Siirry pääsisältöön

Tutustu ja testaa taitojasi; Tulevaisuuden tietäminen voi olla nopanheiton päässä

 Tämä on ensimmäinen osa uutta blogisarjaani ”Tutustu ja testaa taitojasi”, joka käsittelee erilaisia ennustus- ja tulkintamenetelmiä. Tämän blogikirjoitussarjan tarkoitus on esitellä erilaisia tekniikoita ja antaa ohjeita ja vinkkejä, miten niitä voi itsekin kokeilla tulkita ja katsoa toimiiko se itsellä. Sekä ylipäätään tuomaan tietoa erilaisista tulkintatavoista, mitä on mahdollista tilata, vaikka itselle kokeneen tulkitsijan tekemänä.

Tämä blogisarja tuli hiljattain mieleeni ja kuten olen jo aikaisemminkin blogissani olen kertonut, niin oppaani ja enkelini järjestelevät asioitani minulle. Sattumalta (jota siis ei ole olemassa) näin Jutan noppatulkintailmoituksen facebookissa ja ajattelin saman tein, että tämä on se minun ensimmäinen blogijuttuni ja laitoin Jutalle viestiä. Jutta lähtikin oikein mielellään mukaan. Olin itse juuri edellisenä iltana puhunut miehelleni yrittäjien välisestä blogiyhteistyöstä ja mikä merkillisintä niin Jutta oli nähnyt unta haastattelusta juuri edeltävänä yönä! 😯 Näin näitä asioita joskus järjestellään. 😁

Tämä blogikirjotus on siis tehty yhteistyössä toiminimiyrittäjän; Voimaa valon viesteistä, Jutta Kangas - kanssa. Jutta postailee kollektiivisia tulkintoja facebookkiin ja tiktok - kiin, joten kannattaa laittaa somet seurantaan. Hänen uudet nettisivunsakin on juuri julkaistu. 😊 Noppatulkintojen lisäksi Jutta tekee henkilökohtaisia korttitulkintoja, menneiden elämien tulkintoja sekä energiahoitoja.

Olen oman henkisen heräämiseni jälkeen tutkinut ja testannut monia näkijöitä ja tulkintatekniikoita. Kun näin Jutan nopat, jotka olivat aivan tavalliset lasten kuvionopat, olin epäileväinen sen suhteen, miten hyvin niiltä voi saada vastauksia. Mutta ilokseni voi teille kertoa, että Jutta yllätti minut taidoillaan ja voin rehellisesti tunnustaa, että olen aina ihaillut tulkitsijoita, joilla on niin vahva intuitio, että he pystyvät lukemaan asioita käytännössä mistä vain, ilman mitään järjestelmällistä ohjeistusta. Kutein esim. tarotkorteissa tai astrologiassa on tietty järjestelmä, miten niitä tulkitaan, Jutan käyttämä noppatulkinta perustuu siis täysin energian lukemiseen, eli nk. intuitiiviseen lukemiseen.

Noppatulkintaa kutsutaan joskus noidan nopiksi. Noidan nopat voivat olla kuviollisia tai ihan tavallisia ”silmälukuisia” pelinoppia tai numeronoppia. Noidan nopilla on kyllä olemassa myös tietty järjestelmä, miten niitä luetaan. Löysin hyvän noitakodon blogikirjoituksen muutaman vuoden takaa, mistä voit lukea lisää noidan nopista ja niiden käytöstä. http://noidankoto.blogspot.com/2013/10/arpakuutioista-ennustaminen.html

 


Tulkinnan kulusta

Sain tulkintani kätevästi messegeriin videopätkinä, sillä ne pysyvät tallessa myöhempääkin katselua varten. Oli myös hauska seurata Jutan työskentelyä, kun näin sen videolla.

Tulkintatilanteen aluksi Jutta soitti äänirautaa ja pyysi siunausta ja suojelusta enkeleiltä, ja sitä, että saisimme mahdollisimman selkeitä viestejä korkeimmaksi parhaaksi. Jutta otti kaikki 6 noppaa käsiinsä ja ravisti kunnes ensimmäinen noppa lensi pöydälle ja alkoi saman tein tulkitsemaan sitä.

Jutta kertoi tuntemustensa mukaan yhdestä nopasta niin paljoin kuin siitä nousi, välillä nousi laulun sanojankin, joka Jutta sitten lauloi ääneen. Henkimaailma käyttää paljon laulun sanotuksia ja musiikkia tuodakseen meille viestejä, itsellenikin tulee kesken meedioistunnon tai korttitulkintojen joku laulu mieleen, eikä aina tarvitse edes tehdä tulkintoja, kun tietty musiikki alkaa voida päässä ja siinä on viesti siihen hetkeen.

Jutta tulkitsi noppia yksittäin ja tietysti sitä, miten ne puhuivat yhdessä. Myös kääntämällä noppien asentoja, Jutta sai uutta tietoa. Kaiken kaikkiaan hän luki minulle kaikki 6 noppaa. Tämä on kuitenkin asiakaskohtaista, montako videoklippiä tulee tai paljonko asiaa yhteen noppaan nousee, aina kuitenkin tulkinnassa heitetään kaikki 6 noppaa. Lopuksi Jutta tulkitsi vielä kaikkia kuutta noppaa yhdessä, joka antoi taas uutta tietoa tulkintaan.

Ja kuten aina, on mahdollista, ettei kaikki viestin kohdat tunnu osuvan tai niiden toteutuminen tulee vasta myöhemmin tai siihen vaan menee oma aikansa ennen, kuin täysin ymmärtää, miten ne viestit liittyvät omaan elämään.

Hieman aistin Jutan jännityksen ruudun toiselle puolelle, se johtui siitä, että Jutta puolestaan aisti sen, että arvioin ja seurasin koko ajan kriittisesti hänen työskentelyään (opetan itse korttitulkintojen tekemistä, niin se on luontaista seurata tulkintaa hyvin tarkalla silmällä, vaikken nyt varsinaisesti ollut epävastaanottavainen). Jutta teki tulkintaa siis reaalia-ajassa, kun minä vastaavasti luin/katsoin jo saapuneet viestit samanaikaisesti omalta puhelimeltani. Jos asiakas on epävastaanottavainen ja liian kriittinen, niin silloin on sama, kuin yrittäisi tehdä kiinanmuuriin reikää vasaralla. Tästä ei kuitenkaan ollut nyt kysymys. Jutta sanoi sen itsekin, että ”Tämä tulkinta tökkii nyt jostain syystä”. 😁 Selitinkin sen sitten hänelle tulkinnan jälkeen mistä se hyvin mahdollisesti johtui. Tämän vuoksi palaute tulkinnasta on erityisen tärkeää tulkinnan tekijälle, koska tekijä voi siitä aina oppia jotain uutta. 😊

On myös mahdollista, että tulkitsija/näkijän/parantajan ympärillä on suojamuuri, jonka läpi toisen tulkitsijan on joskus vaikea päästä läpi, olen huomannut tämän erityisesti silloin, kun joku tekee minulle energiahoitoja, niin hoidontekijä joutuu ”tunkeutumaan sumun läpi” ennen, kuin näkee mitään. Tämä johtuu siitä, että valotyöntekijä on usein hyvin suojattu muiden energioilta ja urkkimiselta. Tämä kannattaa muistaa, jos asiakkaana ja tekijänä on henkilöitä, jotka työkseen työskentelevät eri ihmisten energioiden kanssa. Mitä enemmän tekee töitä korkeasta valosta käsin eri ihmisten kanssa, sen vahvempi suojelus on itsellä. Toki taas joskus se suojamuuri voi falskata pahasti, jolloin omat energiat ovat epätasapainossa, mikä luo monia ihmissuhdeongelmia.   

Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen Jutan tulkintaan ja suoritukseen 😊. Sain häneltä paljon positiivisia ja kannustavia viestejä tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. 💗

Muutama viesti olikin sellainen, että ne viittasivat tähän kevääseen, joten jään odottelemaan sitä toteutuvatko ne. Olen itsekin hyvin vahvasti, sitä mieltä, että kyllä ne toteutuu, se on se sisäisen tuntemus, sydäntietoisuus joka sen kertoo ilma apuvälineitäkin. 😊 Jutta teki tulkinnan jo pari viikkoa sitten, ja voi ilokseni todeta, että ainakin yksi ennustus on jo toteutunut Jutan silloin saamista viesteistä. 💗

 

Kysymyksiä ja vastauksia noppien käytöstä.

Yhteistyöblogeissa myös haastattelen tulkitsijoita, joten esitin suoraan Jutalle muutaman kysymyksen liittyen noppien käyttöön. Laitoin myös muutaman kysymyksen mihin itse vastasin.

Mistä Jutta olet saanut idean tehdä noppatulkintoja ja mistä olet hommannut omat noppasi?

-      🎲Sain noppiin idean ruotsalaiselta naiselta (tarotbykarin) joka tekee ainakin instagramin puolella itsekin tulkintoja. Hänen julkaisussaan näin kyseiset nopat ja kyselin heti, että mistä ne on, pakko saada itsekin samanlaiset. Kävi ilmi, että ne on ostettu flying tiger kaupasta ja ihan jokaisen ostettavissa 3-5 eurolla. Kyseiset nopat ovat siis alun perin suunniteltu ja tarkoitettu lapsille esim. puheen oppimista tukemaan. Eli niitä ei alun perin ole tarkoitettu tulkintojen tekemiseen millään tavalla, mutta itse näin heti, että nämä on loistava apuväline myös tulkintoihin. Ja tunsin niihin muutenkin vahvan yhteyden. Tämä noppien hyödyntäminen tuntuu ulkomaillakin olevan aika uusi juttu.

Jutta, onko noppatekniikkasi käyttöön olemassa selkeää ohjeistus siitä miten niitä käytetään?

-      🎲Nopissa ei ole minkäänlaisia selityksiä tai ohjeita eli en itse suosittelisi noppia aloittelijoille tulkintojen tekemiseen. Intuition ja selvänäön harjoittelemiseen ne on kyllä oivalliset. Koska selityksiä ja ohjeita ei ole, noppia tulkitaan siis täysin intuition ja selvännäön varassa. Ja jos intuitio ja selvänäkö on hyvin auki, näillä nopilla pystyy ennustamaan ja saamaan vastauksia täysin samalla tavalla mitä korteillakin.

Millaisiin tulkintoihin noppia voi käyttää, Jutta?

-     🎲 Eli käytännössä ihan mihin vain. Toki se vähän rajoittaa, että noppia on vain 6. Loppupeleissä se on käyttäjästä paljon kiinni. Toistaiseksi olen tarjonnut asiakkaille lähinnä sellaisia yleisiä tulkintoja. Esim. ”mitä yleisesti tuo tuleva tullessaan” tai ”miten rakkausasiat/työasiat etenee”. Enkä niinkään todella tarkkoja ja yksityiskohtaisia kysymyksiä. Toki nekin ovat mahdollisia, mutta koska nopat ovat niin vieras väline monelle niin homma toimii selkeämmin, jos aihekin on vähän yleisempi.

Onko jotakin mitä nopilta ei saa tehdä, Jutta?

-      🎲Sääntöjä ei siis käytännössä ole. Toki jokainen käyttäjä tekee itse itselleen ”omat säännöt”. Esim. itse otan vastaan aina vain yhden nopan kerrallaan. Jos esim. tulee kaksi niin en hyväksy sitä. Ja itse ensin heitä noppia vaan ravistelen noppia käsissäni ja annan sieltä tippua sitten, ne oikeat viestit. 😊

Onko jotakin mitä nopilta ei saa kysyä?

-      🎲Mielestäni tähän pätee ne perinteiset universumin lait. Eli kolmanteen osapuoleen ja kuolemaan liittyvät kysymykset. Nopat eivät kerro ainoastaan positiivisia asioita, joten jos teet itsellesi tai saat tulkinnan toiselta, niin varaudu siihen, ettei kaikki informaatio ole välttämättä miellyttävää.

Onko noppien kuvilla mitään merkitystä, voiko ne olla millaisia vain?

-      🎲Mielestäni sillä ei ole merkitystä mitä kuvia ne on, kunhan ne muuten miellyttävät ja resonoi käyttäjälleen.

 

Itse kokeilemaan

Niin kuin Juttakin jo sanoi, niin noppatulkinta ei välttämättä sovi aloittelijoille, mutta toisaalta 3-5 € investointi lasten noppiin ei ole suuri. Ja koska mitään erityisiä ohjeita noppien käyttöön ei ole, niin ei tarvitse käyttää aikaansa ohjeiden opiskeluunkaan. Joten jos asia kiinnostaa, niin suutaan lähimpää sekatavarakauppaan ja aloita noppiesi etsintä. 😊

 

Lopuksi

Tällainen postaus taas tällä kertaa. Olisin erittäni kiitollinen jos antaisit palautetta siitä mitä mieltä olet tästä uudesta tulkintasarjasta ja jos sinulla olisi idea mistä tulkintatyylistä haluat blogikirjotuksen, niin otan ehdotuksia mielelläni vastaan.

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Lisä tietoa Jutasta ja hänen työstään löydät Jutan facebooksivuilta facebook@voimaavalonviesteistä ja nettisuvuilta www.voimaavalonviesteista.webnode.fi . Noista osoitteista voit tilata itsellesi oman noppatulkinnan. 😉

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy yleensä 1 kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani http://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/ 

Jos et ole vielä tutustunut youtube-kanavaani; valkoinen peura, niin tästä linkistä pääset katsomaan tulkintojani ja testaamaan ohjattuja harjoituksia. Tervetuloa seuraamaan minua sinnekin. 😊 https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

 

Terv. Susu 💓

 

 

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ