Siirry pääsisältöön

Kanavointi uudessa ajassa – Erilaiset värähtelytasot ja meediot

 Minua on harmittanut se, että meediot ja selvänäkijät sekoitetaan jatkuvasti keskenään, mutta melkein enemmän minua on viime aikoina ärsyttänyt enemmän se, että meediot tungetaan kaikki samaan muottiin.  Varsinkin kuin itse ei ole, niin sanottu perinteinen meedio.

Tämä onkin nyt sitten vähän erilaisempi kirjoitus, tätä voisi kai kuvata enemmän mielipidekirjoitukseksi ja toivottavasti en saa kenenkään vihoja päälleni. No, katsotaan sohaisenko ampiaispesää…

Viime vuosi ja tämä alku vuosi on ollut sellaista aikaa, että yhä enemmän ihmisiä herää. Heräämisellä tarkoitan sitä, että aivan uusia selvänäkijöitä ja kanavoijia tulee. Kyvyt ovat olleet horroksessa ja nyt rytinällä henkisyydestä kiinnostuneiden sekä spyykkisiä ja mentaalisia kykyjä omaavien ihmisten määrä kasvaa. Henkisyydestä tulee myös näkyvämpää. Sen osoittaa monet tv-ohjelmat ja sarjat, blogit ja lehtiartikkelit. Tämän näkee konkreettisemmin mielestäni siitä, että henkisten facebook -ryhmien ryhmäkoko kasvaa ja kasvaa jatkuvalla syötöllä. Toimin useammassa ryhmässä ylläpitäjänä ja valkoisen peuran ryhmässäkin jäsenmäärä kasvaa koko ajan, verkkaisesti ja varmasti, mutta ryhmä onki tarkoitettu ”spesifistille käyttäjäkunnalle”. 😊

 


Havainnot

Olen toiminut muutamia vuosia aktiivisena tarot tulkitsija, energiahoitajana, selvänäkijä ja nyt meediona. Seuraan myös aktiiviesti henkisiä keskusteluryhmiä. Hyvin nopeasti henkisellä puolella huomaa, kun seuraan keskusteluita, niin selväksi tulee se seikka, että ihmiset ovat hyvin erilaisia henkiseltä värähtelyltään. On niitä, jotka värähtelevät korkeammalla, on niitä, jotka ovat matalammalla tasolla, joilla on erittäin korkea egon vaikutus, vaikka yrittävät olla henkisiä. Ja sitten niitä, jotka värähtelevät todella, todella alhaalla, joilla ego määrää kaiken heidän elämässään. Tämä on varmasti monelle tuttu ilmiö.

Olette varmaa jotkut kuulleet D-tasoista? Eli karkeasti sanottuna henkisistä tasoista tai värähtelytaajuudesta. On siis ihmisiä, jotka värähtelevät taajuudella 2D tai 7D. 10D on korkein taso, mutta se on henkimaailmantaso ja me ihmiset emme voi yltää sinne asti. Myös henkioppaan kehittyvät meidän kanssamme tasolta tasolle. Enkelit kuuluvat sitten sinne hyvin korkeille tasoille ja heilläkin on oma hierarkiansa, millä tasolla kukakin entiteetti on ja mikä hänen tehtävänsä on. En ole D-tason alanasiantuntija, mutta sen olen huomannut, kun tapaan jonkun ihmisen niin huomaan, ette tämä ihminen ei ole minun henkisellä tasollani, ja jotkut ihmiset ovat taas niin korkealla tasolla, että heidän auransa loistaa upeasti ja heitä ei voi kuin ihailla. 😊

 

Miten eri värähtelytasot vaikuttavat elämääsi käytännössä?

Olen kirjoittanut aikaisemmin energiavampyrismistä eli sen on hyvin konkreettinen asia mitä voi tapahtua, kun tapaat sellaisen ihmisen, joka värähtelee joko tilapäisesti tai jatkuvasti matalammalla kuin sinä. Tästä löydät lisätietoa aikaisemmasta blogipostauksestani -  näkijän käsikirja osa 1

On myös ihmisiä, jotka ovat pahantahtoisia tarkoituksellaan ja heidän värähtelynsä on sitä alhaisinta tasoa.

Monesti kuulee sitä, kun ihminen herää henkisesti ja nousee värähtelyssään korkeammalle niin kaveripiiri muuttuu. Sinua ei enää välttämättä ymmärretä, koska et ajattele enää samalla lailla asioista. Myös perhepiirissä, voi tapahtua muutoksia. Egot kolisevat vastakkain, niin että välit sukulaisiin menevät pysyvästi poikki. Mutta siinä missä vanhaa energiaa tipahtaa pois roikkumasta sinussa, niin tilalle tullee uusia ystäviä, jotka jakavat ajatusmaailmasi ja nostavat sinua aina uudelle värähtelytasolle. Onneksi toiset perhe- ja ystävyyssuhteet pysyvät ennallaan.  Jopa eläimet saattavat alkaa pitämään sinusta enemmän ja itsekin alat ymmärtämään niitä paremmin.

Kun teet tai sanot jotain loukataksesi toista, niin oma tuntosi alkaa soimata huomattavasti herkemmin kuin aikaisemmin, sisäinen  korkein minäsi ymmärtää heti, että teit väärin. Et halua enää puhua pahaa selän takana ja juoruta kenestäkään, ja jos sen teet niin saman tein tuntuu pahalta. Myös kiroilu saattaa alkaa kuulostaa korvissasi pahemmalta, kuin ennen koska se omaa aggressiivisen värähtelyn.

Vaikutuksia voi olla monen laisia. Varmasti kaikkein mielenkiintoisin muutos on spyykkisten ja mediaalisten kykyjen aukeaminen ja kehittyminen. Mutta tätäkin aihetta käsittelin näkijän käsikirjassa osassa 1.

Eräältä henkiseltä opettajaltani kuulin joskus, että meitä eri tasoisia henkisentyöntekijöitä ja asiakkaita on juuri sen vuoksi, että saman tason omaavat henkilöt pystyvät auttamaan toisiansa paremmin. Korkeammalla tasolla oleva ihminen saa kyllä matalammalla tasolla olevan ihmisen opastuksellaan nousemaan tasolla ylöspäin, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti, ja sekin tasolla kohoaminen on itsestä kiinni. Kukaan ei tee työtä puolestasi vaikka olisi kuinka korkea värähteisen henkisen auttajan käsittelyssä.

Matalammissa taajuuksissa olevien ihmisten tunnusmerkkejä on egokeskeisyys ja muutosvastaisuus. Heidän yleisimpiä lauseitaan on; ”Minä tiedän paremmin kuin sinä” ja ”Olen aina tehnyt näin eikä minun tarvitse muuttaa käsitystäni”. Se on egon puhetta. Henkinen korkeasti värähtelevä ihminen tietää sen, ettei koskaan ole valmis henkisessä kehityksessään ja myös ymmärtää oman vajavuutensa ihmisenä.

Kristinuskon Jumala on varmasti osa täydellisyyttä, mutta me olemme vain ihmisiä, jotka tulkitsemme tätä täydellisyyttä. Sen vuoksi pidän itse raamattua enemmän vertauskuvallisena teoksena kuin ehdottomana totuutena sillä se on ihmisen kirjoittama paperista tehty nidos, eikä sen erikoisempi. Mietin raamattuakin tietynlaisena guruna, se antaa oppia tiettyyn tasoon asti, jonka jälkeen olet omillasi.

Sama koskee KAIKKEA henkistä tekstiä, jota on kirjoitettu ja tullaa vielä paljon kirjoittamaan. Tämä koskee myös omaa tekstiäni. Pystyn auttamaan ihmisiä vain tiettyyn pisteeseen asti kirjoituksillani. Itse puhun mieluummin alkulähteestä ja sen alla ovat eri uskontojen jumalat. En kuulu itse minkään uskonnon edustajiin vaan etsin oman totuuteni enkä muodosta sitä lukemalla sitä mitään tietystä aatteesta tai kirjasta. Oli kyse mistä tahansa uskonnosta, elämänkatsomuksesta tai lahkosta, niin niihin kaikkiin pätee sama henkinen perusperiaate.

Luen paljon ja mitä enemmän luen eri näkemyksiä, mm. uskonnoista ja elämänkatsomuksista, sitä rikkaammaksi sydämeni tulee.  Luen myös asioista, joita pelkään, mitä en voi hyväksy, mitä en voi ymmärtää tai jos minulla on asiasta vahva ennakkokäsitys, niin tutustumalla aiheeseen pyrin ymmärtämään tätä epämukavuusaluetta mahdollisimman objektiivisesti. Näitä ovat esimerkiksi pedofiliaan tai sarjamurhaajia käsittelevät elämänkerta- ja tiedejulkaisut. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen on juuri sitä henkistä kasvua. Olen aina ollut kiinnostunut psykologiasta ja viime aikoina olen tutustunut uskonnolliseen väkivaltaan ja aivopesuun. Tämä on ollut erittäin tärkeään, koska erilaista lahkomaista toimintaa näkee henkisissä piireissä huolestuttavan paljon ja se on hyvin matala värähteistä energiaa.

Itse en usko mihinkään guruihin suoraan ja sokeasti. Gurujen tehtävä on ohjata laumaansa eteenpäin, joskus se onnistuu joskus ei. Gurun voima on vain hetkellistä, kun se on täyttänyt tehtävänsä, niin hänen sanoistaan ei enää löydä mitään uutta. Silloin sinun on aika siirtyä eteenpäin ja etsiä omaa totuuttasi.

Oma sisäinen viisautemme on se korkein tieto mitä meille on tähän elämään annettu. Saat apua enkeleiltä ja henkioppailta ja kuulet heidät vain, jos työskentelet sisäisesti. Nämäkään korkeat olennot eivät voi ohjata sinua oikopolkua korkeammalle tasolle, jos et tee sitä työtä itse. Joskus polkusi on hyvin mutkainen ja kivinen, mutta se on yleensä parhaaksi sinulle, jos vain opit siitä jotakin. Tähän liittyy sielunsuunnitelmamme, jonka teemme ennen kuin inkarnoidumme uudelleen tähän maapallolle. Se kuinka korkealle oma värähtelytasosi nousee tämän elämän aikana, on jo ennakkoon kirjattu ”sielulliseen tähtikarttaasi”.

Henkisyydessä on erittäin tärkeään kyetä kyseenalaistamaan. Henkisiä oppeja on paljon ja kaikki ei sovi kaikille. Kenenkään aivokapasiteetti ei pysty prosessoimaan sitä informaation määrää mitä tässä maailmassa on tarjolla. Oma sisimpäsi kertoo resunoiko tämä tieto sinulle vai ei.

On myös erittäin tärkeää pitää ne jalat maassa. Radikaaleja elämänmuutoksia ei voi tehdä kerralla yhtä enempää. Lisäksi emme voi koko ajan leijailla pää pilvissä ja unohtaa arkisen elämän. Silloin meidät tiputetaan alas. Ihmisten tehtävä on kuitenkin elää tätä maallista elämäämme täällä maapallolla, ja oppia niin hyvistä hetkistä. kuin niistä haasteistakin.

 

Erilaiset Meediot – Haudatkaa stereotypiat takapihalle

Yksi matalan värähtelyn muoto on se, ettei halua kehittyä. Maailma kehittyy koko ajan ja maapallon energiataso nousee koko ajan. Jos oma ajattelumme ja toimintapatamme seuraa sata vuotta sitten hyväksi koettua tapaa, niin olemme auttamatta jumissa ja jäljessä omasta kehityksestämme. Maailmassa on paljon lahjakkaita meedioita, mutta he työskentelevät koko elämänsä samalla tavalla. Jos ei koskaan ole valmis kokeilemaan jotakin uutta ja ottamaan edistysaskeleita omassa kehityksessään, niin heidän värähtelytaajuutensa jää sille tasolle, vaikka potentiaalia olisi muuhunkin. Sama koskee myös spyykikkoja ja selvänäkijöitä, vain kokeilemalla haastaa itsensä, voi kehittyä omissa kyvyissään. Tähän tarkoitukseen on olemassa monia henkisenkehityksen kursseja. Kursseille osallistuminen on yleensä turvallinen ja kannustava ympäristöjä lähteä kokeilemaan jotain uutta. Edistysaskeleemme voivat olla hyvin käytännön läheisin fyysisiä harjoituksia tai sisäisessä maailmassamme olevia mentaalisia harjoituksia. Molempia tarvitaan.

Minä olen ns. uuden ajan meedio. Meediokykyni räjähti auki reilu 2 vuotta sitten eli olen uudessa ajassa herännyt meedio. Pystynkin kanavoimaa useita entiteettejä; vainajahenkiä, henkioppaita eläin- ja ihmismuotoisia, henkisiä opettajia, luonnonhenkijä ja enkeleitä. Edesmenneitä lemmikkejä en ole vielä saanut läpi, mutta toivon, että voisin saada heitäkin joskus istuntoon vieraisille. Voisi olla myös mielenkiintoista kanavoida avaruusaluksella ohi kiitäviä tyyppejä joskus ja saada terveisiä jostain toisesta galaksista. 😊Tie on aukio, katsotaan minne se vie. 

Monilla nyt heräävillä meedioilla onkin mahdollisuus kanavoida paljon laajempaa henkimaailman kanavaa kuin ennen. Eli monet vanhat meedion oppikirjat olisi nyt viimeistään päivitettävä. Ei ole toki mitään takeita, että opit kanavoimaa näin laajasti tai vielä laajemminkin kuin, minä. Mutta juuri siksi kirjoitankin tästä aiheesta, jotta olisit avoin tällä ajatukselle. Me itse luomme oman rajoitteemme. Henkimaailma opettaa kyllä meitä kehityksessämme teenpäin, jos vaan olemme vastaanottavia. Ei siinä tarvitse kytätä kykyjen kehittymistä peukaloita pyöritellen 20 vuotta elämästään.

Olen aina sanonut, että olen hyvä esimerkki siitä, että kyvyt voivat kehittyä nopeallakin tahdilla. Jos on halua kehittyä ja aktiivisesti opiskelet ja harjoittelet kehityksesi eteen, niin voit onnistua suhteellisen helpostikin, jos se on osa sielunsuunnitelmaasi. Meillä on vapaa tahto haluta työskennellä valon kanssa. Henkimaailma näkee ne loistavat ja innokkaat valopilkun, jotka sykkivät uuttaa energiaa tässä uuden energian ajassa. Uudessa ajassa heräävät henkiset ihmiset ovat vanhoja sieluja. Oletkin varmaan kuullut indiko- ja kristallilapsista. Olemme kulkeneet monta elämää ja meistä osa on myös niitä Starseed – sieluja (Tähteläisiä), jotka ovat viimeksi olleet inkarnoituneena johonkin toiseen galaksiin, ennen tänne tuloaan.

”Henkinen kehitys on kuin moottoritie. Voit valita kolmipyörän tai moottoripyörän.  - Minä valitsin moottoripyörän!”

                            - Susu

 

Uusi vs. vanha

Uuden ajan meediot ovat varmaankin vielä vähemmistö. Monet perinteiset meediot kanavoivat yleensä omia henkioppaitaan ja asiakkaalle vainajahenkiä, mutta siihen se sitten jääkin. Jos repertuaariisi kuuluu enemmän henkimaailman entiteettejä, olen erittäin iloinen puolestasi. 😊

Olenkin saanut osakseni ihmetystä, kun istunnossa onkin tullut viestittelemään luonnonhenkiä ja henkioppaita sen edesmenneen mummu sijasta, joka kaikissa muissa istunnoissa käy. Selitän asian niin, että on ne perinteiset meediot, jotka kanavoivat vain ja ainoastaan vainajahenkiä asiakkaalle ja sitten on minunlaisiani, joiden kautta henkimaailmalla on käytössään laajempi kanava tuoda viestejä. Kanavan laajuus vaihtelee meedioiden välillä jonkin verran.

Itse sanon aina, etten voi vaikuttaa siihen ketä sieltä tulee juttusille. Vaan henkimaailmasta tulee se, jolla on se tärkein asia. Jos sieltä tulee läpi vain henkioppaita, niin he tulevat läpi, koska eivät ole saaneet ääntään kuuluviin muulla tavalla tai muiden meedioiden kautta. Voin toki saada sen mumminkin langan päähän, mutta tälle en voi antaa mitään takuuta ennakkoon. Olen myös nähnyt istunnoissa, kun ne edesmenneet rakkaa odottavat taustalla harmaina hahmoina, kun juttelen asiakkaan henkioppaan kanssa. He ovat kaikki siellä, mutta juttelemaan tulee aina vain kukin vuorollaan ja tietyssä järjestyksessä, ja istunto kestää vain tietyn aikaa, joten on sula mahdottomuus, että kaikki halukkaan viestintuojat mahtuvat samaan sessioon. Seuraavalla kerralla on sitten toisen hengen vuoro ensin. Meedion työ on loputon rupeama. 😊

Joskus on käynyt niinkin, että edesmennyt aviopari tulee yhdessä juttusille. 💓 Mutta yleensä siltä tullaa yksi kerrallaan. Joskus istunnossa voi käydä sillain, että kesken keskustelun tulee toinen henki väliin ns. huutamaan asiansa muiden yli, niin silloin on parempi meedion puhaltaa vähän henkeä ja ottaa uudestaan yhteys henkimaailmaan ja pyytää omia henkioppaitaan pitämään järjestystä yllä. Tämä ei ole kohteliasta käytöstä sieltä henkimaailman puolelta. Molemmin puolinen luottamus ja kunnioitus on avainasemassa meediotyöskentelyssä. Henkioppaiden ja enkeleiden kanssa keskustellessa siellä saattaa olla useampikin tyyppi saman aikaisesti ryhmäkeskustelussa kanssasi, sillä he ovat minun työtiimini tai asiakkaan tiimi. 😊 Tiimin jäsenten määrä vaihtelee ihmisillä tosi paljon, toisilla on vain muutama jäsen ja tosilla voi olla pari kymmenentäkin jäsentä tiimissä, riippuen elämän tilanteesta. Tiimin jäseniä voivat olla enkelit, henkioppaat, opettajat/neuvonantajat, edesmenneet läheiset jne. Eri tason henkioppaisiin ja heidän kanssaan työskentelyyn tuleen myös palaamaan myöhemmässä blogipostauksessani. Tällaisessa tilanteessa voi meedio sanoakin, että:

 ”Pieni hetki, mulla on nyt tiimipalaveri kesken.”

Toisia meedioita auttaa valokuva ja itsekin olen kokenut sen toimivaksi tavaksi luoda yhteys, mutta sekään ei takaa yhteyttä. Olen aina skeptinen, jos joku väittää saavansa yhteyden kehenkä vaan ja milloin vaan… Onhan niitä, jotka väittävät höpöttelevänsä Curt Cobainille, Nelsson Mandelalle, Jeesukselle, Äiti Marialle, Buddhalle jne. Voi toki ollakin mahdollista, mutta en itse kyllä purematta niele tällaisia juttuja.  Pidänkin vanhasta sanonnasta, jota olen kuullut useiden meedioiden käyttävän:

”Täältä ei soiteta sinne, vaan sieltä soitetaan tänne.”

Vastuunsa tunteva meedio uskaltaa sanoa asiakkaalleen sen, ettei yhteyttä siihen mummuun nyt tällä kertaa saatu. Se on sitten meedion omaa typeryyttä, jos on antanut asiakkailleen laatutakuun tältä osin ja meedion uskottavuus on sen siljan tein sitten menetetty tämän asiakkaan kohdalta. Valehtelu asiakkaan mieliksi ei koskaan kannata. Eikä koskaan pidä sortua kylmä tai kuuma luentaan, se on puhdasta asiakkaan huijaamista.

Käsittelin Näkijän käsikirjan osassa 1, auraan lukevista valemeedioista. Kannattaa lukea siitä, jos et ole sitä vielä lukenut.

Uskottavuuden menetys onkin yksi meedion pahimpia pelkoja. Kerran huonosti sujunutta istuntoa saat korjata kaunan ennen kuin kykyihisi uskotaan taas. Siinä horjuu helposti myös oma usko omiin kykyihinsä.

Muista, että meedio on aina persoona. Meitä ei voi koskaan laittaa täysin samaan muottiin. Myös henget ovat persoonia. Meedion ja viestintuojan välillä pitää synkata. Et itsekkään puhu tyypille, josta et tykkää. 😊 Tietynlaista meediota siis lähestyy mieluiten tietyntyyppiset henget. Meedioiden ja selvänäkijöiden vertaaminen toiseen ei ole siis kannattavaa, sillä jokainen toimii omalla tyylillään ja oman kehitystasoonsa mukaisesti. Ja tästä päästäänkin siihen mistä puhuin jo aiemmin…

Jokaiselle on se oma meedionsa ja selvänäkijänsä, joka värähtelee samalla tasolla. Ihan niin kuin sinulla on oma parturi, hieroja tai kaupantäti, jonka kanssa ns. kemiat kohtaa. Jos et ole löytänyt itsellesi sopivaa auttajaa, niin älä lannistu, se oikea sinulle on siellä jossain. Meitä kaiken tasoisia ihmisiä tarvitaan, mutta emme saa jäädä sinne matalammille tasoille notkumaan ikuisuuksiin. 

Meedioiden työskentelytavat ovat myös erilaisia, joku maalaa tulijan, joku kirjoittaa viestin ja joku vaan höpöttää. Olen törmänyt myös sellaiseen väitteeseen etteivät oikeat meediot käytä istunnossaan tarot-kortteja. Taas yksi aivan hölmö väite joka perustuu stereotypiaan. Monella meediolla on tietyt rutiinit "käynnistää kone", niin jos korttien katsominen auttaa yhteyden saamiseen, keskittymiseen ja energian kohottamiseen, niin se on aivan oikea tapa toimia.

Muista, että et voi haukkua ketään meediota tai selvänäkijää huijasiksi tuosta vaan. Voihan olla vain etteivät energianne kohtaa. Tietysti siinä tapauksessa, jos rahat viedään ennakkoon ja mitään et saa vastineeksi, niin siitä saat suuttuakkin. Tällä alalla valitettavasti kulkee paljon huijareita, jotka saavat helppoa rahaa ja siinä samalla vievät tarkoituksella meiltä rehellisiltä valotyöntekijöiltä pohjan toimia yrittäjinä. 😢

 

Nyt viimeistään pois sieltä stereotypioista!

Aikaisemmin meedioiden ja selvänäkijöiden piti käyttäytyä tietyllä tavalla, pukeutua tietyllä tavalla ja työskennellä tietyllä tavalla; Arvokkaasti, vakavasti ja korrektisti. Nauraminen tilaisuudessa oli vakava rike. Se teki osittain sen, että värähtely jäi tietylle tasolle.

Onneksi näistä tarkoista normeista ja opeista on suurelta osin luovuttu, mutta se muutos ei ole päässyt vielä osaksi koko yleisön mieltä. Suurella osalla meedion ja selvänäkijän asiakkaista on vielä niitä käsityksiä, joiden mukaan tekijän pitää olla tietynlainen. Varsinkin jos yleisömeediotilaisuudessa lavalle asteleekin nuori tyttö, niin energiataso saattaa laskea saman tein, koska meedioista liikkuu vieläkin sen stereotypia, että hyvä meedion on vähintään 50 -vuotias ja tehnyt 30 vuotta duunia. Mutta, kun se nuori meedio voi olla paljon pätevämpi, kuin se pitkän kokemuksen omaava henkilö, juuri siitä syystä, ettei nuorelle ihmiselle ole kehittynyt rautakangen kankeita toimintatapoja ja ajatusmalleja. Onneksi kyvyt puhuvat puolestaan.

Meedion on aina persoona. Jos yleisö ei ole halukas vastaanottamaan häntä, se laskee tilan energiaa ja se voi vetää meedion ihan lukkoon ja kanavoinnista ei tule mitään. Tätä on tapahtunut minullekin useita kertoja vuosien aikana. Jos huomaan, että vastaanottajaa ei vois vähempää kiinnostaa mitä hänelle selitän tai hänellä oli jokin syvässä oleva ennakko-olettamus niin tuntuu kuin yrittäisin takoa varasalla kiinanmuuriin reikää. Oikein vastahakoiselle ihmiselle ei kannatakaan tehdä minkään laista tulkintaa, kun se asia ei mene perille, vaikka miten tärkeä viesti olisi kyseessä. Meedio tai tarot -tulkitsija on yleensä täysin syytön tähän tilanteeseen, syy on yleensä vastaanottajassa ja hänen ajatuksissaan.

Minulla on itsellä eräs tietty erityinen henkiopas/auttaja, jonka tehtävä on tulla naurattamaan minua kesken meedioistunnon, jos energiataso on vaarassa laskea liian alas esim. oman väsymiseni vuoksi. Siinä hän onnistuukin aina erityisen hyvin ja loppu istunto sujuukin, kuin vettä vaan kun asiakas ja minä nauramme välillä. Hän on loistava työssään ja on hyvä esimerkki siitä, että jollakin auttajalla on hyvin spesifisti työnkuva. 😊 Nauru nostaa erittäin hyvin energiaa, joten se siitä, vakavamielisestä meediotyöskentelystä. 😂

Nykypäivänä olen oppinut, jo usein aistimaan ennakkoon minkälainen asiakas sieltä on tulossa. Parhaillaan matalasti värähtelevän ihmisen aistii jo tekstiviestin ja sähköpostin takaa ja viimeistään siinä vaiheessa, kun pääset puheisiin tämän ihmisen kanssa. Siihen on vain hyvä varautua ja valmistautua kanavointiin ja omassa voimassa olemiseen vielä normaalia intensiivisemmin ja pistää hyvät suojaukset kuntoon ennen aloitusta. Kun sinulla on korkea luotto henkimaailmaan kohtaa, niin saat kyllä juuri sen tiedon sieltä, mikä on se oikea. Tässä on itsellenikin joskus vielä tekemistä, kun jos et jotakin tiettyä asia täysin varmaksi tiedä, niin oma järki alkaa siellä kummitella ja häiritä viestinvälitystä. Voikin lainata tähän yhden opettajani lausetta:

-          ”Kanavointi on aivottoman hommaa!”

Se on vanha meedioiden oppi, joka pitää edelleen kutinsa. 😁

Vanha ajatus on myös se, että korkein viisaus on rakkaus. Kaikki henkiset ihmiset tietävät tämän asian teoriassa, mutta KÄYTÄNNÖSSÄ sen oppinen, onkin sitten eri juttu.  Kun kanavoit suoraan puhtaasta rakkaudesta viestisi ovat aina mahdollisimman puhtaita, paikkansapitäviä ja tulevat mahdollisimman korkeasta lähteestä.

Voin kertoa tästä oman kokemuksen, kuinka tajusin tämän asian itsekin ja sen jälkeen minusta lähti pois henkinen blokki ja kanavointini muuttui kertaheitolla kirkkaammaksi ja värähtelyni korkeammaksi.

 

Rakkaudellisen kanavoinnin oppiminen käytännön kautta

Olin ollut erään henkisen opettajan opissa hetken aikaan ja huomasin, että kanavointini muuttui aina vaan epäselvemmäksi ja energiavajaammaksi joka kerta kuin siellä kurssilla olin. Olin sen päivän jälkeen väsynyt, ja viimeisen kerran jälkeen masentunut ja itkuinen. Aluksi kaikki oli hyvin ja sain paljon uusia käytännön harjoitustekniikoita ja kykyni kehittyivät, mutta sitten se alkoi muuttua, kun kaikki tarvitsemani oli saavutettu ja värähtelyni alkoi laskea alaspäin. Se johtui siitä, että heidän oppinsa oli niin vanhanaikaista, ettei se sopinut tällaiselle uuden ajan meediolle ollenkaan.

En pystynyt alusta alkaenkaan allekirjoittamaan heidän ajatusmaailmaansa täysin ja silti jäin sinne, koska muita kursseja ei juuri ollut tarjolla, ajattelin, että otan sieltä vain sen opin, joka on minulle hyödyksi ja pidän ajatuksen ominani. Ja niin loppujen lopuksi teinkin, kun vähän viisastuin ja ymmärsin mitä minulle siellä tapahtui…

Vaikka yritin pitää oman ajatukseni asioista, niin opettajan jyräävä matalampi energia pääsi lopulta lävitseni ja hän pystyi sanoillaan satuttamaan minua. Hän ei loukannut minua henkilökohtaisesti vaan käytti siinä henkimaailman auktoriteettia apunaan. Vastaavaa tapahtuu uskonnollisissa piireissä, kun sanotaan, että Jumala rankaisee sinua synneistäsi kiirastulella. Tässä tapauksessa Jumala- sanan tilalla oli henkimaailma. Opettaja ei sanonut sitä sanasta sanaa, mutta tätä hän ajoi takaa:

” Henkimaailma puutuu elämääsi, kun et toimi niin, kuin täällä sanotaan ja nyt lapsesi kärsii virheesi vuoksi.”

Tämä liittyi lastani kohdanneeseen onnettomuuteen ja siihen että olen omassa henkisessä kehityksessäni edennyt niin nopeasti, kun kyseisellä opettajalla meni omassaan useita vuosia, niin minun tapani toimia ja edetä oli kuulemma väärä. Kyseinen opettaja ei ole paha, mutta hänen ajastusmaailmansa on hyvin mustavalkoinen ja hänen värähtelynsä on siten jäänyt tälle tietylle tasolle. Meillä oli ollut väittelyä ennenkin, kuin hän ei ollut halukas ottamaan minun näkemyksiä vastaan, ja minä taas en sulata sitä, että olisi vai yksi ainut ja oikea tapa oppia mediumismia, heidän tapansa. Luulen, ettei hän edes tajunnut kuinka pahasti hänen silloiset sanansa satuttivat minua. Tämän tilanteen seurauksena aloin ajatella, että tämä kaikki on minun syytäni, olen kamala itsekäs äiti jne. Ajattelin, että olen saanut henkimaailman vihat päälleni...

Onneksi minulla on oma henkinen mentori, joka on myös tällainen uuden ajan meedio, vaikka onkin tehnyt työtään toista kymmentä vuotta. Soitin hänelle ja kerroin itku suussa mitä oli tapahtunut, ja hän sai minut tajuamaan, ettei kumpikaan meistä ole tehnyt mitään väärää vaan toimimme molemmat oman värähtelytasomme mukaisesti.

Se oli se hetki, kun blokkini irtosi ja koin tietynlaisen henkisen euforiantunteen ja tunti tästä puhelusta sain yhden kauneimmista, henkimaailman viestisteistäni mitä tähän mennessä olen saanut, laulun muodossa, ja vieläpä itse laulamanani. Out off nowere aloin laulaa ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie”- kappaletta uusilla sanoilla, ja sanoissa olisi se viesti, jota enkeleitäni juuri silloin tarvitsin…. (Nyt mä itken, ku kirjoitan tätä).

-" Vaan ethän sää lapsonen langeta vois, jos käsi ei enkelin kädestä pois. " 

Huomasin välittömästi, että lauloin sen jotenkin väärin ja tarkistin sanat netistä. Muutosta ei ollut paljon, mutta ymmärin välittömästi mitä he tarkoittivat. - Jos tietoisesti työskentelet enkelten tasolla ja rakkauden tasolla, niin sinulle ei ole mitään hätää. Pysy siis jatkossakin siellä korkeammassa energiassa, äläkä siis päästä irti siitä, vaikka sinua yritettäisiin toisten matalammin värähtelevien ihmisten toimesta kiskoa alas. Tätä viestiä kaikki eivät välttämättä ymmärrä, mutta se ei ole tarkoituskaan, koska se riittää, että vastaanottaja ymmärtää. 💓😊

Opettajaa ja kurssia en siis mainitse, koska hänellä on se oma tasonsa ja oman tasoonsa sopivat oppilaat ja se on hyvä niin. Fiksu oppilas ymmärtää, kun opettaja on väärä. Lopetin siis kurssini kesken. Samalla kurssilla oli myös monta muuta, jolle tämän kurssin ajatusmaailma ei sopinut, joten he lopettivat aikaisemmin, minä olin se sitkeä sissi, jonka piti saada kunnolla turpaansa ennen kuin uskoi. Mutta sekin on tullut opittua monta kertaa tähän mennessä, että minulle sopii parhaiten käytännön oppi, myös näissä henkisissä asioissa. Vaikka sitten saisin turpaan ja kurssirahat menisivät hukkaan. 😊

No, oli tästä kurssista paljon hyvääkin. Sain uusia ystäviä ja opin sen miten konkreettinen vaikutus epäsopivalla opettajalla on, ja sen miten uskonnollinen aivopesu tapahtuu käytännössä. Jos olisin niellyt kaiken ehdottomana totuutena mitä kurssilla opetettiin, niin en kirjoittasi tätä nyt ja henkinen kehitykseni oli tyssännyt yhtä nopeasti kuin viimeisen kurssipäivän lopetus.

Lisäksi minulla on myös bloggaajana ja sisällöntuottajan vastuu, eli ne voi julkaista kenenkään nimiä, yritystä yms. ilman lupaa. Joten en sitä julkaise, vaikka pyytäisittekin. Joku voi tietysti arvata kirjoituksen perusteella, mutta sille on voi sitten mitään.

 

Lopuksi

Kuvittelen aina, että tästä tulee lyhyempi juttu, mutta nähtävästi sitä asiaa on niin paljon sinulle kerrottavana, että sitä juttua riittää ja riittää. Ja taas tuli luvattu pari blogipostausta lisää, mutta se onkin toimivan blogin ehto. 😊

Tämän kertainen kirjotukseni jakaa varmasti mielipiteitä ja saan aika varmasti jonkun henkilön vihat päälleni, mutta varotinkin siitä jo alussa, että kirjoitukseni onkin tällä kertaa enkä enemmän mielipidekirjoitus kuin edellisemmät.

💓 Mutta jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Muista olla siis kriittinen, ja omilla aivoillasi ja sydämelläsi ajatteleva ihana olento. Anna rakkauden johdattaa sinua. 💓

Henkimaailma ei koskaan kosta tai rankaise. Henkimaailma ei laita lapsiasi kärsimään sinun virheittesi vuoksi. Henkimaailma ei koskaa vihaa sinua, vaan kannustaa ja rakastaa sinua. Se voi toimia sinun mielestäsi ikävästi joskus, mutta se on silloin sinun omaksi korkeimmaksi parhaakseni. Mutta itsepä taisit sen sielunsopimukseesi kirjoittaa. 

Mutta mites se karma sitten? Oliko se sittenkin minun syyni? Huomaatko, kyseenalaistan itse omaa kirjoitustani. 😀

Ja kuten aina, rankentava keskustelu on suotavaa, riitely ei. Taas ensi kertaa ja tervetuloa silloinkin lukemaan blogiani.

 

Terv. Susu ja Valkoinen Peura 💓

 

Ps. Pieni spoilaus vielä tähän loppuun…

Tulen varasti myös kanavoimaan jotain kirjoituksia suoraan oppailtani, et ainakin Peura tuntuu olevan innokas kertomaan teille jotain. Sitten kun sen aika on.

Yksittäisiä lyhyitä kanavointeja tulen todennäköisesti julkaisemaan myös facebookissa omilla sivuillani. Seuraamalla omaa yrityssivuani huomaat, kun uusi blogipostaukseni julkaistaan, parhaiten kumminkin huomat sen kun liityt Blogin lukijakseni. Facebook@Susuwellbeing. Jotakin tekstejä tulee varmasti myös blogitekstini sisään, niin ei hätään jos, et ole facebookin käyttäjä. Voit myös seurata minua facebookissa ja kaveriksinkin saa pyytää.

Teitä lukijoita on ollut todella kivasti ja nöyrä kiitos siitä. Vappuna meni 3000 lukukertaa läpi, vaikka blogin on ollut olemassa vasta alle 1 kk:n.

Palautettanne on ollut tosi ihana lukea ja se kannustaa minua jatkamaan kirjoittamistani. Elämäntilanteeni muuttuu parin viikon sisällä ja pystyn sitten kirjoittamaan enemmän ja keskittymään tähän henkiseen työhönikin paremmin. Uusi ovi on siis aukeamassa kohdallani.💓

Ja lupaan, että välillä tulee vähä kevyempää tekstiä, ei aina tällaisia kilometrin mittaisia tekstejä. 😊 Esimerkiksi yleiset tarot-tulkinnat voivat olla hyviä kevyempiä tekstejä, ainakin ensimmäinen postaukseni teki huikean lukijamääräennätyksen. Ja palaute on ollut kannustavaa.💓 Vai olisiko joku muu tulkintamuoto hauskaa luettavaa, vaikka tee- lehdistä tai tulesta lukeminen? Olen valmis kokeilemaan uusia juttuja. Ehdotuksia aiheista saa kirjoittaa blogin kommenttikenttään ja facebookkiin.

Minulla on kyllä pitkä lista postausideoita, mutta niitä tulee varmasti pitkiä asia painotteisia tekstejä, niin nyt niitä lyhyempiä ideoita tarvitsisin. 😊 Kaikesta maan ja taivaan välillä en alla kirjoittamaan, mutta jokin ”Tulkintatekniikka- sarja” voisi olla hauska. 😁 Niitähän kävin läpi siinä näkijän käsikirja osassa 1.

💥Suunnitteilla on myös oma youtube -kanava, kuhan vaan saan sen kamera- telineen postissa. 💥

Mutta nyt se oikeasti loppu! Hei hei!✋✋💓

Kommentit

  1. Kaunis kiitos sinulle kirjoituksestasi. Olen samaa mieltä kanssasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos 🙏🙏🙏 Tulit juuri oikealla hetkellä elämääni ja odotan innolla huomista, että saan lukea enemmän sun tekstejäsi 😍 Olen ollut pitkän aikaa jumissa, kun en ole tiennyt, että mihin suuntaan lähteä, eikä ole osunut kohdalle ihmistä, joka tuntuisi ns omalta. Nyt resonoi ja vahvasti ☺️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kommenttisi lämmitti sydäntä 💖🥰

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ