Siirry pääsisältöön

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä. 


”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin.

Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää.

Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään.

Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa.

Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen.

Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti.

Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin.

Edeltäsi menneet läheisesi ja valonväki on sinua vastassa.

Mene rauhassa. ”

 

Olen kirjoittanut tämän maneerin oppimani perusteella. Toiset vainajahenget eivät osaa jättää materiaalista omaisuutta, toiset eivät halua jättää eläviä läheisiään. Monia pelottaa myös valoon meneminen, koska pelkäävät pahojen tekojensa seuraamuksia, toisia taas kalvaa viha ja katkeruus omasta elämästään. Syitä voi olla monia, mutta olen tehnyt tämän maneerin silmällä pitäen yleisimpiä syitä miksi vainaja jää jumiin.

On hyvä muistaa, ettei kaikki vainajat halua lähteä valoon, esim. ne joilla on keskeneräinen tehtävä. Tällaiselle vainajalla ei ole välttämättä mitään hätää ja hän jää omasta tahdostaa, usein paikan tai ihmisen suojelijaksi. Tässäkin tilanteessa auttaa ammattimeedio joka osaa kertoa, miksi vainaja ei lähde valoon.

Kummituksten erilajeista voit lukea aikaisemmasta postauksestani. 

https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/10/nakijan-kasikirja-osa-5-kummitusten-eri.html

Lausu tämä maneeri vainajalle. Ei haittaa vaikka, et kuulis hänen puhettaan tai näkisi häntä. Hän kumminkin näkee ja kuulee sinut. Sinä tavallaan tällä maneerilla rohkaiset ja muistutat  häntä siitä, miten asiat ovat.

Aina voi pyytää valonväkeä apuun, kun paikalla on vainajahenkiä. Arkkienkeli Azrael on kuolevia ja kuolleita auttava Arkkienkeli. Olen olemassa enkeleitä, joiden erityistehtävä on auttaa kuolevia jättämään kehonsa ja elämänsä sekä saattaa vainajat valoon. Näitä enkeleitä kutsutaan kuolemanenkeleiksi ja he saattavat esiintyä mustina tai tummina hahmoina, mutta ei silti välttämättä pelottavina. Nimi ja ulkonäkö kalskahtaa toisista epämiellyttävälle ja pelottavalle, mutta minä itse en pidä mustia enkeleitä pelottavina vaan se kertoo heidän erityistehtävästää ja siksi heidät on helppo erottaa muista enkeleistä. Kaikki valonsaattotyössä avustavat enkelit eivät ole tummanpuhuvia vaan osa heistä on hyvin kirkkaan jumalllisen valon omaavia. 😊 Itselleni AE Azrael esiintyy juuri hyvin tummana ja eteerinsen leijuvana hahmona. 😊💖

Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä. 😊💖

terv. Susu 💖

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ