Siirry pääsisältöön

Henkinen Työ Työnä – Universaali Vaihdantatalous

Ai että, valitsin taas selkeästi mielipiteitä jakavan aiheen. No, se tuntuu olevan henkimaailman tahto, että avaan päätäni kiistanalaisista asioista, joten älkää nyt vielä sytyttäkö rovioita, olisi niin paljon muutakin asiaa mistä avaan päätäni vielä, eikä kaikki ole niin tunteita herättäviä aiheita.

Eilen nukkumaan mennessä mietin, että tänään tiistaina on julkaisupäivä ja mistähän sitä pitäisi kirjoitta…? Tänä aamuna menin herättyäni ensimmäisenä facebookkiin ja siellä oli, taas kerran, riitaa siitä saako henkisestä työstä ottaa rahaa vai ei. No, siinä oli taas se selkeä merkki mikä on tämän päivän aiheeni. Itse asiassa aloitin tämän jutun kirjoittamisen jo kuukausi sitten, mutta siihen tuli sitten muuta, joka vaati välitöntä huomiotani. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten intuition kuuntelu tapahtuu. Silloin kuin se viesti tulee, että toimi, niin silloin sitten toimitaan. 😊

Otan aika usein kantaa aiheeseen eri keskustelupalstoilla, mutta nyt sitten vähä enemmän ja laajasti blogin muodossa. Kannattaa lukea koko juttu, koska tästä tulee taas aika syväluotaava kirjoitus aiheesta.

 

Mistä nyt on kyse?

Rahaan liittyvät kysymykset henkisessä työssä jakautuvat aika selkeästi kahteen näkemykseen, siihen että; ”Näkeminen on jumalan lahja, eikä sitä saa käyttää rahan tekoon. ” Ja vasta-argumenttiin; ”Ei voi antaa energiaa aina ulospäin, raha on energiaa, joten jotain on saatava takaisinkin.” Neutraali kanta on se, että; ” Kukin tallaa tavallaan. Kumpikaan ei ole väärin. Riippuu elämäntilanteesta.”

Ensimmäinen väite. ” Näkeminen on jumalan lahja, eikä sitä saa käyttää rahan tekoon. ” Tässä on jo heti kättelyssä se ongelma, että toiset ovat sitä mieltä, että näkijänlahja on kaikilla, kaikki ei vaan ole siinä niin hyviä kuin toiset. Toinen on huomattava asia, on se, että tässä nostetaan henkiset työtekijät tavallisen kansan yläpuolelle, palvonnan kohteeksi. Henkilö, joka tekee aina pyyteettömästi, on parempi ihminen Jumalan silmissä ja siten omaa puhtaan ja oikean kyvyn nähdä. Jos otat rahaa, olet automaattisesti huijari ja sielusi on musta ja paha. Kun on pyyteetön auttamisen halu, niin olet jumalasta seuraava ja vain sinun puoleesi saa kääntyä.

Valitettavasti minulle tulee tällaisesta ajattelusta hyvin uskontovivahteinen kuva, joku on parempi kuin sinä ja sitä kautta vain hänen näkemyksensä on aito ja oikea, ja siten arvokkaampi kuin toisen. Ja valitettavasti tässä kohtaa minun pitää tiputtaa ihmiset pilven päältä. Vaikka tekisi ilmankin, niin se ei takaa, että tekijä on lahjakas. Aina on olemassa ns. näennäisennustajia, jotka luulevat osaavansa ja sitten on tilanteita, että kaikille asiakkaille ei vaan näe, otti rahaa tai ei. Joten kaikki, jossa vedotaan siihen, että toinen on parempi kuin toinen nojautuen yhteen ainoaan syyhyn, herättää minussa aina kiukkua.

Luulen, että tämä ajattelu on aika pitkälti peruja niiltä ajoilta, kun yhteiskunta eli vaihdannaistaloudessa. Jos joku ennustajaeukko ennusti ilmaiseksi, se korvattiin ruualla tai muulla avulla, esim. majoittamalla, siivoalalla, hoitamalle eläimiä yms. Rahaa on ollut olemassa jo kauan, mutta sen käyttöä harkittiin tarkkaan, kun se vaihtaminen ei käynyt joka kauppiaalle ja konkreettisen rahan saaminen ylipäätään oli paljon epätodennäköisempää kuin nykyään. Eli kyse ei välttämättä alkujaankaan ollut siitä, etteikö ennustajat ottaneet rahaa vastineeksi työstään vaan palkkion, mutta se saattoi olla mitä vaan mikä ennustajalle kelpasi korvaukseksi.

On myös joitakin oppisuuntauksia, jotka kieltävät rahan ottamisen. Tällaisia oppeja on esim. Allan Kardecin oppi, jonka mukaan kyseessä on lahja eikä sillä tule tienata rahaa. Muitakin vastaavia oppeja varmasti on olemassa. Joku oppi opettaa, että kyky otetaan pois, jos otat rahaa.

Omat ajatukseni pohjautuvat omaan kokemuspohjaan ja olen sitä mieltä, ettei kykyä oteta pois sen vuoksi, että otat rahaa, vaan sen vuoksi, että teet vahinkoa muille tai sinua alkaa ohjaaman enemmän ego kuin sydän. Itse näen asiakkaille ihan yhtä hyvin, kun otin rahaa tai en ota rahaa. Joten tällaiset väitteet, eivät ainakaan minun tapauksessani päde. Yleensäkin suhtaudun hyvin kriittisesti sellaisiin oppeihin mitä, joku tietty tyyppi väittää oikeaksi, koska on olemassa se mahdollisuus, että yksittäinen ihminen voi tulkita jotakin asiaa väärin tai toisesta näkökulmasta, kun toinen tulkitsee toisesta. Mitä useammalla ihmisellä on omaa kokemus perää asioista, niin sen luotettavampaa se tieto on. Lisäksi olen sitä mieltä, että vanhat opit pitäisi suhteuttaa aina nykyaikaan, koska maailma muuttuu sadassa, kahdessa sadassa ja tuhannessa vuodessa. Jotkin asiat pysyvät samoina, mutteivat kaikki. Jokainen siis etsiköön sen oman totuutensa.

Toinen väite. ”Ei voi antaa energiaa aina ulospäin, raha on energiaa, joten jotain on saatava takaisinkin.” Mielestäni tämä omaa huomattavasti tasa-arvoisemman ja nykyaikaisemman näkemyksen. Henkilö, joka ottaa rahaa ei yleensä nosta itseään muiden yläpuolelle vaan haluaa toimia kuin kuka tahansa työtä tekevä ihminen. Oman itsensä ja aikansa arvostaminen on tärkeään, sen perusteellä maksun ottavat näkijät ottava summan sen mukaan, kuinka paljon he itseään arvostavat. Eli tässä kohtaa voi miettiä jokainen omalla kohdallaan, että olenko minä ja minun aikani 1€, vai 40€ arvoinen tunnilta?

Moni ottaakin vain sen n. 2€:n palkan siitä syystä, että minulla jo työ millä elän, mutta periaatteesta pitää vähän omasta vaivastaan saada. Tähän vaikuttaa paljon se kuinka yrittäjänhenkinen ihminen on. Jos maksat verot ja muut kulut, niin niitä ei paljon makseta 10€:n tulkinnasta vaan puhutaan jo useista kympeistä.  Joku ei tee muuta työtä, kun tulkintoja elääkseen, niin on täysi oikeus ottaa rahaa sen verran, että se on järkevää liiketoimintaa. Itsekin elätän perhettäni henkisellä työlläni, eli se ei ole ainoastaan minun omaan elämiseeni liittyvää tienaamista.

Joskus kyllä törmää siihen, ett joku ottaa satoja euroja tulkinnoistaan, koska on niin paras. Tässä kohtaa tulkitsija nostaa itsensä liikaa muiden yläpuolille, jos väittää olevansa paras kaikista. Mutta toisaalta aina voi pyytää ja joku voi kokea, että se oli hintansa arvoista, joten sekin on silloin oikein. 😊 Parasta on kuitenkin jättää se ”Minä olen paras!” – ajattelu pois, niin valo pysyy kirkkaana.

Maksun perustelut, saavat joskus huvittaviakin piirteitä. ” Ei kissa kiitoksella elä”, kuulee usein sanottavan ja niinhän se onkin. Sähköyhtiön talousihminen voi katsoa vähän oudosti, jos kiikutat hänelle porkkananipun ja sanot, että tässä maksu sähkösiirrosta. 😅

Neutraali näkökanta. ” Kukin tallaa tavallaan. Kumpikaan ei ole väärin. Riippuu elämäntilanteesta.” Olen samaa mieltä. Jos tosiaan sinulla on päivätyö, joka sinut elättää niin voit harrastella ilmaiseksi. Jos sinulle on huonopalkkainen työ niin, voit tulkinnoilla tienata muutaman ropposen ylimääräistä. Jos taas olet ainoastaan tulkintatyön varassa, niin hinnoittele itsesi sen mukaan. Mikään toimintatapa ei minusta ole väärin. Se pitää suhteuttaa omaan elämän tilanteeseen ja ajattelumaailmaan.

Oikean valotyön merkki on se, että hän auttaa rakkaudesta ja valosta, ei siitä, että ottaako hän rahaa vai ei. Itseään ja asiakasta kunnioittava valotyöntekijä sanoo rehellisesti, ettei nyt pysty nyt auttamaan, silloin ei tapahtu mitään väärinkäytöksiä. Minusta jokaiselle on oikeus myös muuttaa mieltään. Jos on luvannut tehdä tulkinnan ja huomaat, että et pysty näkemään tai ehdi/jaksa työskennellä lupaamasi ajan puitteissa, niin tilaus on parempi peruuttaa ja antaa rahat takaisin (jos sellaista on pyytänyt etukäteen). Jos asiakas silti ruinaa palvelun perään, niin kannattaa sanoa, että tällä ei ole laatutakuuta, kun et ole nyt terässä ja kysy kanttaako sitten sitä tehdä ollenkaan. Veikkaan, ettei kovin moni ruinaa enää sen jälkeen, kun olet rehellisesti sanonut, ettei nyt ole hyvä hetkin sille.

Tulkitsija ei ole koskaan mikään robotti, joka ei väsy, se kannattaa kaikkien asiakkaisen muistaa.  Kannattaa muistaa myös se, että tulkitsija on aina yksilö, toinen tekee korttitulkinnan 30 min, toiselta menee tekemiseen 2h. Tulkinnan kestokaan ei kerro siitä onko tekijä hyvä vai huono tai onko se hintansa värtti. Toisilla kanavointi on niin tehokasta ja nopeaa, että se sama asia on jo kerrottuna/kirjoitettuna kuin toinen vasta aloittelee. Ihmisestä riippuu myös, kuinka taitavasti osaa kiteyttää asioita. Toinen pystyy ynnäämään saman asian pariin lauseeseen kuin toinen runoilee saman asian kokonaisen kappaleeseenkin mittaisena. Valitettavasti se inhimillisyys ja yksilöllisyys unohtuu monelta asiakkaalta ja sitten valitetaan netissä kun oli huijari kyseessä. Kärsivällisyyttä ja ymmärrystä hyvät ihmiset! Väänsin pitkän kirjoitelman aikaisemmin täistä henkisen työn sterotypioista jos sitä saisi siten taottua ihmisten päähän. Tekstini käsitteli aika paljon meedioita, mutta samat asiat voi suhteuttaa muuhunkin valotyöskentelyyn. Kanavointi uudessa ajassa

 


Universaali vaihdantatalous

Puhuin tähän mennessä lähinnä tulkintojen tekemisestä, mutta henkistä työtä on monen laista. Tulkintojen ja kanavointien ohella se on tapahtumien ja kurssien järjestämistä, tuotemyyntiä, kirjoittamista, luennoimista jne. Kirjoitin henkisen työn laajasta skaalasta aikaisemmin tekstissäni; Henkisyys ja Pakanuus - Uusi matkailu valtti Kannattaa lukea jos, et ole sitä vielä lukenut.

Henkisessä työssä liikkuu enemmän rahaa kuin sitä tulee ensinnä ajatelleeksi. Mutta on myös monia tapoja jakaa hyvää, sotkematta siihen mitään rahaa tai materiaa. Moni ihminen tekee valotyötä edes tajuamattakaan sitä itse!

Yksi henkisyyden hienoja puolia on yhteisöllisyys ja avoimuus. Korkeasti värähtelevä ihminen on avoin, ystävällinen ja hymyilee vieraallekin. Tämä ei maksa mitään. Yksi parhaista opeistani kuulin joskus jollain psykologian luennolla:

-”Sinun hymysi voi pelastaa toisen itsemurhalta.”

Valitettavasti tässä ajassa tapahtuu vielä paljon kamalia asioita ja joku voi saada osakseen kestämättömän määrän kuraa niskaansa. Jokaisen korkeasti värähtelevän ihmisen velvollisuus onkin auttaa ja tuoda valoa maailmaan. Auttaa ihmisiä, eläimiä ja luontoa.

Auttamista ei siis tarvitse aina tehdä rahan muodossa, kenenkään rahapussi ei kestä, sitä tavoitetta, ettei kukaan kärsisi tässä maailmassa enää kurjuutta ja nälkää. Voit vaikka lähettää energiaa kaukomaille nälkää näkeville tai muuten kärsiville. Raha on tietysti hyvä, sillä saadaan paljon hyvää aikaan, mutta myös rakkaudella ja myötätunnolla. Myötätunto ja rakkaus on ilmaista valuuttaa, joten sitä kannattaa jakaa auliisti, oman jaksamisen mukaan. Jos olet sitä mieltä, ettet ota koskaan palkkiota, niin sitten et ota, mutta muista ettet aja itseäsi piippuun koska hätä maailmassa on suuri.

Pyyteetön auttaminen ei tarkoita sitä, että sinun pitää lähettää energiahoitoja kaiken aikaa ilman vastinetta, vaan jaa silloin ilmaiseksi, kun tiedät sen olevan oikein, myös sinun itsesi korkeimmaksi parhaaksi. Itse olen jo vuosia ottanut hintaa palveluistani, koska teen sitä yrittäjänä, mutta joskus aistin ihmisestä, että nyt on sen ilmaisen palveluksen vuoro. Ja kas kummaa, se hyvä teko palaa itselleni jotakin kautta, usein juuri rahana, mille minulla on usein se akuutimpi tarve. 😊

Yksi upeimmista energian välittäminen muodoista on halaaminen. Korona aikana sitä on paljon vältelty, mutta kun se on taas turvallista, niin halaa ihmisiä senkin edestä. Tätä on myös tutkittu paljon. Eläin- ja Ihmisvauva kuolee, jos se ei saa minkäänlaista kontaktia elävään olentoon, vaikka sen ruuan ja lämmöntarpeesta huolehdittaisiin. Onkin ihanan tapa, kun henkiset ihmiset halaavat, kun tulevan yhteiselle kurssille ja tai vierailulle. Me suomalaiset tunnetaan jurona kansana, mutta tämäkin asia on muuttumassa, uskokaan pois vain. 😊 Halaamisen jokainen varmasti osaa ja on tehokasta, kun siihen ei liity vaivaantumista, helppoa ja nopeaa valotyötä. Susu suositteleekin päivittäistä halaamista, yliannostuksista ei ole raportoitu merkittäviä sivuoireita. 😁💓 

Toinen on nauru. Sen tehokkaampaa keinoa energian kohottamiseen ei ole. Laulukin on tehokas, muttei niin hyvä kuin yhdessä nauraminen. Vaikka siinä naurettaisiinkin ihmisen toilailuille, ja jos asianomainen nauraa itsekin, niin se on parasta naurua se. Toiselle nauraminen, silloin kuin toinen ihminen kokee sen ikäväksi tilanteeksi, laskee puolestaan energiaa alemmas. Henkistä kasvua on myös se, että opit nauramaan oikeille asioille, ja erityisesti itsellesi. Nauruterapia ja -jooga ei ole tuulesta temmattuja ideoita. Kokeilepa joskus mennä huoneeseen, jossa on naurettu vedet silmissä. Tuntuu kuin olisit astunut hiekka-aavikolle, energia on lämmin ja valoisa. Jos toinen on masentunut, niin paras auttaminen on usein se, että saat hänelle hymyn huulille ja toivon pilkahduksen silmiin, vaikkei se ratkaisisikaan hänen taakkaansa juuri sillä hetkellä. Taitolaji tämäkin ja jotkin ihmiset ovat siinä erittäin lahjakkaista.

Onneksi meitä osaajia on myös paljon. Joten siksi moni tarjoaakin vaihtokauppaa. Vaihtokaupassa on vain se huono puoli, että joskus voi mennä kauankin, ennen kuin saa työlleen vastinetta, mutta tämäkin on tapauskohtaista. Joskus vastapalvelus voi vaan unohtua, jos sitä ei toimita heti. Kannattaakin sopia heti mitä kaupassa vaihdetaan ja koska, niin ei jää sitten se roikkumaan. 😊 Vaihtokaupoissa on se hienous, että toinen voi osata jotain sellaista mitä itse et osaa. Itse en esimerkiksi osaa tehdä astrologisia tulkintoja, niin mieluusti vaihdan sellaisen jonkun kanssa päikseen.  Tämä on myös loistava keino kokeilla uusia juttuja, jos et pidäkään, niin eipä ainakaan mennyt rahat hukkaan. 😁

 

Työsopimus henkimaailman kanssa kuntoon

Universaali vaihdantatalous toimii kultaisen periaatteen mukaisesti; ” Tee heille se, jota toivoisit itsellesi tekevän”. Eli kun teet hyvää toiselle, niin se tulee takaisin hyvänä. Tee pahaa niin se palautuu pahana. Ainut ongelma on vain se, ettei universumi palauta sitä hyvää aina rahan muodossa. Se voi olla esim. hyvää terveyttä, rakastava kumppani ja muu yleinen onnellisuus. Yleensä sen toimii sen tarpeen mukaan ja sen mitä pyydät.

Itse olen kertonut universumille, että otan palveluksistani rahaa ja universumi tuo minulle, enemmän asiakkaista ja asiakkaat saavat sitä valoa elämäänsä minun kauttani. Ei minulta, sillä minä olen vain välittäjä, joka velottaa omasta käytetystä ajastaan. Asiakas saa sen hyödyn siten, että minä käännän sen viestin ymmärrettävään muotoon eli tulkitsen sen asiakkaalle, itse viesti tulee universumilta. Universumi tuo minulle roppakaupalla hyvää, kun teen hyvää mahdollisimman monelle. Raha on tarkoitettu ihmisten väliseksi vaihdonvälineeksi, joten siihen pätee maalliset säännöt. Kun saat jotain korvaa se, muuten antajan voi jäädä tappiolle ja tämän jatkuessa pidempään antaja kärsii, tulee siis konkurssi.

Universumi on siis työnantajani ja me olemme määritelleet työsopimuksen, miten minun kohdallani toimitaan. Jos ajattelet, että olisi kiva auttaa enemmän, niin laita työsopimukset kuntoon henkimaailman kanssa. Ja LUOTA, universumi kyllä hoitaa tarpeesi kuntoon. Joten mieti tarvitsetko sitä rahaa maallisessa elämässäsi, jos tarvitse niin pyydä sitä asiakkailtasi. Jos taas saat sen maalliselta työnantajaltasi, niin ei sinun tarvitse sitä välttämättä pyytää keneltäkään asiakkaalta. Universumi kyllä huolehtii sen hyvän sinulle jollakin tavalla, kunhan pysyt tulkinnoissasi yms. rakkaudessa ja valossa.

Jos olet työtön ja silti olet sitä mieltä, ettet ainakaan henkisellä työllä ala rahastamaan, niin voit tehdä senkin päätöksen. Saat varmasti paljon hyvää elämääsi ja voit saada rahaa välillisesti jostain muualta, mutta voi olla, että olet hyvin tiukilla tässä maallisessa elämässä, missä raha on välttämätön. Osa siitä hyvästä voi tulla avustusten kautta ruokana, universaalisti terveydellä tai kerjäämällä rahana. Tässä tilanteessa astuu kuvaan usein köyhyysajattelu ja manifestointi. Jos olet päättänyt, ettet ollenkaan pyydän rahaa tai ota vastaan, niin ei sitä sitten tulekaan. Tee sellainen työsopimus, joka vastaa ajatusmaailmaasi. Kun tulet palkkatoive kohtaa sopimuksessa, niin voit määritellä palkkasi esim. näin; - ”Otan vastaan rahaa, joka tulee uuden työpaikan kautta. ” Työnkuvaa voit sanoa, että; ” Autan muita ihmisiä pyyteettömästi, valossa ja rakkaudessa.”

Tämä työsopimus henkimaailman kanssa on mielenkiintoinen aihe ja siitä riittäisi juttua kyllä omaankin aiheeseen. Olen itse määritellyt oman työsopimukseni ensimmäisen kerran tietoisesti ainakin 3 vuotta sitten ja siihen tulee aina välillä muutoksia ja ns. lisä lehtiä yllensä silloin kuin pitää tarkentaa jotakin kohtaa.

Netistä löytyy valmiita työsopimuspohjia, joita täyttämällä manifestoit helposti itsellesi sellaisen henkisen työn kuin haluat. On hyvä muistaa, että et saa rajoittaa henkimaailman toimia liikaa, eli liiankaan tarkka se ei saa olla. Ja muista että tahto ja tarve ovat eriasioita, joten ole tarkka siitä mitä kirjoitat. Sopimuksen täytäntöön panoa voi rajoittaa myös jotkin sielunsopimukselliset seikat, eli ehdot työnantajan puolesta, voidaan ajatella myös, että tässä tilanteessa uusi sopimus ei kumoa koko elämän kestävää voimassa olevaa sopimusta. Jos henkinen työ ei ole elämäntehtäväsi, niin se ei sitten luonnistu, vaikka kuinka hieno sopimus olisi kyseessä. Universumi ei ymmärrä myöskään sitä EI - sanaa, joten älä käytä sitä vaan käännä kaikki aina positiiviseen muotoon. Esim. Älä kirjoita näin; ”En halua asiakkaita, jolle en näe yhtään mitään. ” Vaan kirjoita mieluummin näin; ” Tuokaa minulle asiakkaita, joille minä olen oikea tulkitsija.”

 

Vähän kunnioitusta pliis!

Lopuksi on taas pakko pauhata siitä motivaatiosta pyytää tulkintaa. Olen huomannut sen, että kun ilmoitat, että arvot muutaman kortti- tulkinnan netissä tai vaan sen YHDEN, niin osallistujia tulee parhaillaan 500 henkilöä. Monella onkin ilmaiseen työhän se asenne, että " Kun ilmaiseksi saan, niin otan vaikken tarttekkaan."  Hyvä jos tulkitsija saan edes kiitosta tulkinnan saajalta, vaikka teet työtä sen eteen. Ilmaiskulutuskulttuurissa on minun kokemukseni mukaan usein mukana, niin huono energia, etten edes viiti kovin usein tehdä ilmaiseksi, olen jopa harkinnut vallan lopettamista, vaikka arvontani ja Facebook-livet ovat olleet todella suosittuja. Kun pyyteettömästi autat jota kuta ja et saa edes kiitosta, tai se ettei ole edes oikaa tarvetta kysyä mitään, niin se tukkii näkijän lahjan. Onneksi joukossa on kuitenkin, niitä ihania asiakkaita, jotka kiittävät ja antavat palautteen palvelusta.

Voi sitä osallistua arvontaan, silläkin meriitillä, että antaa sen tulkinna jollekkin tutulle, jolle tietää sen olevan tarpeellinen, silloin se ei mene hukkaan. Jos asiakas suhtautuu sillä meriitillä tulkintaansa, että "Mjaa...Voitin tollaisen, kattoo jaksanko lukee. Pistän se mappi ööhön. ", Niin ei kannata jatkossakaan osallistua. Tulkinnan tekijää kohtaan pitäisi osoittaa edes sen verran kunnioitusta, että lukee ja kommentoi jollakin tavalla, koska tulkinta ei ole mikään tietokonebotin tekemän todennäköisyyslaskelma, vaikka niitäkin on olemassa. Se ettei ole motivaatiota pyytään tulkintaa oikeista syistä tai kiittämättömyys kerää asiakkaalle huonoa karmaa ja samalla vie paikan joltakin toiselta, joka oikeasti haluaisi ja tarvitsisi.

Tästä voi antaa oma kohtaisen esimerkin. Kun opiskelin meedio-opintoja, niin järjestin 4 kpl ILMAISTA ryhmämeediotilaisuutta. Yhteen tilaisuuteen varattiin aina 20 paikkaa ja ne oli helposti varattavissa netistä. Kaikki varattiin saman vuorokauden sisällä, eli 80 paikkaa. No, jokaisessa 4 tilaisuudessa kävi, niin että n. puolet ihmisitä puuttui ja suurin osa heistä ei edes ilmoittanut, ettei pääse/huvita tulla, vaikka olin heihin yhteydessä ennen tilaisuutta. 

Yhteen istuntoon varasin omaa aikaani 2,5 h, eli 10h omaa varsinaista työaikaani + se aika mikä meni nettikauppatuotteen luomiseen, sähköpostien kirjoitteluun, markkinontiin, facebook kommenttien ja meseviestien vastaamiseen yms, esivalmisteluun. Koska paikat menivät heti, niin moni jäi nuolemaan näppejään, kun toiset ahmivat paikat, vaikka sekin oli ilmoitettu etukäteen, että paikkoja rajoitetusti. Tai sitten se oli se motivaattori rohmuta, ennen kuin loppuu. Onneksi sentään muutama kiltti ihminen ilmoitti, että on estynyt, niin sain heti tilalle uuden, koska halukkaita oli ilmoittautunut jonoksi asti odotuslistalle. Edelleenkin minun perääni kysellään koska pidän taas ilmaisistunnon. En saanut tilaisuuksista mitään, vaan itseasiassa tästä tuli kuluja, koska jokaisesta myynnistä mitä nettikaupasta varataan, menee provisio ja ilmaispaikoista kiinteä veloitus. Miten sitten ne, jotka eivät tulleet paikalle? Laitoin kyselyn jälkeen päin, joillakin oli uskoattava selitys, joten se oli ok. Toiset eivät edes vastanneet siihen, niin he pokkasivat paikan mustalle listalleni (eli eivät saa jatkossakaan mitään palveluita minulta, ellei maksua tule etukäteen). Mikä oli tempauksen opetus? - En tee ilman enään, kun ei sen vertaa kunnioiteta...

 

Lopuksi

Summa summaarum... Tässäkään ei siis ole olemma tiettyä tapaa toimia, jotainen toimii sen mukaan mikä itsestä tuntuu parhaalle ratkaisulle. Minusta kenelläkään ei ole varaa mennä moittimaan toista siitä, että ottaako maksua vai ei, se on henkilökohtainen valinta.

Siinä oli taas kappale tolkulla asiaa joista toisilla on hyvinkin pelkistetty näkemys. Joillakin oli jo varmaan heti kättelyssä soihdut valmiina, mutta sytytettiinkö ne, niin se selviää sitten. Saatoin unohtaa jonkin näkösuunnan, niin siksi olisinkin hyvin kiintollinen jos laittaisit palautetta facebookkiin tai tänne blogiin, myös toisten luettavaksi. Kiitos kun tulit lukemaan ja tervetuloa toistekkin.

 💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Seuraamalla omaa yrityssivuani facebookissa nimellä Susuwellbeing, niin huomaat, kun uusi blogipostaukseni julkaistaan, parhaiten kumminkin huomat sen kun liityt Blogin lukijakseni. Voit myös seurata minua facebookissa ja kaveriksinkin saa pyytää. 

Terv. Susu 💓


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ