Siirry pääsisältöön

Vuoden 2022 suurimmat henkisen kasvun paikkasi - Valitse kortti

 HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!

Edellisestä korttipostauksestani on paljon aikaa ja tämän kertainen korttipostaus onki vähän erilainen kuin yleensä, sillä valitsin tarot pakasta kaikki ison Arcanan kortit. Ne voivat olla oikein päin tai käänteisenä, riippuen haasteestasi. Tällä kertaa on käytössä Illuminati Tarot - pakka. Ison Arkanan eli suurten salaisuuksien kortteja kutsutaan myös kohtalokorteiksi, koska niiden tapahtuminen elämäsi aikana on ns. kohtalon sanelemaa. Nämä kortit kuvastavat sielunsuunnitelmasi mukaisia henkisenkasvun virstanpylväitä ja haasteita. "Narrinpolun" ajatus onkin se, että käymme joka kortin läpi jossakin vaiheessa elämäämme.

Voit valita yhden tai useamman kortin. Mikä sinusta tuntuu parhaalta vaihtoehdolta ja katso tulkinta alhaalta. Kortti on numeroitu vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas.


 Koska tämä on yleinen tulkinta, niin kaikki kohdat eivät välttämättä resunoi sinulle, niin jätät ne huomioimatta ja otat onkeesi vaan niistä, jotka tuntuvat siltä, että ne on tarkoitettu sinulle.

Jos haluat minulta oman henkilökohtaisen tulkinnan kirjallisena, niin voit tilata sen suoraan nettikaupastani tästä linkistä: https://susuwellbeing.fi/fi_FI/henkiset-palvelut

 

Tulkinnat:

1. kortti. Ylin rivi, vasen: Oikeudenmukaisuus:

Tämän vuoden aikana joudut usein tilanteeseen missä joudut toimimaan tuomarina muiden riidoissa sekä omassa elämässi taistelemaan oikeudenmukaisen kohtelun puolesta. Tärkeitä teemoja onkin tasa-arvokysymykset, lakiasiat, kompromissit sekä asioiden syvällinen tutkimen ennen päätöksentekoa. 

2. kortti. Ylin rivi, oikea: Erakko:

Tämä vuoden aikana tulet kokemaan isoja oivallutksia ja käyttämään hyväksesi omaa elämänviisauttasi. Myös muut jakavat sinulle viisauttaan ja voivat toimia sinulle menttorina. Joudut tärkeisiin tilanteisiin, missä joudut tekemään uuden tilannearvion ennen lopullista päätöstä. Eteneminen on hyvin harkitsevaa ja hidasta, mutta se on nyt oikea tapa toimia, jos olet kärsimätön luonne niin tänä vuonna joudut harjoittamaan kärsivällisyyttä ja harkitsevaisuutta. Tulet etsimään vastauksia sinulle tärkeisiin kysymyksiin. 

3 kortti. 2 rivi, ensimmäien vasemmalta: Voima:

Sinua muitutetaan siitä, että olet vahvempi kuin tiedätkään. Tänä vuonna tahdonvoimaasi ja rohkeuttasi koetellaan. Kun ymmärrät oman potenttiaalisi, niin tulet huomaamaan miten helppo sinun on toimia. Asetat elämällesi tärkeän tavoitteen ja kuljet sitä kohti, suunnista energiasi oikeaan paikkaan. 

4.kortti, 2 rivi, toinen vasemmalta: Tasapaino:

Tänä vuonna henki ja ruumis tasapainoilevat kaaoksen ja levollisuuden välillä. Optimismi kuljettaa sinua synkänkin ajan läpi ja itsehillintä auttaa löytämään ratkaisut. Kaikkea kohtuudella niin hyvää tulee. 

5.kortti. 2 rivi, keskellä: Aurinko:

Tänä vuonna tulet saavuttamaan unelmia ja nautit hyvästä terveydestä. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus juhlintaan ja sosiaalisiin kanssakäymisiin. Lapset ja heidän kanssaan käyttämäsi aika on hyvin keskeisessä roolissa tänä vuonna. Keskeneräiset projektit sadaan päätökseen. Vuosi on enimmäkseen onnen ja ilon täyteinen. Muista olla kaikesta kiitollinen.

6. kortti. 2 rivi, neljäs vasemmalta: Kohtalonpyörä:

Tänä vuonna tulet huomaamaan miten paljon menneisyytesi vaikuttaa nykyhetkeesi. Oli kyse sitten oppituista asioista ja koetuista ihmissuhteista tai peloista ja haasteista mitä olet juossut karkuun. Tulet huomaamaan monessa asiassa haasteiden hedelmällisyyden vasta jäljestä päin. Samoin tulet tuntemaan jälkiviisauden tuskan. Tänä vuonna huomaat, että joskus uudet ratkaisut ovat parempia kuin vanhat totutut tavat. Tänä vuonna elämässäsi alkaa uusi tärkeä vaihe, sillä elämä kulkee sykleissä.

7.kortti. 2 rivi, oikean puoleinen kortti: Kuolema:

Tänä vuonna elämääsi tulee asioita joiden on aika lopullisesti päättyä, sinä voit päättää itse miten suhtaudut näihin loppuihin. Tulet tekemään lopullisia päätöksiä ja kokemaan erilaisia menetyksiä. Tämä on muutoksen vuosi ja sinun pitää oppia päästämään irti sellaisista asioista, jotka eivät enään palvele sinua. 

8. kortti. 3 rivi, ensimmäinen vasemmalta: Hallitsijatar:

Tiedossa on monenlaista hyvinvointia ja henkistä kasvua. Kasvu voi olla myös materiaalista, eli se mihin olet panostanut ja investoinut, niin nyt saat mahdollisuuden nauttia siitä. Tunnet olosi turvalliseksi ja tämä vuosi nostaa esiin teemoja millä sinä voit vaikuttaa omaan turvallisuudentunteeseesi ja siihen miten tarjoat sitä myös muille. Tämä vuosi nostaa esille myös vanhemmuus teeman, eli se miten koet omat vanhempasi ja millainen oma vanhemmuutesi on. Tänä vuonna tärkeä teema on myös lohdutus ja se kuka ja kenelle se olkapää tarjotaan. Tänä vuonna kiinnität myös huomiota uudella tavallaa luomuun ja luonnollisiin vaihtoehtoihin. 

9.kortti. 3 rivi, toinen vasemmalta: Käänteinen maailma:

Menestys antaa odottaa itseää, tänä vuonna joudut työskentelemään paljon tavoitteidesi eteen.  Epävarmuus onkin yksi iso haasteesi, annatko sen voittaa sinut? Haaste voi olla myös visioiden puute, et osaa nähdä lopputulosta ja keinoja sen saavuttamiseen, mikä vaikeuttaa pyrkimyksiäsi tavoitettasi kohden. Vaikka menestyisitkin, niin et näe itse sitä, vaan voit tuntea riittämättömyyttä, vaikka kuinka yrittäisit saada paljon aikaiseksi. Tässä kohtaa on parempi ottaa vastaa ulkopuolelta tulevaa positiivista palautetta eikä epäillä itseään.

10. kortti. 3 rivi, keskimmäinen: Paholainen:

Tämä vuosi saattaa tuoda tullessaan taistelua riippuvuuksia vastaan tai muita voimia jotka pidättelevät sinua väkisin paikallasi, esim, taloudelliset haasteet, juridiset asiat tai terveydelliset seikat. Usein haasteena on hankalat ihmissuhteet; ihmiset joilla on riippuvuus tai kiinnipitävä luonteenpiirre kuten narsismi, uhriutuvuus tmv. Tämä vuoden suurin haaste onkin selvitä tämän riippuvuuden kanssa tai päästä siitä kokonaan irti.

11. kortti. 3 rivi, 4 vasemmalta: Narri:

Tämä vuosi tuo esiin sisäisen lapsesi. Sen uteliaan ja elämänhaluisen piirteen sinussa, joka on valmis uusiin seikkailuihin, elämään vapaana ja ottamaan uskonloikkia sekä riskejä.

12.kortti. 3 rivi, oikeanpuoleinen kortti: Kuu:

Tämä vuosi nostaa ns. varjominäsi esiin.  Haasteesi on tänä vuonna sinä itse, se mitä itsessäsi pelkäät ja piilottelet nousee esiin. Tävä vuonna tuntuu myös että olet aina väärässä paikassa väärän aikanaan ja tunteiteesi saattavat kuohua hallitsemattomasti. Kuu paljastaa usein myös lähipiirisi salaisuuksia, sinun haasteesi onkin ottaa vastaa tieto näistä salaisuuksista ja miten osaat niitä käsitellä. Kiinnotuksesi feminiiniseen puoleesi ja unimaailmaasi herää erityisellä tavalla tämä vuonna. Tämä vuonna sinua muistutetaan myös oman intuitiosi kuuntelusta.

13. kortti. 4 rivi, ensimmäinen vasemmalta: Käänteinen Tähti:

Tänä vuonna tuntuu, että suunta on hukassa. Tuletkin kyseenalaistamaan oman elämäsi isoja alueita kuten työpaikka, parisuhde, elämäntehtävä, asuinpaikka yms. Ennen niin selkeät asiat eivät ole enään niin selkeitä. Oman johdatuksen kuunteleminen on nyt hankalaa ja etsit polkuasi mitä erilaisimmilla asioilla. Pessimistinen puolesi myös mahdollisesti nostaa päätään. Se, että suuntasi on hukassa saa sinut laiskistumaan, masentumaa ja innostumaan uusista asioista huonosti.  Haasteesi onkin löytää polkusi uudelleen ja kirkastaa mielesi johdatukselle.

14. kortti. 4 rivi, toinen vasemmalta: Torni:

Tämä on yksi haasteellisimmista korteista tarot- pakassa. Sillä se mitä olet rakentanut tulee romuttumaan. Ne voivat olla konkreettisia asioita kuten työura, kotipaikka, parisuhde yms. Tai henkisiä asioita kuten erilaisia uskomuksia. Romuttuvat asiat ovat kuitenkin tulleet tiensä päähän ja sinun tehtäväsi on hyväksyä nämä asiat ja lähteä rakentamaan entistä vahvempaa perustaa elämällesi puhtaalta pöydältä.

15. kortti. 4 rivi, keskimmäinen: Käänteinen Ylipappi:

Tänä vuonna tulet kyseenalaistamaan uskomuksiasi, uskontoja ja elämänkatsomukseesi liittyviä asioita.  Kyseenalaistat uskomista myös omaan itseesi. Myös uskollisuus on tänä vuonna teemana, uskollisuus erilaisissa ihmissuhteissa, ollaanko uskollisia sinulle ja kelle sinä olet uskollinen.

16. kortti. 4 rivi, 4 vasemmalta: Käänteinen Tuomio:

Tämä vuosi tulee herättelemään luurangot kaapeista sillä menneisyys nousee esiin ja vaikuttaa nykyhetleen. Tämä vuosi tulee nostamaan niin hyvä kuin huonoja asioita meeneisyydestä ja sinusta itsestäsi. Tulet työskentelemään omien varjopuoliesi kanssa ja selvittämään asioita jota olet juossut karkuun.

17. kortti. 4 rivi. oikeanpuoleinen: Käänteinen Hirtetty:

Hirtetty on aina pohtimisen kortti, mutta nyt jämähdät paikoilleen, etkä saa tärkeitä päätöksiä tehtyä. Sinun on vaikea nähdä asioita toisten näkökulmasta ja saatat uhriutua sekä diivailla. 

18. kortti. Alimmainen rivi, ensimmäinen vasemmalta: Käänteinen Rakastavaiset:

Rakkauselämäsi saattaa olla onnetonta, joko sitä ei ole tai suhteessa tunnet miten olette erkaantuneet toisistanne. Tämä kortti nostaa esiin erilaisten kumppaanuussuhteiden haasteita, kuten erilaisten luonteenpiirteiden yhteentörmäyksiä työyhteisössä, perheenjäsenien kesken ja  ystävyyssuhteissa. Tehtävänäsi onkin löytää yhteinen sävel taas.

19. kortti. Alimmainen rivi, toinen vasemmalta: Ylipapitar:

Feniniinen puolesi nousee tänä vuonna esiin. Intuitiiviset vaitosi heräävät ja unimaailmasi on erityisen aktiivista. Olet henkilö, jonka neuvoja mieluusti kuunnellaan, sinun pitääkin sen vuoksi uskaltaa olla esillä ja sanoa se mitä ajattelet. Taistele tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

20. kortti. Alimmainen rivi, keskimmäinen: Kääteinen Vaunut:

Tänä vuonna syöksyt haasteisiin valmistautumatta niihin tarpeeksi. Vauhti voi olla jollain elämän osa-alueella myös niin lujaa, että päätä huimaa, kun taas toisilla elämänalueilla ei tapahdu juuri edistystä. Elämän hallinta saatetaan hetkellisesti menettää, sillä laitat helposti monta rautaa tuleen saman aikaisesti. Lepo jääkin vähäiseksi joka tuo omat haasteensa.

21. kortti. Alimmainen rivi, neljäs vasemmalta: Maagikko:

Olen paljon osaavampi ja älykkäämpi kuin luuletkaan. Sinulla nimittäin on ne tarvittavat välineet ja tietotaito jota haasteissasi tänä vuonna tarvitset. Sinun pitää vaan oppia soveltamaan niitä käytännössä. Opit hämmästyttämään ihmisiä omilla kyvyilläsi. Olet osaava yksilö joten ota hyöty irti siitä. 

22. kortti. Alimmainen rivi, vimmeinen: Käänteinen Hallitsija:

Oman elämän hallinta nousee tänä vuonna tärkeään asemaan. Toteuttumattomat haaveet ja tavoitteet voi tehdä mielellesi tepposia. Jos olet se joka pitää yhteisössä aina langat käsissään, niin voit olla pulassa, kun vyhti sekoittuukin yhdeksi sekamelskaksi. Saatat käyttää yhteisössä myös valtaasi väärin, omaat auktoriteettiaseman, joka tuo mukanaan myös vastuuta.

 

 

Kiitos ja toivottavasti tulkintani resunoi sinulle. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy 1-2 kertaa viikossa. Parhaiten pysyt ajantasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebooksivuillani facebook@susuwellbeing.Tervetuloa seuraamaan minua myös youtubeen nimimerkilla Valkoinen Peura.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani www.susuwellbeing.fi.

Terv. Susu 💓

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ