Siirry pääsisältöön

Näkijän käsikirja osa 3 - Väriä elämään, Auramme

 Aurat eli energiakehot

Periaatteessa kaikilla elävillä olennoilla on aura ja myös kivillä on oma auransa. Aura on meitä ympäröivä sähkömagneettinen kenttä, joka pitää sisällään koko fyysisen kehomme chakrasysteemin. Energiakenttämme koostuu useammista kerroksista ja aurat toimivat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Jokainen aine sisältää jatkuvassa liikkeessä olevia elektroneja ja protoneja. Elektronissa on negatiivinen lataus ja protonissa positiivinen. Kaikessa elävässä tärisevät atomit voimakkaammin ja niissä on suurempi aktiviteetti. Se on energiakenttä, jota tärisevät atomit säteilevät ja sitä kutsutaan auraksi. Tätä tärinää taas kutsutaan värähtelyksi joka henkisillä ihmisillä on yleensä korkeampi kuin tavan tallaajilla.

Energiakehot eli aurat jaetaan uuden ajan energioiden näkemyksen mukaan 7 tasoon. Näistä jokainen taso vastaa tiettyä chakraa 7:stä päächakrasta.  Aura kuvataan usein kanamunan muotoiseksi.

-          Eetterikeho

-          Tunnekeho

-          Mentaalikeho

-          Astraalikeho

-          Ylempi eetterikeho

-          Ylempi tunnekeho

-          Kausaalikeho

Lähinnä kehoa sijaitsevat auran 3 alinta kerrosta; eetterikeho, tunnekeho ja mentaalikeho ja nämä vastaavat; juuri-,  napa- ja solar pleksuschakraa. Neljäs kerros on astraalikeho, joka vastaa sydänchakraa, se ohjaa kohti henkistä kehitystä ja sydämen avautumista. 5 eli kurkkuchakraa vastaa ylempi eetterikeho, joka opettaa ilmentämistä, luovuutta ja tahdonvoimaa. 6 kerros eli otsachakra vastaa ylempää eetterikehoa, joka opettaa meitä näkemään enemmän ja rakastamaan pyyteettömästi. Seitsemäs eli kausaalikeho vastaa kruunuchakraamme joka vie tietoisuutemme korkeammalla tasolle.

Auran 3 alinta kerrosta liittyvät enemmän fyysiseen maailmaan ja ylemmät 4 kerrosta koskevat ihmisen henkistä puolta.

Eetterikeho

Kutsutaan usein myös terveyskehoksi. Siitä voi nähdä tietoa kehon fyysisestä tilasta. Eetterikeho on se, jonka opimme ensimmäisenä näkemään, usein ensinnä hyvin vaalean harmaana tai valkoisena, mutta kehityksen kautta sen vaaleansininen ominaisväri tulee näkyviin. Liiallinen päihteiden ja nautintoaineiden käyttö voi näkyä eetterikehossa harmautena tai jopa mustana.

Tunnekeho

Tunnekehon rakenne on kevyempi kuin eetterikehon ja siinä usein virtaa pehmeästi erilaisia väripilviä. Tunteet aiheuttavat aina jonkinlaisen värin, joten tunnekeho on monivärinen. Pitkäaikaiset tunteet näkyvät tässä aurassa tietynvärisinä hallitsevina väreinä. Värin kirkkaus riippuu tunteen voimakkuudesta ja laadusta. Synkät ajatukset muodostavat pään viereen synkkiä pilviä. Tunteiden kohtaaminen ja käsitteleminen haalistaa harmaat sävyt pois ja tunnekeho kirkastuu. Tämä on se kerros, jonka ihmisestä vaistomaisesti usein luemme, vaikkemme sitä paljaalla silmällä näkisikään.

Mentaalikeho

Väriltään keltainen. Tämän kehon kautta opettelemme rakentamaan tervettä itsetuntoa ja itseluottamusta. Tätä kutsutaan myös älykehoksemme eli ajatustyömme näkyy tässä kerroksessa. Ajatuksen leijailevat tässä kehossa ympärillämme ja vaikuttavat käytökseemme, tunteisiin sekä eetterikehoon, jolla on vaikutusta suoraan terveyteemme. Negatiiviset ajatukset ovat haitallisia itselle ja positiiviset hyväksi meille. Ihmiset saattavatkin aistia toisen ajatukset lukemalla juuri tätä mentaalikehoa. Vihaiset ajatukset näkyvät usein punaisena viivana toista ihmistä kohti suuntautuneena tai itseään kohti suuntautuneena. Iloiset ajatukset taas keltaisina sädehtivinä kuplina. Surulliset ajatukset ovat usein harmaita pilviä pään läheisyydessä jne. Myös solar pleksusksen ominaisväri on keltainen.

Astraalikeho

Astraalikeho toimiin fyysisen maailman ja henkimaailman välissä muuntajana. Sen kautta tuodaan henkistä viisautta alempaan tietoisuuteen ja alempien kehojen energiat voi muuntaa puhtaammaksi värähtelyksi. Astraalikeho on värikäs keho. Siinä on samoja värejä kuin tunnekehossa, mutta yleensä mukana on enemmän kirkkautta. Tällä tasolla tunnemme voimakkaammin toisten tunteet, toiveet ja tarpeet. Tällä tietoisuuden tasolla koemme tärkeäksi sen, että asiat tuntuvat hyvältä sydämessämme ja annamme sydämemme tehdä valintoja. Henkinen puoli korostuu enemmän kuin ennen. Tällä tasolla elämäänne tulevat myös mukaan henkimaailman olennot.

Ylempi Eetterikeho

Tämä taso on ilmaisun keskus, me myös luomme erilaisia asioita. Värinä ovat erilaiset sinisen sävyt. Viidennellä tasolla intuitio vahvistuu ja saamme henkimaailmasta johdatusta joka päivä. Opimme ymmärtämään tällä tasolla vetovoiman lain, toivottujen asioiden ilmentyminen on ajatuksilla luomista.

Ylempi Tunnekeho

Tällä tasolla tunnevärit ovat kimaltavia valonsäteitä. Se sisältää pastellinsävyjä ja paljon purppuraa sekä kultaa ja hopeaa. Tämän tason tehtävänä on opettaa meille pyyteetöntä rakkautta. Tämä on näkijöiden ja meedioiden taso. Energioiden havainnointi tulee helpommaksi. Tällä tasolla kuuntelemme toisia herkästi ja osaamme lukea mitä ihmiset viestivät sanattomasti. Tämä taso opettaa meitä näkemään ihmisten läpi ja havaitsemaan valheellisuuden. Myötätunto kasvaa kolmannen silmän avautumisen mukana ja opimme myös anteeksiantoa ja näkemään asiat kokonaisuuksina.

Kausaalikeho

Se näyttää kultaiselta munamuotoiselta kerrokselta kaikkien muiden kerrosten päällä. 7 kerros sisältää kaikki auran kerrokset ja on niitä kerroksista kaikkein vahvin. Ajaton kausaalikeho sisältää elämänsuunnitelmamme ja se on yhteydessä edellisiin ja tuleviin elämiimme. Tämä keho yhdistää henkisen puolemme fyysiseen minuuteemme.  

 


Auran värit

Olet kuullut varmasti sanontoja kuten - ”Niin onnellinen, että paistaa kuin Naantalin aurinko”,” Olla vihreä kateudesta”, ”=lla mustana surusta” jne. Nämä sanonnat perustuvat usein kokemuksiin aurasta.

Mystikot ja ennustajat jokaisesta maailman kolkasta ja jokaiselta aikakaudelta, ovat kuvanneet auraa valolla, joka ympyröi ihmistä ja siitä on peräisin myös sädekehä. Päänä päällä oleva sädekehä itsessään oli tapa kuvailla, oliko jollakulla vahvemmat energiat tai vahvemmat Jumalalliset voimat ja yhteydet. Itsekin piirsin lapsena aina enkelille sädekehän pään päälle.On myös tulkinta jonka mukaan enkelin siivet olisivatkin valkoisena hohtavaa energiaa ja se olisi tulkittu joskus historiassa siiviksi.

Meidän auramme kuvastaa omaan vointiamme. Mitä terveempi ja onnellisempi on, sitä vahvempi ja elinvoimaisempi aurakenttämme on. Jos omaa vahvan aurakentän, on negatiivisten energioiden vaikutus heikompi ja pysymme paremmin pirteänä ja elinvoimaisena. Mikäli aurakenttä on heikentynyt, saamme helpommin terveysongelmia, meitä on helpompi manipuloida ja väsymme helpommin.

Auran pitkäaikaisimmat ja hallitsevimmat värit näkyvät myös arjessamme. Ne näkyvät lempiväreinä, sisustuksessa ja vaatteissa. Usein se väri, jota kaipaamme elämäämme, on se väri, jota eniten haalimme ympärillemme. Esim. jos keräät vaaleanpunaista, niin se voi olla merkki romanttisen rakkauden ja hellyyden puutteesta tai siitä, että loistat juuri sitä energiaa paljon ympärillesi eli sitä on elämässäsi runsaasti. Jotkut värit ns. pukevat meitä eli tukevat auramme tarvitsevia värejä.

Lempivärimme on se, joka antaa aurallemme voimaa värähdellä paremmin. Lempiväri saattaa myös vaihdelle elämäntilanteen mukaan. Itselläni oli lapsuudessa violetti, teininä musta, sitten oli hetki, ettei oikeastaan ollut sellaista ja nyt on vanhan roosa ja hempeän vaalean punaisen sävyt. Nämä kaikki sävyt kertovat minulle sen aikaisesta elämästäni ja henkisen kasvuni vaiheesta. Pidän samoista väreistä edelleen mutta niiden painoarvo muuttuu.

Myös yhden värin liika käyttö voi aiheuttaa ongelmia, koska silloin muille väreille ei ole tilaa. Myös pelkät haaleat sävyt voivat olla merkki onnellisuuden puutteesta. 

Värejä voi tulkita monella tavalla. Tässä kuitenkin muutama esimerkkejä väritulkinnasta:

    -  Sininen - tyyneys, rauha, seesteisyys

    - Vihreä - parantaja, uusi alku

    - Punainen -  agressio, intohimo

    - Violetti - henkisyys, selkänäkö, mediaaliset kyvyt

    - Keltainen - onnellisuus, energia, raskaus

    - Oranssi - elinvoima, kehittyminen, parantuminen


Auran vahvistaminen

On olemassa monta eri keinoa, jolla auraa vahvistetaan ja laajennetaan, ja jokaiselle on oma tapansa löytää itselleen sopiva keino tähän. Auraa pitäisi vahvistaa sekä sisältä että ulkoa. Sisältäpäin voimme vahvistaa auraa erilaisten meditaatioiden avulla, työskentelemällä chakrojemme kanssa, positiivisella ajattelulla sekä terveellisellä ravinnolla ja elämäntavoilla. Ulkoapäin voimme vahvistaa auraa viettämällä enemmän aikaa luonnossa, mahdollisuuksien mukaan lähellä merta. 

On myös huomioitava, millaisessa seurassa ja ympäristössä olemme, sillä määrätyillä henkilöillä ja ympäristöillä voi olla hyvin heikentävä teho auraan.  Jos et ole vilä lukenut kirjoitustani energiavampyrismista niin löydät sen Näkijän käsikirjan osasta 1 - Henkisentylskentelyn monet tasot.

Näkijän käsikirja 1 - Henkisentyöskentelyn monet tasot

 

Auran näkeminen

Yleensä ensimmäiset auran näkemiset tapahtuvat vahingossa, silloin kun ihminen on ajatuksissaan ja tuijottaa vaikka omaa kättään. Myös tietyn ihmisen intensiivinen katsominen voi saada auran näkymään, esim. kun seuraat luennoitsijaa esiintymislavalla, joka tausta on valkoinen tai hyvin tumma. Parhaiten auran saa näkyviin puhtaan valkoista taustaa kuten paperiarkkia vastaan. 

Voitkit harjoitella auran katsomista omalla kädelläsi, laittamalla kätesi paperiarkin päälle pöydälle ja tuijottamalla sitä muutaman minuttin, joilloin kätesi ympärille alkaa ilmestyä kehä. Joskus tätä täytyy yrittää muutaman kerran ennen kuin alat nähdä kehää. Älä yritä kerralla kauvaa vaan yritä uudestaan vaikka seuraavana päivänä ja sitä seuraavana päivänä. Toiset oeivät opi koskaan näkemään auraa, joten älä masennu, jos ei se nyt onnistu, voit oppia sen vaikka joskus myöhemmin kun aika on oikea. Niillä joilla auran katsominen lähtee sujumaan, niin pian he saavatkin jo useampia kerroksia näkyviin harjoittelun avulla. 😊

Auran voi nähdä joko fyysisellä näöllä tai intuitiivisesti ( kolmannella silmällä). Auraa katsoessa ei tulisi keskittyä ainoastaan väreihin, vaan myös niiden sijaintiin aurassa, sillä tällä on suuri merkitys. Henkilön aura muuttuu usein monta kertaa päivän aikana, mutta jokaisella yksilöllä on usein hallitsevampi väri aurassaan, riippumatta siitä vaihtaako aura väriä tai vahvuutta.

Useimmiten ensin tulee esiin valkoinen väri, koska siihen sisältyvät kaikki värit, minkä jälkeen voi havaita muitakin värejä. Jokainen väri välittää sanoman, mutta myös yhdistelmä ja vahvuus erilaisista sävyistä antavat tietoa henkilön persoonallisuudesta.

Toisten aurojen näkemään oppimisesta voi olla apua, kun haluaa harjoitella omaa herkkyyttään ja intuitiotaan, sekä halutessaan vahvistaa omaa energiakenttäänsä ja hyvinvointiaan. Monet näkijät ja meediot käyttävät auraluentaa asiakkaan henkisen tien ohjauksessa. Aurojen värit voivat myös antaa osviittaa siitä, millaista henkistä neuvonantoa ja energiahoitoa asiakas tarvitsee.

 

Mitä aurasta voi nähdä

Auraan on tallentuneena menneen ajan tapahtumat ja tunteet eli kaikki se, mikä on vaikuttanut siihen mitä olemme tänään. Samoin siinä näkyy kaikki se, mikä meihin vaikuttaa juuri tällä hetkellä, olipa se sitten ulkoa tulevaa ympäristön energiaa tai sisällämme jylläävää tunnemyrskyä. 

Ja aivan yhtä lailla siellä näkyy se, mihin kohdistamme energiaamme tulevaisuudessa, juuri se mihin huomiomme on suunnattu ja mitä tavoittelemme tulevaisuudeltamme. Haaveemme ja unelmamme on luettavissa aurastamme. Aura on siis hyvin kokonaisvaltainen elämän ja hyvinvoinnin mittari.

Onkin hyvä muistaa, että aura on jokaisen omaa henkilökohtaista tilaa, eikä sitä saa lukea ilman asianomaisen suotumusta. Kun auraa tarkoituksellisesti luetaan, niin siihen on joku syy esim. asiakas tarvitsee tulkintaa tuleviin opintoihinsa tai työpaikkaansa. Tai tehdään katsanto asiakkaan henkiseen ja fyysiseen terveyden tilaan.

Usein kuulee myös pelkoja toisilta ihmisiltä sen suhteen, että - "Selvänäkijä lukee nyt musta kaikki mun salaisuudet!😱". Saattaa ehkä lukeakkin, mutta auran katsomiseen tarvitaan aikaa. Yhdellä vilkaisulla saa ehkä auran päävärin, mutta se ei ole vielä koko totuus ihmisestä. 

Olen kuullut monia tarinoita, että kuoleman pystyy tietämään ennalta katsomalla auraa. Kuolemaa tekevä ihminen on harmaa, eloton tai peräti musta. Tämä on kuitekin suhteellisen harvinaista tietoa ja harvempi tälläisiä asioita haluaakaan toisestä tietää.

 

Aura valokuvaus

Jos olet joskus ollut henkisillä messuilla, niin olet voinut törmätä aura valokuvaukseen. En lähde selvittämään kuvauksen toimintaperiaatetta, koska en siitä mitään muista, mutta olen joskus kirjasta siitä lukenut. No, pientä maksua vastaan kokeilinkin kuvausta ja kuvat ottanut mukava vanhempi mies sen minulle sitten tulkitsi ja pystyin allekirjoittamana kaiken mitä hän minulle siitä sanoi. Kaikkea en enään muista, mutta tässä vähän mitä minulle tulkittiin.

- Violetti kertoo mediaalisesta lahjakkuudesta. - Check!

- Vihreä kertoo, että olet parantaja. - Check!

- Sininen kertoo, että arvostat henkisiä arvoja.  - Check!

Tulkitsija huomasi, että oikean jalkani kohdalta aurastani "puuttuu pala". Epäilinkin sen johtuvan siitä, että toisinaan jännitän autolla ajamista kaupungin keskustassa, niin se on syönyt energiaa oikeasta jalastani jolla luonnollisesti käytän kaasua ja jarrua. Mutta tältä osin aura luonnollisesti palautuu normaaliin tilaansa jonkin ajan kuluttua.

Erityisesti mieleeni jäi se, että useammat ihmiset ovat tämän miehen mukaan puna-oransseja eli heidän elämässään vaikuttaa enemmän juurichakran ja napachakran energiat. Itse oli selkeästi sini-vihreä eli olen selkeästi henkinen ihminen jo silloin. Kuvasta näkyy myös chakrat. 

 

Sydänckara on isoin eli toimin enemmän sydämen kuin järjen mukaan. Juurichakrani oli taas surkean pieni, mikä kertoo taas siitä, että en välitä maallisista asioista niin paljon, mutta myös siitä, että kannan usein huolta taloudellisesta turvattomuudesta. Kuvan alapuolella on myös selitetty värien tarkoitusta. Mukava mies teki minulle myös numerologisen tulkinnan, joka myös kertoi minulle paljon itsestäni. 😀 

Mies  suosittelinkin minulle paljon maadoittumista ja sitä, että kiinnittäisin huomiota enemmän juurichakraani. Jos juuri on pahasti epätasapainossa, niin ei voi ylemmätkään chakrat toimia täydellä teholla.

Tästä on nyt aikaa n. 2 vuotta ja olen paljon muuttunut henkisesti siinä ajassa. Olisi hauska käydä uudestaan kuvauksessa ja katsoa paljonko aurani ja ckarani ovat muuttuneet tästä kuvaamisesta.


Tietoisuus kasvaa Aurojen näkemiskyvyn mukana

Samalla kun aurojen näkeminen avautuu, avautuu myös kokonaan uusi ulottuvuus ymmärryksessä. Alat hahmottamaan asiat eri tavalla eli asiat ja ihmiset alkavat näyttämään erilaisilta. Syntyy tavallaan uusi, rehellinen ulottuvuus energian muodossa ja opit lukemaan elämää energiana ja sen virtauksena.


Työskentely energoiden kanssa

Kerron tuossa auran näkemisestä, mutta auron voi myös tuntea fyysisesti tai aistia muuten vain selvätietömyksen kautta. Auran tunteminen konkretisoituun usen juuri energianvälityksen yhteydessä. Myös kaukoenergiahoidossa aitimme vastaanottajan energiaa vaikka toiselta puolen maapalloa.

Itse olen hyvin selvätuntoinen ihminen, joten aistin ihmisen auran aika hyvin näkemättä sitä erikseen. Kun asiakas makaa hoitopedillä, niin voin hakea kädellä tunnustelemalla missä asiakkaan auranraja kulkee. Tunnen myös asiakkaan henkiset ja fyysiset kivut kylmänä tai kuumana. Pystyn myös aistimaan asiakkaan chakrojen kunnon.

Joskus toiselle ihmisellä on niin voimakas aura, että tälläisen ihmisen lähellä oleminen tuntuu ikävälle. Voit tuntua sähköä tai painetta jossain kohtaa vartaloasi. Paineen tunnen usein päässäni ja sähköä tunnen yleensä kädessä. Tällöin voi olla kyse hyvin voimakkaasta parantaja ihmisestä, joka omaa "leijonaenergiaa" eli tulielementin moukaroivaa energiaa. Itse olen vesielementin omaava parantaja, jolloin energiat voivat toisinaan vastuttaa toisiaan hyvinkin voimakkaasti, koska tuli ja vesi ovat vastavoimia toisilleen.

Joskus jonkun ihmisen aura saa omat niskakarvat nousemaan pystyyn ja tulee paha olo. Tein kerran tarot - tulkinnan vaimonhakkaajalle puhelimenvälityksellä ja energia jonka tunsin sain minut voimaan pahoin. Tämä vaimonhakkaus sitten selvisi siinä puhelun aikana ja asiakkaan mielestä naisen pahoinpitelemisessä ei ollut mitään väärää. En voi käsittää miten joku voi ajatella näin! Puhelu oli pakko kohteliaasti lopettaa mitä pikinmiten. Energia oli niin voimakas, että huono olo jäi vaivaamaan pitkäksi aikaa. Onneksi vastaavaa tilannetta ei ole tullut toistamiseen eteeni.

 

Eläinten aurat

Eläimillä on chakrajärjestelmä, siten myös oma aurakenttä. Eläimet ovatkin erittäin herkkiäa aistimään ihmisen ajatukset, eleet ja energiat. Eläimet saattavat aistia ihmisestä sairauden tai tulevan sairaskohtauksen. Sanon aina, että ihminenkin on eläin, niin miksemme mekin voisi oppia lukemaan toisia eläimiä. Eläimet elävät vaistojensa ja aistiensa varassa, meille ihmisille on kehittynyt korkea älykkyys joten meidän ei tarvitse enään elää niin paljon vaistojemme varassa kuin muinaisina aikoina. Tämä on harmillista, mutta koska meillä on tämä alkukantainen kysy olemassa, niin sen voi kaivaa taas esiin. 😄

Ns. eläinkommunikointi on aihe jota itsekkin opiskelin, mutta jätin kurssin kesken, kun ei elämä ollut silloin sillä mallilla, että olisin pystynyt keskittymään opiskelemaan uutta henkistä taitoa. Epäilen kyllä vahvasti, että palaan tähän opiskeluun vielä jossain vaiheessa. Eläinkommunikaatiosta on hyötyä kaikille lemmikkien omistajille sekä niistä kiinnostuneille ja kursseja kirjallisuutta aiheesta on saatavilla.


Kasvien ja esineiden aurat

Kaikella eläväisellä on aura, kasveilla ja eläimillä. Myös kivillä on oma auransa ja erityisesti kristalleilla, joista on useammilla hyvin korkea värähtelytaajuus. Joku voi aisti myös isompien kokonaisuuksien auroja kuten maan, talojen tai metsän aurakentän.

Harvemmin kuitenkaan elottomille esineillä on omaa auraansa, mutta niissä on jäämiä, jota on jäänyt sitä käsitelleestä ihmisestä, tämän jäännösenergia voimme nähdä tai tuntea. Myös koti on sellainen jossa energian aistii helposti, koska ihmiset viettävät siellä paljo aikaa. Psykomertiaa käsittelin näkijän käsikirjassa osassa 1 – henkisen työskentelyn tasot- jossa kerroin spyykikkona olemisesta. 

näkijän käsikirja 1 - Henkisentyöskentelyn monet tasot 

Toiset näkevät hyvin selkeästi kasvien aurat. Itse en ole tässä onnistunut, mutta metsän auran olen nähnyt. Harjoittelemalla sekin voi kohdallani onnistua. Usein neuvotaan, että kasvi tai kivi on paras harjoittelukohde, kun alat harjoitella auran katsomista, koska ne pysyvät paikallaan. Ihmisen tuijottaminen voi olla kiusallista ja tuskastuttavaa jos ei näekään mitään.

Kasveista sanotaankin, että ne osaavat kommunikoida sanattomasti, joten silloin on yleensä kyse energiakenttien aistimisesta. Sinikka Piippo on suomalinen kirjailija, joka on kirjoittanut paljon kasvilääketieteestä yms. ”Kasvien maaginen maailma”- kirja kertoo miten kasveilla voi tehostaa paranormaaleja kykyjä. Netistäkin löytyy paljon artikkeleita, jotka käsittelevät kasveille puhumista. 

 

 

 

Kiitos ja hienoa, että jaksoit lukea kirjotukseni ja toivottavasti opit jotain uutta. Tervetululoa lukemaan kirjoituksiani seuraavallakin kerralla.  

Seuraavassa näkijän käsikirja osassa 4 käsittelen maadoittumista ja suojautumista. 

Jos et ole vielä lukenut näkijän käsikirjan edellisiä osia, niin suosittelen ne lukemaan, sillä niissä on lisää tietoa aurasta. 

Näkijän käsikirja osa 2 - 12 chakraa - Kohti viidennettä ulottuvuutta

 

Ensi kertaan! Terv. Susu💖

 

 

Lähteet:

https://www.enkeliviesti.fi/henkiset-artikkelit/aurat-ja-niiden-varit/

https://hidastaelamaa.fi/2014/08/energian-ihme-kurkistus-auraan/#32b83480

Shalila Sharamon - Chakra käsikirja 

Brian snellgrove  - Aurat ja chakrat

W.E. Butler - Tunne aurasi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ