös käsityksiä, joiden mukaan myös eläimet jälleen syntyvät uudelleen joko samana eläinlajina tai toisena. Ja onhan olemassa eri uskontojen jälleensyntymisoppeja, joiden mukaan eletty elämäsi määrää synnyttykö seuraavassa elämässä ihmisenä vai eläimenä yms.

 

Millaisissa paikoissa kummittelua tapahtuu?

Minua itseä usein ärsyttää populaarikulttuurin luoma käsitys autiotuvista, jossa lähes kaikissa järjestänsä kummittelee. Vanha talo ei itsessään ole syy kummitella. Toki entinen asukas saattaa käydä katsomassa kuka on muuttanut uuteen taloon ja jos näin käy niin hengelle on hyvä tehdä selväksi, että täällä asuu nyt uudet ihmiset. Ja vaikka siellä asunnossa olisi tapahtunut murha tai luonnollinen kuolema, niin sekään ei automaattisesti tarkoita sitä, että henki on jäänyt sinne jumiin.

Koska henkimaailmassa ei ole aikaa, niin emme aina välttämättä tiedä kuinka kaukaa historiasta joku henki on jäänyt paikkaan jumiin. Kummituslinnat ja - kartanot ovat tästä hyviä esimerkkejä, niiden kummitukset voivat olla satoja vuosia vanhoja. Tällainen henki ei useista pyynnöistä ja yrityksistä huolimatta välttämättä koskaan poistu maan piiristä. Miksi näin on, niin en osaa sanoa. Se voi johtua siitä, että henki on jäänyt niin pahaan ns. limboon eli kokee kuolemansa koko ajan uudelleen ja uudelleen ja kun sitä on jo tapahtunut niin kauan, niin sen limbon purkaminen on mahdotonta. Tai ehkä se on sen sielun tehtävä, joka päättyy vasta aikanaan ns. maailmanlopun yhteydessä, jolloin kaikki sielut maapalolta liittyvät henkien joukkoon ja siirtyvät seuraavaan universumiin. Tämä on mielenkiintoinen mietinnän paikka.

Teloituspaikat, sairaalat, vankilat ja muut joukkokuolemia nähneet paikat ovat otollisia paikkoja kummitella, koska siellä on määrällisesti kuollut paljon erilaisia ihmisiä, joilla voi olla erinäiset syyt jäädä rajatilaan.

Hautausmaat tekevätkin tästä kummitteluilmiöstä mielenkiintoisen. Vaikka vainaja on siunattu haudan lepoon toiset jäävät kummittelemaan. Hautapaikka voi olla väärä, siunaamaton hauta tai ruumis on vainajanhengen mielestä haudattu väärään hautausmaahan, eikä saa rauhaa ennen kuin ruumis on siirretty mieleisempään paikkaan.  Olen kuullut tapauksissa missä vainaja menee omalle haudalleen ns. terapia mielessä, koska hänen on vaikea käsitellä omaa kuolemaansa. Mielestäni hautausmaakummittelu on kuitenkin harvinaista, koska mielestäni henget kummittelevat mieluummin siellä missä heidän kuolemallaan on jotain merkitystä, esim. juuri se kuolinpaikka tai kotitalo. Itse olen aina nauttinut hautausmaa tunnelmasta, kauniista hautakivistä, kynttilälyhdyistä ja hartaasta tunnelmasta. Jos hautausmaalla pelottaa, se on todennäköisemmin populaarikulttuurin aikaansaamaa ennakkoluuloa.

Meidän oma talo on aika uusi eli sen historian vuoksi meillä ei kummittele. Mutta meillä kummittelee kyllä, mutta syy siihen on minä. Kun ihminen herää mediaalisesti, niin me loistamme kuin majakka pimeydessä. Erilaiset henget lähtevät minun mukaani muista paikoita seuraamaan minua vanavedessä, koska he pyytävät minulta apua ja minä autan. Tämä on yksi syy miksi monet karttavat hautausmaita tai muita aktiivisia paikkoja koska eivät halua sieltä ketään mukaansa vaivoikseen.

Portaalit ovat käsite, jonka mukaan tietyissä paikoissa tämän maailman ja henkimaailman verho on aina ohut ja siitä pystyy helposti kulkemaan puolelta toiselle. Tällainen portaalipaikka on potentiaalinen mahdollisuus löytää valo ja päästä valoon. Tällaisia paikkoja on muinaiset palvontapaikat, kirkot, hautausmaat tai muut kuolemaan olennaisesti liittyvät paikat kuten kappelit, hautaustoimistot, ruumishuoneet yms. Tällaisista portaalipaikoista ihmisen mukaan helposti tarttuu tarrahenkiä tai avunpyytäjiä. Minulla oli joskus liiketila hautaustoimiston seinän toisella puolella ja pariin otteeseen minut tökättiin melkein alas tuolilta.

Myös paikat, jonne jo eläessään ihmisiä on kerääntynyt paljon ovat otollisia paikkoja kummittelulle, kuten historiallisesti merkittävät paikat ja rakennukset kuten torit, puistot, kirjastot yms. Uskon sen johtuvan siitä, että koska vainajilla on muistoja elämästään ja he helposti noudattavat vanhoja rutiineja.

Sitten on tietysti teatterit ja museot. Museoiden kummittelut johtuvat yleensä juuri esineisiin ja paikkoihin kiinnittyneistä kummituksista. Teattereissa kummittelevat kummitukset ovat yleensä kuolleita näyttelijöitä tai pitkäaikaisia vakiasiakkaita. Paikat, jossa esiintyjä on vuodattanut kaiken tunteensa ja sielunsa lavalle esiintyessään lataa paikkaan aina voimakkaan energian, moni vainaja seuraakin kolleikoidensa esiintymistä tai yön pimeinä tunteina esiintyy itse vapaalla näyttämölavalla. Asiakkaat taas jäävät kiinni näihin esityksiin, kuin narkomaani, joka haluaa nähdä kaiken uudelleen ja uudelleen ja nähdä lisää uutta. Myös taiteen tekijät voivat jäädä kiinni huipputeoksiinsa, koska siitä on vaikea päästää irti koska mehän emme voi viedä mitään mukanamme henkimaailmaan. itse rakastan teattereita ja museoita, niiden tunnelman ja henget voi aistia hyvin helposti, kun astuu sisään, sanotaankin että joku paikka tai esine huokuu historiaa. Selvänäkijänä pystyn myös toisinaan lukemaan esineitä, kenelle ne on kuulunut, jolloin kummittelevien esineiden takaa löytyy tarina.

Aavelaivat. No yleensä laivoilla tapahtuvat kummittelut ovat kytköksissä siellä olleiden henkilöiden historiaan. Laivoihin liittyy myös puheitta kirouksista; kapteeni vannoi sitä ja tätä ja nyt ikuisesti kiertää meriä valansa mukaisesti. Monet aavelaivat yms. kirottuihin kohteisiin pitää suhtautua kansanviihteenä, sillä monet niistä on luotu pelottelu tarkoituksessa keksittynä juttuna, joilla ei välttämättä ole edes minkään laista historiallista faktaa taustalla.

 

Auttajat henkimaailmassa ja tässä maailmassa

Itse työskentelen paljon enkelten ja henkioppaideni kanssa. Kun autan vainajahenkiä valoon minulla on henkimaailmassa auttajat joten minun ei tarvitse tehdä tätä työtä yksin. Oppaani antavat minulle käytännön neuvoja mitä pitää tehdä tai sanoa ja valavat minuun rohkeutta, jos minua pelottaa tai omat taitoni epäilyttävät.

Tässä oli hiljan juuri häiriöhenki, jonka kanssa tuli käytyä erittäin kova tahtojen taistelu. Hän olisi halunnut väkisin jäädä pelottelemaan eläviä ja aiheuttamaan pahaa. Tämä oli pitkä prosessi, tiesin että hänestä oli päästävä ennemmin tai myöhemmin eroon. Tämä henki oli niin voimakas, että sen läheisyydessä oli monta muuta henkeä, jotka tarvitsivat apua. Mitä enemmän autoin muita henkiä hänen läheisyydestään valoon, sitä enemmän häiriö henki suuttui minulle. Loppujen lopuksi otimme yhteen ja sain hänet väkisin heitettyä valoon, sen jälkeen on ollut rauhallista. Minun piti harjoitella ja oppia hallitsemaan pelkoa, mitä tunsin kuin kohtasin hänet, mitä enemmän odotin, sen enemmän pelkoni häntä kohtaan kasvoi. Onneksi oppaani auttoivat minua, kun tämä henki hyökkäsi ja yritti murtaa minut. Ilman oppaitani ne olisi häätötyössä onnistunut, olen siitä heille erittäin kiitollinen, en tiedä mitä olisi tapahtunut, jos olisin antanut tämän pahan hengen voittaa tämän taiston. Olin aikaisemmin siinä käsityksessä, että henkien on tahdottava itse valoon, mutta nyt väkisin häätämisen itse kokeneena olen sitä mieltä, että se onnistuu, kun se on pakko tehdä, se oli parempi myös hengelle itselleen. Nyt henki pääsi puhdistumaan uutta elämää varten. Jos henget häätää vain pois kodista, se on vain ongelman siirtämistä, henki voi palata tai siirtyä toisen henkilön ongelmaksi. Ainut mitä harmittelen on se, että jos olisin vain heti yrittänyt häätää hänet niin olisin päässyt todennäköisesti helpommalla, mutta kaikessa on taustalla aina oppiminen, niin olen myös kiitollinen tästä haasteesta.

Tähän kohtaan haluan sanoa sen mitä olen oppailtani oppinut, neuvoksi niille, joiden mediaaliset kyvyt ovat auenneet;

Älä epäile itseäsi, pelko ruokkii pelkoa. Vain pelko ja epäilys voi vahingoittaa sinua, se ruokkii niitä maan läheisiä henkiä, jotka tahtovat pahaa. Älä anna valtaa tälle, olet valo, jota pimeys pelkää, siksi se yrittää imeä sen sinusta pois. Olet vahvempi kuin luulet.

Uskoakseni kaikki meediot eivät tee tätä valoon saatto hommaa, sillä he työskentelevät vain valmiiksi valossa olevien henkien kanssa ja jos tällainen henki tulee, niin ne käskevät vain sen painua muualle. Olen sitä mieltä, että tämä valoon auttamistyö vaatii tietynlaisen persoonan sekä fyysisen ja henkisen terveyden. Kaikkien ei tätä tarvitsekaan tehdä, se on oma valinta. Minulle se oli alusta asti jotenkin selvää, että haluan auttaa niitä, jotka pimeydessä vaeltaa oli ne sitten rajan tällä puolella tai toisella puolella, olla se valo, majakka, joka johdattaa oikeaan suuntaan.

Meedion on tärkeään vetää itselleen myös rajat. Autettavia vainaja henkiä on loputtomasti. Ihminen ei ole mikään robotti, joka toimii jatkuvalla syötöllä ovelle heittäjänä. Auta silloin kuin sinulle on siihen työhön hyvä hetki ja olen hyvässä kunnossa operaatiota varten. Jos vainaja tulee pyytämään apua, niin sano, että autat myöhemmin tai pyydän henkioppaita ja enkeleitä saattamaan häntä valoon, jos itselle se ei nyt sovi.

Pari kertaa olen ollut portaalipaikassa johdattamassa isomman joukon valoon. Silloin avaan tilapäisen valoportin henkimaailman kanssa, josta kaikki sillä hetkellä halukkaat voivat mennä. Lopuksi portti suljetaan, kun kaikki halukkaat on mennyt siitä läpi. Portaalipaikka voi myös hetkellisesti muodostua paikkaan missä on koolla monia henkisiä auttajia samaan aikaan. esim. osallistuin juuri enkeli iltaan, jonne jo saapuessani tiesin, että mukanani tuli vainaja henkiä. Kun meditaatio alkoi piirin keskelle, muodostui suuri valopylväs, jonka reunoilta nousi kymmeniä vainajahenkiä valoon ja kiittäen mennessään. Näky oli kaunis ja tulin onnelliseksi vainajahenkien puolesta. Meditaation loputtua portaali sulkeutui. Ilmeisesti jokainen meditaatiopiiriin osallistuja oli tuonut mukanaan vainajahenkiä. Vain osa meistä oli meedioita ja muut olivat muuten hyvin henkisiä ihmisiä, parantajia yms. Kun energiat yhtyivät, niin loimme yhdessä enkeleiden kanssa hienon tilanteen, jossa vainajien oli helppo siirtyä eteenpäin.

Valoon saatto ei ole teoriassa kovin vaikeaa, mutten missään nimessä kannusta ketään leikkimään tällä asialla. Aina kun otetaan yhteyttä vainajahenkiin pitää tietää mitä tekee. Jos asunnossasi riehuu vainajahenki, niin on olemassa muutamia kotikonsteja häätää hänet pois kuten salvian poltto. Jos kotikonstit eivät auta, niin ota yhteyttä kokeneeseen meedioon äläkä itse kokemattomana yritä häätää sitä mediaalisesti tai spiritismilaudalla pois, siinä voi käydä huonosti. Kokeneelta meediolta saat myös ohjeita kotikonsteihin ja henkistä tukea tilanteeseen.

 

Pari kirjasuositusta

Kummituskirjallisuus jakautuu  periaatteessa 4 osaan; täysin fiktiiviseen viihde kirjallisuuteen, tosina kerrottujen kummitustarinoiden koontiteoksiin, paraspykologisiin tutkimuksiin ja herkkien ihmisten kirjoittamiin omiin kokemuspohjiin perustuviin opaskirjoihin. 

Laitan tähän muutaman eri tyyppisen "opaskirjan", joista löytyy tietoa kummituksista. Näissäkin tietysti kirjoittajien näkemykset voivat erota enemmän tai vähemmän toisistaan.

https://www.adlibris.com/fi/kirja/totuus-kummituksista-ja-hengista-9789526712468

https://www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512077748/kuollut-kulkee/

Mikael Newton: Sielujen matka ja Sielun kohtalo.





Lopuksi

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy yleensä 1 kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@susuwellbeing. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani www.susuwellbeing.fi.

Jos et ole vielä tutustunut youtube-kanavaani niin tästä linkistä pääset katsomaan tulkintojani yms. Tervetuloa seuraamaan minua sinnekin. 😊 https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

 

Terv. Susu 💓

 

 

Kommentit

  1. Luvalla jaettu erään facebook lukijan lisäys:

    Haluaisin myös jakaa sellaisen omakohtaisen kokemuksen hengistä/vainajista. Jotkut vahvemmat negatiiviset henget tai henkiolennot osaavat muuttaa omaa energiaansa sillä tavoin että ihminen saattaa sen aistia toisella tavalla mikä on todellista. Esim että henki antaa ns positiivisen kuvan itsestään tai energioistaan, mutta kun sitä energiaa lähtee syvemmin tutkimaan ja omaa tuntemustaan, tämä paljastuu toiseksi, negatiiviseksi. Puhun demoneista ja kaavuista esimerkiksi, vahvoista negatiivisista henkiolennoista. Sekä he osaavat myös peitellä omia energiajälkiänsä sellaisilta ihmisiltä jotka ne havaitsisivat hyvin herkästi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ