Siirry pääsisältöön

Henkisyysminän piilottaminen – Kun et voi olla se, joka olet, vaan pitää pelätä omaa uskoaan tai elämänkatsomustaan.

Henkisyysminän piilottaminen – Kun et voi olla se, joka olet, vaan pitää pelätä omaa uskoaan tai elämänkatsomustaan.

Tämän päivän rationaalisessa maailmassa moni ei uskalla sanoa, että uskoon henkiin, kummituksiin, shamanismiin, noituuteen, jälleensyntymään, Atlantikseen, enkeleihin yms. Toisaalta yhteiskunta on avoimempi kuin pitkään aikaan, ja somen vallankumous on tehnyt sen, että samoin ajattelijat löytävät sopivat keskustelukanavat.

Universumi johdattaa usein samoin ajattelijat samaan kahvipöytään nokatusten, mutta usein tapahtuu myös konflikteja, kun pitäisi alkaa todistelemaan asioiden olemassaoloa tai kääntyä parempaan uskoon. Uskon asiat ovatkin kaikille henkilökohtaisia eikä niistä saisi sen vuoksi riidellä. Uskoa ei voi yleensä perustella järjellä, eikä perusteita pidä tarvitakaan, sillä usko tarkoittaa sitä, että tiedät jonkin olevan näin vaikkei sitä voi varmaksi tietääkään tai todeksi osoittaa. 

 


 

Tätä ilkkumista olen huomannut itse eniten kummituspiireissä, sillä näihin ryhmiin on helppo päästä sisään, vaikka sitten pistetäänkin helposti ulos. Tällaiset ryhmät ovat myös isoja, joten niiden hallitseminen on haasteellisempaa. Ryhmän jäsenet ovat ns, enimmäkseen ”maalikoita” eli heillä ole niin paljon tietoa ja kokemusta henkien kanssa työskentelystä kuin joissakin puhtaasti henkisissä ryhmissä, joiden jäsenet on enkelityöskentelijöitä, energiahoitajia, selvänäkijöitä ja meedioita. Ryhmän värähtelytasossa on huomattava ero, henkisyys ryhmät värähtelevät korkeammalla tasolla ja ovat yleensä hyvin suojattuja negatiiviselta energialta, koska niissä pyritään sinne korkeammille tasoille pyyteettömällä auttamisella, kristalleilla, enkeliyhteydellä, chakratyöskentelyllä, henkisellä kasvulla yms. Kummitusryhmiin taas hakemalla hakeutuu naureskelijoita, koska iso osa henkisyyteen liittyvistä asioista menee näiden matalasti värähtelevien ihmisten ymmärryksen yli, joten tällaiset ihmiset eivät edes ymmärrä etsiä tällaisia henkisyys ryhmiä. Jos henkisyys ryhmään tulee matalasti värähtelevä ihminen niin hänet heitetään heti poikkinaisesta sanasta saman tein pihalle ryhmästä, jos edes ylipäätään pääsee suljettuun ryhmään sisään, esim. silloin kuin facebook- ryhmän ylläpitäjänä toimii henkilö, joka lukee ihmisen energian jo liittymispyyntövaiheessa.

Koska kirjoitan aika avoimesti näkemyksistäni, niin toisinaan saan kritiikkiä, ilkkumista ja nauramista. Kyllähän se minusta tuntuu ikävältä, mutta mitä paremmin on linjautunut omaan näkemykseensä ja uuden ajan energioihin, niin sen vähemmän antaa tällaisten ilveilijöiden ilkkua. Verraten viimevuoden energiaan, niin tämä alkuvuosi värähtelee huomattavasti korkeammalla tasolla ja kun pysyy sen mukana niin huomaa miten paljon paremmin asiat sujuvat. Tämän uuden energian tuleminen omaan elämänään oli lähinnä omaa ansiota, kun tarkasteli mitä elämältään haluaa ja mihin sinua johdatetaan, niin on parempi vaan mennä mukana eikä pistää vastaan. Uusi tuo uutta energiaa, ja energia ei koskaan pysy paikallaan, sen vuoksi ei kannata itsekkään jämähtää vanhaan energiaan.

Tässä ilkkumisasiassa auttoi ymmärrys siitä, että tämä ihminen kertoo käytöksellään itsestään sen, miten keskenkasvuinen ihminen on. Silloin on parempi pysyä omassa voimassaan ja jättää nämä matalat energiavärähtelyt omaan arvoonsa, eli sinne johonkin minne ei edes vilkaise. Henkisenä ihmisenä ja henkisenä ohjaajana autan ihmisiä nostamaan omaa värähtelyään, mutta silloin kuin on kyseessä ihminen, joka ei ole valmis tähän henkiseen kasvuun, niin on parempi antaa elämän itse opettaa, kaikkia ei vaan voi auttaa, varsinkaan jos he eivät itse halua sitä.

Tämä henkisyysminän tuominen rohkeammin esiin on ollut minulle ajankohtaista viimeaikoina ja olen ihan tarkoituksella jättänyt ilkkujat omaan arvoonsa ja myös tarkoituksella jättänyt laittamatta heitä somen ”estolistallekkaan” sillä treenaan juuri tätä omassa voimassaan pysymistä ja vien omaa henkistä kasvuani eteenpäin sillä, etten aina hyökkää takaisin. Katkaisen kaikki eteeriset siteet eli henkiset siteet kyseiseen henkilöön joka tapauksessa ( ja tarvittaessa myös ne some siteet) eli en anna hänen tulla ns. ihon alle. Tätä eteeristen siteiden katkaisemista on hyvä kaikkien harjoitella.

Netissähän on helppo sanoa mitä mieltä mistäkin on tai olla vastaamatta ja laittaa kyseisen kiusaajan estolle. Mutta kun on kyse omista läheisistä, joiden kanssa on pakko olla tekemisissä, niin se henkisyyskaapista ulos tulo onkin sitten ihan toinen juttu. Hankalin tilanne on ehkä se, että pitää omalta puolisolta salata asioita. Tunnen monta naista, jotka sanovat lähtevänsä ompeluseuroihin, mutta lähtevätkin meditaatioon tai energiahoitoon eli pitää valehdella mihinkä on oikeasti menossa. Tämä on todella ikävää ja jopa huolestuttava piirre parisuhteessa. Jos kumppani ei voi hyväksyä henkisenkasvun tavoittelua toiselta, niin mitä muuta pitää jättää kertomatta? Onko tällaisessa parisuhteessa luottamusta jos ei voi hyväksyä kumppaniaan kokonaan?

Joskus ajattelen, että onko parempi sanoa ihmettelijöille, että olen tullut uskoon tai olen henkistynyt. Se lause menee useimpien päähän ja kyselyt loppuvat siihen. Jos joku kuitenkin kysyy tarkemmin, niin voi selittää ihan mitä itse haluaa, sillä tällöin kyseinen ihminen on kiinnostunut sinusta ja ajatusmaailmastasi tarkemmin ja haluaa ymmärtää sinua.

Itse olen vapaa-ajattelija ja suosittelen sitä polkua yleensä kaikille, koska silloin saa itse pohtia ja valita mihin uskoo ja mihin ei. Vapaa ajattelu on vapaata, sillä sen voi pitää myös vain päänsisäisenä eikä kailottaa sitä koko maailmalle, jos ei halua. Yhdistelen itse omassa ajattelussani spiritualismia ja monia new agen piirteitä, mutta en kumminkaan allekirjoita niitä sellaisenaan, ajattelenkin väliin, että kutsun itseäni New Spiritistiksi eli uudenajan meedioksi, sillä uuden ajan mukainen ajattelu kuvaa minua parhaiten.

 

Lopuksi


Tämä oli tarkoituksella taas vähän kevyempi blogipostaus, mutta tärkeästä asiasta. Kun joudut riitaan jonkun kanssa, niin muista mikä on omalle henkiselle kasvullesi siinä tilanteessa tärkeää, puolustautuminen vai vaikeneminen?

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy yleensä 1 kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/#

Jos et ole vielä tutustunut youtube-kanavaani niin tästä linkistä pääset katsomaan tulkintojani ja ohjattuja henkisiä harjoituksia, tervetuloa seuraamaan minua sinnekin. 😊 https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

 

Terv. Susu 💓

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ