Siirry pääsisältöön

Voimaeläimet apunamme

Halusin kirjoittaa lyhyemmän blogin aiheesta, joka monia meitä niin kiinnostaa, nimittäin voimaeläimet. Kun itse puhun voimaeläimestä, tarkoitan eläintä, joka kiinnostaa meitä ja jonka ominaisuuksista kuka tahansa voi ottaa oppia ja kutsua sen voimaa avukseen. Kun puhun opaseläimestä, puhun henkioppaasta, eli eläimestä, jonka olemme itse valinneet, kun olemme inkarnoituneet tähän maapallolle eli emme voi tässä elämässä itse päättää minkä haluamme tai vaihtaa sitä toiseen, se vaan on, jos on. Nimittäin kaikille ei välttämättä ole henkioppaana eläintä, mutta voimaeläimiä voi olla vaikka, kuinka monta. Voimaeläin voi olla ns. kollektiivinen henkiopas, jota kuka tahansa voi kanavoida, tai se voi olla myös ns. opettaja, joka saapuu elämäämme ja poistuu, kun sen tehtävä on täytetty.

Omassa elämässäni on ollut useita voimaeläimiä ja opaseläimiä sen mukaan millainen elämäntilanteeni on ollut. Valkoinen Peura on heistä eniten esillä ja eniten kanavoitu. Minulla on ollut oppaana mm. perhonen; kauneuden, herkkyyden ja muodonmuutoksen symboli. Niihin aikoihin perustin kauneudenhoitoyritykseni. Perhonen oli silloin yritykseni logossakin, tosin en tiennyt tätä silloin, vaan voimaeläin selkiytyi itselleni myöhemmin. Toinen eläin, joka on minulla ollut, on sammakko. Sammakko oli elämässäni niihin aikoihin, kun opiskelin meedion taitoja, sillä sammakko edustaa potenttiaalia ja sitä, että ulkomuoto saattaa pettää, sammakko opetti luottamaan omiin kykyihin. Lapsena minulla oli tiikeri, enkä vielä tänä päivänäkään edes tiedä miksi se oli niin tärkeä minulle. 

Elämääni kuuluu myös lohikäärmeoppaita, mutta ne, niin kuin yksisarvisetkin miellän eri entiteettiluokiksi, niin en käsittele niitä tässä blogitekstissä. Olen kuitenkin tehnyt lohikäärmeistä youtubevideon jonka voit katsoa seuraavasta linkistä: 

 https://youtu.be/4an4Q2KqNjM

Elämässäni on myös tiettyjä viestieläimiä, jotka tulevat näyttäytymään, kun henkimaailmalla on jotain viestiä. Viestieläimiä minulle on ollut mm. sudenkorento, mehiläinen, korppi, lohi, käärme ja hämähäkki. Kyllä, myös hyönteiset voivat olla vahvoja voimaeläimiä ja viestieläimiä.

Teen itse selvänäköisiä voimaeläintulkintoja, jossa katson, näkyykö henkilöllä opaseläintä ja millaisia voimaelämiä ihmisen elämässä on sillä hetkellä tai olisi hänen elämäntilanteeseensa sopiva eläin juuri sillä hetkellä. Olen huomannut, että ihmisen monet luonteenpiirteet ovat yhteydessä läsnä olevaan voimaeläimeen, esim. kujeileva pesukarhu, pentuja puolustava äitikarhu, viekas kettu, sitkeä ja vahva jääkarhu, leikkisä saukko ja monia, monia muita. On hyvin tavanomaista nähdä 2-3 eläintä asiakkaan rinnalla.

 


Mikä tarkoitus voimaeläimellä on?

Ehkä tärkein voimaeläimen tehtävistä on muistuttaa ihmistä tietyistä asioista tai luonteen ominaisuuksista. Voimaeläin voi edustaa henkistä tai fyysistä voimaa ja voimaeläintä tarvitaan silloin kuin tarvitsemme sellaista voimaa. Tai voimaeläin voi edustaa jotain tiettyä luonteenpiirrettä ja ajatusmallia, kuten rohkeutta, itsenäisyyttä, rauhallisuutta tai äärimmäistä sitkeyttä.  

Esim. Karhu edustaa fyysistä ja henkistä jaksamista. Karhu saattaa toimia voimaeläimenä silloin, kuin koemme suruaikaa, avioeroa tai työpaikassa on jokin erityisen kiireinen vaihe menossa. Karhulle on ominaista vetäytyä myös lepoon, eli silloin kun emme tarvitse tätä fyysistä ja psyykkistä voimaa, niin karhu ei ole silloin läsnä, se lepää. Karhun onkin usein opettaja, joka on vain kerran tai pari elämässämme paikalla, eikä siten ole vakituinen opas, ellei sitten elämässäsi ole säännöllisesti vaiheita, jolloin tarvitsee erityisen paljon henkisiä ja fyysisiä voimia, kuten henkisesti ja fyysisesti kuluttava sesonki työ.

 

Miten valitsen voimaeläimen?

Voimaeläimillä on tiettyjä yleisesti tunnettuja ominaisuuksia. Voit valita voimaeläimesi tutustumalla näihin yleisiin ominaisuuksiin. Tutustumalla eri eläimiin saatat yllättyä niiden ominaisuuksista ja se voi innostaa valitsemaan montakin eläintä ja innostaa aloittamaan työskentely niiden kanssa.

 Joitakin ihmisiä myös erityisellä tavalla kiehtoo jokin erityinen eläin, joten he pitävät sitä voimaeläimenään, onhan selkeästi olemassa esim. kissa- ja koiraihmisiä.

Voimaeläimesi saattaa esiintyä sinulle myös unissa tai meditaatiomatkoilla.

Saatat myös törmätä johonkin tiettyyn eläimeen uudelleen ja uudelleen. Se saattaa tulla elävänä olentoja sinua vastaan metsätiellä tai tulla terassille. Tai tulla vastaan tv;ssä, kirjassa, julisteessa tai vaikka vaatekuosissa tai koruissa. Kun voimaeläin yrittää viestiä sinulle, niin on hyvin tavanomaista, että tapahtuu synkronismia, eli törmäät asiaan tavalla tai toisella yhä uudelleen ja uudelleen.

Sitten on tietysti näkijän avulla voimaeläimen katsominen. Mikäli oma voimaeläintulkinta kiinnostaa niin sen saa tilattua minulta tästä linkistä:

https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/susuwellbeing/voimaelain-tulkinta

 


Miten voimaeläimen kanssa työskennellään?

Koska voimaeläimen tehtävä on muistuttaa sinua tietyistä asioista, niin sen eläimen kuvan tai patsaan pitäminen alttarilla, olohuoneen seinällä, lompakossa tai missä vaan missä se on nähtävillä ja muistuttaa sinua sen olemassaolosta.

Korut ovat hyvin tavanomainen tapa kantaa eläintä mukanaan. Korua on myös helppo käyttää apuna meditaatiossa, jossa pyydät viestiä eläimeltäsi ja/tai pyydät eläintä tulemaan energiakenttääsi vahvistamaan tiettyä energiaa.

Voimaeläimelle puhuminen helpottaa usein negatiivisten tunteiden kokemista ja niistä irti päästämistä. Esim. rotta on äärimmäinen selviytyjä. Rotalle puhuminen raskaana hetkenä voi helpottaa, esim. silloin, jos sinulla on paljon kipuja sairauden takia.

Jos kyseessä on vain vaihe elämässäsi, johon voimaeläintä tarvitset, niin sen läsnäolon tunne tai tarve ottaa se osaksi arkielämääsi alkaa hiljalleen vähetä. Silloin tiedät, että se on täyttänyt tehtävänsä. Sama eläin saattaa tulla uudelleen ajankohtaiseksi omassa elämässäsi myöhemmin tai esiin astuu uusi eläin uuden elämänvaiheen myötä.

 

Kiitos Lukemisesta💖

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Parhaiten saat tiedon uudesta postauksestani liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/#

Youtube: valkoinen peura: https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

Tiktok: @seuraavalkoistapeuraa.

 

Terv. Susu 💓

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ