Siirry pääsisältöön

Johdatuksessa henkiseksi bloggaajaksi - Johdatuksen Valkoinen Peuran seuraajaksi

Tämä 50 blogikirjoitukseni ja juuri tänään blogini täyttää 2 vuotta.💖 Joten tavallaan minulla on 2 syytä juhlia omaa blogiani. Julkaisen tämän perjantaina tarkoituksella ja haluan tässä blogissa kertoa henkioppaastani Valkoisesta Peurasta ja hänen tehtävästään sekä siitä miksi tämä blogi on olemassa, millaista on ollut kirjoittaa henkistä blogia ja mitä tulevaisuudessa sille tapahtuu.

 


Blogin aloittaminen

Kun aloitin blogin kirjoittamisen niin se idea tuli puskista, toisin sanoen idea tuli henkioppailta. En edes harrastanut blogien lukemista, muuta kuin ihan satunnaisesti, jos tuli vastaan joku mielenkiintoinen tietokirjoitus. En ollut ikinä edes ajatellut, että alkaisin kirjoittamaan blogia. Eräänä aamuna se kuitenkin tuli mieleeni kirkkaana kuin salama. Tuli tunne, että minun pitää alkaa jakaa omaa tietämystäni ja omia kokemuksia henkimaailmasta ja työskentelystä henkien kanssa.

Hain paikallisesta kirjastosta pari bloggaajan opasta ja luin ne mielenkiinnolla läpi opiskelle muutamia teknisiä vinkkejä sekä lukien kokeneiden bloggaajien omia käytännön kokemuksia ja miten teet kirjoituksistasi mielenkiintoisia ja mistä ammentaa aiheita.

Sitten tuli se blogin kirjoittamisen vaikein vaihe – Nimen keksiminen.  

Pyörittelin mielessäni erilaisia nimiä ja sitten mieleeni tuli yllättäen, ”Seuraa valkoista peuraa”. Aluksi nimi oli outo, mikä edes on valkoinen peura ja mitä sen seuraaminen tarkoittaa? Ymmärtävätkö lukijat tarinan nimen takana? Sitä paitsi on olemassa vanha suomalainen saamelaisnoituutta käsittelevä elokuva kuin ”Valkoinen peura”. Joten mietin voinko ottaa blogille nimeksi ainakaan hyvinkin tunnetun elokuvan nimeä. Mustavalkoinen elokuva valmistui 1952.

Eräs ammattikorttitulkitsijakin v**tuili minulle asiasta myöhemmin että, etten sitten keksinyt yrityksellesi parempaa nimeä kuin satuolento, joka on pöllitty elokuvasta. No kerroin, etten ole edes nähnyt kyseistä elokuvaa, enkä siis tiedä edes mistä se kertoo. Sitä paitsi kaikilla ei ole henkioppaana eläimiä, se ettei välttämättä sinulla ole, ei tee niistä satuolentoja. Nooo…. Mielensä pahoittajia on joka paikassa ja joka asiassa.

Katselin kyseisen elokuvan itseasiassa viime kesänä, vai syksynä elämäni ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että minun peurani ei ole sellainen millainen se on elokuvassa. Kyseisessä elokuvassa nimittäin nainen muuttuu valkoiseksi poroksi, joka tappaa miehiä. Mielenkiintoinen jännitys elokuva… Sori jos spoilasin. 😊

En itsekkään tuntenut opastani Valkoista peuraa juuri ollenkaan, joten oli outoa valita sellainen nimi, mutta se minulle annettiin. Tiesin, että suomen kansanperinteessäkin on hahmona valkoinen peura, joten seuraavaksi tutustuin hieman omaan mytologiaamme. Silloin ymmärrys Valkoisen peuran tehtävästä alkoi valjeta minulle.

 

Kuka on Valkoinen Peura?

Valkoinen peura edustaa asioiden oppimista ja niiden nopeaa omaksumista, myös siirtymistä elämässään toiseen vaiheeseen, hän myös auttaa löytämään oman elämäntehtävän. Ennen kaikkea Valkoinen peura edustaa johdatusta. Elokuvissa ja tarinoissa valkoinen peura ilmestyy usein juuri kaikkein vaikeimpana ja pimeimpänä hetkenä elämässä, loistaen kuin valkoinen heijastin, sitä ei voi olla huomaamatta. Sen lähtee johdattamaan näkijäänsä pois pimeydestä turvaan tai juuri siihen paikkaan, jossa pitääkin juuri silloin olla. Hyvä esimerkki on Harry Potter elokuvat. Potter elokuvissa Harryn oma ”suojelus” on uros peura/hirvi, joka suojelee häntä ja johdattaa hänet oikeaan paikkaan.

Niin, Valkoinen peura on kansainvälinen myyttinen hahmo ja kollektiivinen henkiopas. Valkoisia johdatuksen eläimiä on myös muita kuten Liisa ihmemaan Valkoinen Kaniini. Myös meidän mytologiastamme löytyy valkoinen kani.

Ennen kuin tiesin Valkoisesta peurasta mitään, eräänä päivänä autoa ajaessani minulle ilmestyi pellonreunaan ruokaileva peura. Kun tulin lähemmäs peura muuttuikin puskaksi. Se oli merkki siitä, että olin löytämässä oman polkuni, tehdä työtä jossa olen tyytyväinen.

Moni seuraajani onkin sanonut nähneensä Valkoisen peuran tai kuulleensa sen nimen ennen kuin on tavannut minut ja tullut ohjattavakseni. Joskus ihminen tarvitsee ulkopuoleltaan tulevan ohjeistuksen, jolloin johdatus voi olla tietyn ihminen tapaaminen tai henkimaailman merkki.

Yksi peuran tärkeimmistä opetuksista on kuitenkin ollut se, että tärkein johdatus on sinun sisälläsi, Sinun valosi. Kun oma valosi loistaa kirkkaana ja puhtaana, niin se on se sinun sisäinen kompassisi, joka auttaa sinua näkemään ja löytämään oikean tien. Tämän vuoksi olen alusta alkaen ohjattavilleni sanonut, että ”minun tehtäväni on potkia teitä perseelle ja sen jälkeen olette omillanne.” 😊 Autan siis ohjattaviani alkuun meedion ja näkijän polulla, löytämään omat kykynsä, käyttämään niitä ja annan ohjeita sen oman valon löytämiseen, sen kiillottamiseen ja vahvistamiseen.

Ennen bloggaamista henkioppaat antoivat tiedon, että minun tehtäväni on opettaa ja ohjata muita aloittelevia meedioita ja näkijöitä. Aluksi se olikin vain osallistumista facebook- keskusteluihin ja messenger- viestittelyä niiden kanssa, jotka tulivat luokseni kysymään neuvoa.  Oppaiden idea blogin perustamisesta on ollut hedelmällinen, lukukerrat lähentelevät nyt 40 000 lukukertaa. Blogin kirjoittaminen onkin ollut oiva tapa jakaa tietoa ja oma kohtaisia meedionelämänkokemuksia eteenpäin. Oikeastaan hämmästelen edelleen sitä, että kun katson algoritmeja, niin blogi tavoittaa enemmän ihmisiä, kuin youtube ja tiktok -videot tai face ja insta-postaukset. Kuvittelin, että ihmiset mieluummin lukevat ja katsovat nopeita juttuja, kuin lukevat monta sivua pitkiä kirjoituksia. Enkä se on se minulle tarkoitettu tapa jakaa tietoa, kaikki eivät pidä kirjoittamisesta, minä olen oikeastaan aina pitänyt siitä, sitä paitsi tämä idea tuli oppailta, joten luotan myös heidän viisauteensa tässä asiassa. Kun katson tätä 2 vuotta taakse päin niin olen saavuttanut monia asioita ja auttanut lukuisia ihmisiä omalla polullaan. Ja kaikkea jännää on suunnitteilla tälle vuodelle. 😉

 

Bloggarin kriisi

N. kuukausi sitten ajattelin, lopettavani blogin kirjoittamisen kokonaan. Minulla oli pitkät ajat, etten kirjoittanut, kun tuntui että motivaatio ja inspiraatio oli hukassa. Olin Suurimman osan blogi-ideoistani saanut oppailtani tavalla tai toiselta, joten suoraan sanottuna tuntui siltä, että onko yhteydessäni nyt jotain vikaa, kun en saa aikaiseksi kirjoittaa. esim. Idea suosituimpaan blogikirjoitukseeni Henkinen sumutus - Huijareita henkisissä piireissä, tuli oppailtani. Ja lukijapalautteen ja jutun jakokertojen perusteella voin todeta, että jutulle oli paljon tilausta. 😊

Harmillista tässä on se, etten tienaa penniäkään blogillani, joten yrittäjänä sitä miettii, onko se ajankäytöllisesti järkevää. Tässä alkuvuodesta tuli hetki, kun jouduin olemaan pitkästä aikaa sairaslomalla, kun arjessaan pysähtyy niin aloin ajatella uudelleen omaa valonpolkuani, mikä on se suuri ”miksi”, miksi teen sitä mitä teen, en ainakaan rahan vuoksi.

Onneksi eräs pitkäaikainen ohjattavani muistutti minua siitä, miten hän löysi minut blogini kautta ja miten paljon se on palvellut monia henkisiä etsijöitä tuomalla tietoa meediona olemisesta ja henkimaailman ilmiöistä. Palaute, ”Teet tärkeää työtä”, on se paras muistutus miksi alkujaan aloin kirjoittamaan.

Samaisen ohjattavani ja nykyään myös ystäväni kanssa tuli puhe uudesta blogisarjasta, jossa kirjoittaisimme tarinoita omista kokemuksistamme vainajahenkien valoon saattamisesta ja keskusteluistamme niiden vainajahenkien kanssa, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet jumiin välitilaan.  Sattumaa tai ei, jonkin aikaa tämän jälkeen, luokseni tuli vainajahenki, jolle sanoin, ”Kerron tarinasi eteenpäin.” Sekuntiakaan ajattelematta päästi sen lauseen suustani, aivan kuin se ei olisi ollut minä, joka sen sanoi. Keskustelun loputtua tämän vainajan kanssa, kirjoitin heti vihkoon ylös; ”Valoon matkalla – keskusteluja vainajahenkien kanssa.” Nimi tuli jostain, joten sen on oleva uuden blogisarjani nimi. Pääsette siis lukemaan näitä tarinoita piakkoin Valkoisen peuran blogista. Blogilla tuli siis uusi tilaus, joten varmasti kirjoitustyöni jatkuu.💖

Silloin kun tuntuu, että olen elämässäni risteyskohdassa, pyydän Valkoista Peuraa tulemaan jutuille. Hän näyttää sen mitä minun pitää tietää ja muistaa, jotta voin tehdä päätöksen. Muistutankin kaikkia, että henkioppaat voivat näyttää oven, mutta sinä päätät, astutko siitä. Henkioppaat ovat työtiimisi, neuvonantajia, luotettuja ystäviä, joiden tehtävä on auttaa sinua elämänpolullasi. 💖

 

Johdatuksessa kirjoittaminen

Henkioppaiden ohjaus voi tapahtua monella tavalla. 😊 💖

Useamman blogikirjoitukseni aloitan kertomalla, että kirjoituksen teema on tullut eteeni useita kertoja, yleensä samaisen viikon aikana, eli se on merkki henkioppailta, että tästä pitää kertoa ja kirjoittaa.

Johdatuksessa luomisen tai kanavoimalla tekemisen yksi selkeä merkki on otsa- ja/tai kruunuchakran kihelmöinti tekemisen aikana. Nytkin kun kirjoitan tätä tekstiä, tunnen kuinka ylempi otsachakra (hiusrajassa) aktivoituu. Ylempi otsachakra liittyy korkeampaan näkemiseen, eli minun pitää oivaltaa nyt kohta jotain. Jos jään odottamaan sitä, niin virtaus tyrehtyy, joten minun pitää vain jatkaa tekemistäni, oivallus tulee kyllä juuri oikealla hetkellä, kädet kulkevat ja sanat virtaavat flowssa.

Toinen kanavoinnin merkki on henkiolentojen läheisyyden tunteminen. Tunnen, kuinka selkäni on kylmä tietyltä kohdalta. Se on merkki siitä, että oppaat seisovat takanani ja katsovat mitä kirjoitan, kirjaimellisesti, koska näen heidän myös heti kun katson heitä.

Johdatuksessa kirjoittaminen tekee myös sen, että kirjoitus on nopeaa ja kirjoitusta tulee yleensä paljon. Kun miettii tekstiä liikaa niin helposti sitä lähteen jarruttelemaan, leikkaamaan, liittämään, muuttamaan ja korjaamaan. Johdatuksessa tulevaa puhetta tai tekstiä ei halua muokata, sitä luottaa siihen, että se on juuri oikeanlainen.

Tänään torstaina aamulla kuljin 2 kaupassa ja eteeni tuotiin yksisarvisia useita kertoja, tiesin, että minun pitää aloittaa synttäriblogin kirjoittaminen jo tänään, jotta saan sen julkaista huomenna, virallisena syntymäpäivänä. Ostin muutaman tuotteen ja tiesin jo siinä vaiheessa, että nämä liittyvät juuri täsmälleen tähän kirjoitukseen.

 Viikko pari sitten tutustuin uuteen henkioppaaseeni, ensimmäiseen Yksisarvisoppaaseeni nimeltä Loriel. Hän on hyvin perinteisen saturatsun näköinen, valkoinen ori sateenkaari harjalla ja hännällä. Sanoinkin hänelle, että olet kuin suoraan satukirjasta. Ei ollutkaan yllätys, kun Loriel kertoi olevansa tarinankerronnan ja satujen henkiopas. Ymmärsin heti, että Loriel oli ollut kanssani jo kauan, sillä ohjaus ja opetustyössäni olen pitänyt hyvin tärkeänä sitä, että kerron asioita esimerkein ja muutenkin tarinoiden kerronta on ollut koko elämäni rakas harrastus.

Sitähän bloginkirjoittaminen on, asioiden tarinallistamista. Ei ollut siis ihme, että Loriel astui silloin ensi kertaa näkyviin, kun tarvitsin uskoa kirjoitustyöhöni ja taas tänään, kun mietin mistä kirjoitan synttäriblogini. Tämä oli se juttu mikä minun piti oivaltaa juuri tässä hetkessä. Olipa se helppoa!😁

Loriel kertoi, että myös hän tulee osallistumaan mediaalisen peruskoulutuksen käytännön koulutuksen osioon, joka alkaa pääsiäisen jälkeen. Voin siis odottaa, että oppilaani tulevat harjoittelemaan luovaa kanavointia, vahvistaakseen oman johdatuksen kuuntelua. On ihanan tietää, että työtiimi on mukana ohjaus- ja opetustyössäni.💖😊

 


Lukija-arvonta

Mennäänpä siihen miksi ylipäätään olin tänään aamulla kaupassa. Ajattelin jo aikaisemmin, että haluan järjestää arvonnan kaikkien tämän blogin lukijoiden kesken, joten etsin arpapalkintoa.

Tämän viikon tiistaina meillä oli mediaalisen peruskurssin virtuaalinen ryhmätapaaminen, jossa puhuin siitä, että minulla on joka paikassa useita vihkoja eri tarkoituksiin ja yleisvihkoja, koska milloin tahansa voi tulla hetki, jolloin jotain kanavointia, ideaa tai nimeä pitää kirjoittaa muistiin. Tänään näin kauniin pinkin kirjoitussetin paikallisen Tokmannin hyllynkulmalla ja päätin, että se on se arvontapalkinto. Toivonkin, että voittaja on sellainen henkilö jolle, setti tulee tarpeeseen. Henkilö, jolla on taiteilijasielu, vilkas mielikuvitus ja joka antaa tiedon virrata. Henkilö, joka näkee kaunista arkisissa hetkissä.

Tässä tulee osallistumisohjeet:

Osallistu arvontaa kommentoimalla facebook- postausta seuraa valkoista peuraa facebook- sivulla. Kerro minulle kommenttikentässä, mikä on sinun flow- paikkasi?

Eli paikka, jossa tunnet luovuuden, inspiraation virtauksen. Missä kätesi liikkuu luoden jotain upeaa ja sinulle arvokasta, missä mieleesi tulvii ne parhaat ideat, jotka täytyy kirjoittaa heti ylös. Onko se työpaikka, kotisohvannurkka, takapihan terassi, ammattikoulun ateljee, istunto vessanpytyllä vai onko se oman sängyn peiton alla, kun aamuaurinko herättää sinut uuteen päivään? Tai ihan mikä muu paikka vaan.

Arvonta suoritetaan pääsiäissunnuntaina klo. 10.00. Voittaja julkaistaan postauksen yhteydessä ja lahja lähetetään postin pakettiautomaatilla.

Onnea arvontaa! 😊

 

Kiitos!

Kiitos kun luet blogiani. Lukukerrat ja kommentit muistuttavat minua miksi teen tätä ja kannustavat minua jatkamaan kirjoitustyötäni. 💖

 

-       Susu 💖 

 

 

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Parhaiten saat tiedon uudesta postauksestani liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/#

Youtube: valkoinen peura: https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

Tiktok: @seuraavalkoistapeuraa.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ