Siirry pääsisältöön

Viettelevät värit - Henkistä sisustusta, energiaa itselle ja kotiin

Syksy värjää puut ja puskat kauniiksi väriloistoksi, mutta samalla kolea keli ja pimenevät illat vetävät mielen matalaksi ja sitä kautta oma henkinen energiatasosi saattaa laskea ja aurasi harmaantua, eli moni kokee ns. syysmasennusta. Kun syksy etenee ihmiset ovat enemmän sisällä ja itsekin sain muutama viikko sitten voimakkaan sisustuspuuskan, koska nyt oli aikaa kiinnittää huomiota siihen miltä sisällä näyttää, sillä kesällä olen paljon poissa kotoa ja olen paljon ulkona,

En käytä matoja kesällä ollenkaan ja nyt kylmenevät lattiat pakottivat tuomaan matot sisälle. Matot olivatkin sellaisia kaiken sävyisiä ja kokoisia ja kuvioisia, sellaisia, joita olin saanut äidiltä, anopilta ja mummuilta, kun on tullut muutettua omille, eli n. 15 – 10 vuotta sitten. Nyt alkoi sitten ketuttamaan se, että olen hiljakseen muokannut kodin värisisusta ja rymsteerannut (eli siirrellyt huonekaluja paremmille paikoille ja esteettisemmin) ja nyt sitten minulle ei ole muuhun sisustukseen sopivia mattoja. Käväisin kotona ja kaivelin äidin varastoista hänen omia kangaspuilla tekemiään valkoisia mattoja ja sain ne luvan kanssa ottaa käyttööni. Sitten painoin kirpputorille, mistä löysinkin 2€- 10€:lla kpl 4 kpl nättiä valkoista tai vaaleaa mattoa, kokonaishinta 4:lle kirpparimatolle oli 18€, ei paha. 😊 Olen muutenkin innokas kirpputorisuunnistaja, hai, joka vaanii saalista ja iskee heti kiinni, kun mieluista näkee, ja vastaavasti myyn tai lahjoitan omaa tavaraa pois, eli elämässäni säilyy materiaalinen tasapaino.

Kirppikseltä löydän myös kauniita kynttilänjalkoja yms, ja jopa kauniita kynttilöitä. Pimeydessä on se hyvä puoli, että silloin on aika käyttää valoja ja kynttilöitä, ah, mä rakastan kynttilöitä. Käytetyt kynttilämassat sulatan ja teen niistä uusia kynttilöitä, edellisviikolla tein käytetyistä vanulapuista ja kynttilöistä ensikertaa sytykesipsejä, jotka ovet todella käteviä takansytyttämiseen, niissäkin kiinnitin huomiota väreihin ja serviettien kuoseihin. Toisaalta on typerää kiinnittää huomiota jonkin sellaisen väriin, joka menee polttoon, mutta nätti on aina nätti, vaikka se olisikin vain hetken. 😊

Pelkästään oman kotini sisustaminen ei riittänyt, sillä innostuin myös itseni koristelusta eli aloin valmistaa omia koruja. Siskoni kävi aikanaan korukurssin ja hänellä oli erilaisia tarvikkeita, jotka ovat odottaneen muutaman vuoden tulla minun kaapissani, että koska tartun niihin. No nyt niitä alkoi valmistua urakalla ja niitä on tarkoitus myydä joulumarkkinoilla (Jes, alle 3 kk jouluun! 😂). Kaunis koru saa ihmisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja itse innostuin erityisesti hiuskoruista, sanotaanhan, että hiukset ovat naisen kruunu, olikin siten luonnollista lisätä vähän timanttia ja helmiä kruunuuni.

 

Värit kertovat keitä olemme

No miten tämä kaikki sitten liittyy blogini aihepiiriin…? Siten, että värit kertovat meistä itsestämme. En ole itse juurikaan perehtynyt värimagiaa tai symboliikkaan, mutta ihmisen ulkoinen olemus sekä hänen auransa ja energiansa kertovat minulle näkijänä monia asioita. Kun näen ihmisen ensi kertaa, niin vaatetus ja ulkomuoto kertoo helposti paljon jo ensi silmäyksellä; mitä värejä, kuoseja, materiaaleja hän käyttää vaatteissaan, onko hänellä meikkiä, onko hiukset laitettu, onko hän käynyt suihkussa koska, onko hajusteita, onko koruja, yms. Myös eleet ja äänenpaino kertovat ihmisestä paljon. Tätä kaikkea voisi kutsua kylmäluennaksi (cold reading), eli ihminen lukee ihmistä pelkän ulkokuoren perusteella. Tämä ominaisuus korostuu toisilla ihmisillä. Itse olen visualisiti, joten kiinnitän tosi herkästi huomiota pieniin yksityiskohtiin ihmisessä, niistä syntyy oletus ja oletus taas kirvoittaa keskustelun. Annan esimerkin.

Eräänä päivänä mieheni naispuolinen ystävä tuli kauneushoitolaani asiakkaaksi. Olin tavannut hänen kerran aikaisemmin, kun hän tuli vieraaksi häihimme, mutta ei silloin tullut puhuttua hänen kanssaan, kun hän oli mieheni nuoruus aikainen ystävä. Hoitoon tullessa kiinnitin ensinnä huomiota hänen kaulassaan roikkuvaan ametistiin, monet henkiset ihmiset käyttävät kristalleja ja tuoksuvat eteeriselle öljylle. Sen jälkeen tutkin tarkemmin hänen ulkonäköään. Häissä ja nytkin hän pukeutui violettiin ja maanläheisiin väreihin. Violetti on kruunuchakran ja henkisyyden väri ja maanläheisyys on sitä miltä se kuulostaakin (tämän opin vasta myöhemmin). Sanonkin usein, että henkinen ihminen löytää toisen, eli keskustelumme hoidon aikana kulkeutui hyvin nopeasti henkisiin asioihin ja paranormaaleihin kokemuksiin ja PAM, olimme löytäneet hyvät ystävät toisistamme. Tämä oli juuri sitä aikaa, kun psyykkiset kykyni aukenivat suurilla harppauksilla ja kyseinen nainen oli ensimmäisiä henkisiä ystäviäni ja sen jälkeen heitä on tullut paljon lisää. Se, että hän purjehti upean energiansa kanssa elämääni ei ollut sattumaa. Tietämättäni olin lukenut myös hänen energiansa, värähtelimme samanlaisella taajuudella, joten tulimme hyvin juttuun. Mutta se, että uskalsin ottaa nämä erikoiset puheen aiheet puheeksi, lähti siitä että, näin ametistin toisen kaulassa.

Kylmäluennasta pitää sanoa sen verran, että se on monien huijari näkijöiden tekniikka, koska ihmisestä saa paljon tietoa vain katsomalla ja päättelemällä, niin kuuliasta sen tuntuu uskomattomalta kuulla asioita, jotka pitävät paikkansa, aito näkijä näkee myös muun kuin ulkokuoren. Sanotaankin, että ulkokuori voi pettää, mutta aura ja energia ei. Voit siis päätellä asioita ulkonäön perusteella ja yrittää saada niihin varmuus suoraan kysymällä tai tunnustelemalla energiaa tai luvalla katsoa auraa. Jos tietosi perustuu vain kyselemiseen, niin muista että ihminen voi myös valehdella, ja herkästi energiaa tunteva ja auraan näkevä ihminen huomaa sen, kun energiakentässä tapahtuu muutoksia valehtelun yhteydessä.

Ne, jotka näkevät auroja niin niiden ns. perusväri kertoo ihmisestä olennaisen, ja katsottaessa tarkemmin löytyy yksityiskohtia. Itse en juuri katsele auroja, näen ne joskus, mutta käytän mieluummin muita kykyjäni jotka ovat minulla vahvempia kun teen asiakkaalle tulkintaa. Auran perusvärillä tarkoitetaan sitä väriä, joka on vallitseva, perusväriä voi olla 2 tai kolmeakin. Vihreä väri on yleensä parantajan, violetti meedion ja sininen näkijän ja henkisyyden värejä. Usein auran värit korostuvat sen mukaan mikä chakra sinulla on vallitseva, jos väri on oranssi tai punainen on kyse hyvin maanläheisestä ihmisestä koska nämä ovat alimpien chakrojen värejä, kun taas violetti, vihreä ja sinine ovat ylempien chakrojen värejä. Jos chakrat ja aura kiinnostavat enemmän niin olen kirjoittanut niistä oman blogiartikkelin.

https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/04/nakijan-kasikirja-osa-2-12-chakraa.html

https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/04/nakijan-kasikirja-osa-3-varia-elamaan.html

 

Värit ja energiat arjessa

Mutta jos palataan siihen värien käyttöön sisutuksessa ja pukeutumisessa. Nuorena lempivärini oli musta, kuljin paljon mustassa vaatetuksessa, jopa kahviastiastoni oli kokonaan musta. Musta korostui minulla auktoriteetti vastaisuutena, kapinointina ja toisinaan koin henkistä pahoinvointia ja masentuneisuutta. Mukanani kulki myös violetti ja luumu, joka kertoi taiteellisuudesta, fantasiamaailmoissa elämisestä ja kiinnostuksesta paranormaaliin. Tämä oli siinä alle 20 vuotiaan molemmin puolin. Sitten tuli sininen vaihe, joka oli rauhoittumisen, aikuiseksi kasvamisen ja perheenperustamisen vaihetta. Sininen edustaakin rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä. Sitten tuli turkoosi, joka oli itsen itsensä etsimisen vaihe, kirkas väri tuo itsevarmuutta ja rohkeutta seistä omien näkemysten takana.

Sitten päästäänkin tähän päivään. Pidän vaaleista pastillinväreistä, valkoisesta, beigestä, hopeasta, mutta eniten minulla korostuu vaaleanpunainen ja harmaa, ja vieläkin löytyy ripaus mustaa, mutta se on tuomassa ryhtiä ja järjestystä etten haahuile aina pääpilvissä enkelienergioissa. Pastellit ja muut vaaleat värit korostuvat usein enkeli-ihmisillä, enkeleiden energia on usein juuri lempeää ja vaaleaa.

Itse en käytä juuri koskaan päälläni ruskeaa tai vihreää, mutta olen huomannut, että monet shamaanit, noidat ja kansanparantajat pukeutuvat hyvin maanläheisesti, koska he työskentelevät paljon Äiti Maan kanssa. Heidän kodistaan löytyykin usein kristalleja ja kiviä, oksia ja sulkia yms.

Ulkoisilla elementeillä värien käytön lisäksi luot helposti tiettyä värähtelyä kotiisi ja itsesi ympärille. Kristallit ovatkin juuri hyvä esimerkki siitä, miten huoneen värähtely voi muuttua. Myös kasveilla on oma värähtely, tietty kasvi tietyssä huoneessa voi saada tilan tuntumaan erilaisemmalle kuin muut huoneet. Myös vesielementti ja tuli tuovat tilaan oman tunnelmansa, onhan kynttilöiden ja takkatulen ääressä oma tunnelmansa. Vesi on sisutuksellisesti hankalampi, mutta on olemassa erilaisia sisutusmaljoja, johon voi laittaa kellukynttilöitä, simpukoita tai koristekiviä veteen, tulen ja veden yhdistäminen onkin aina ollut ihmiskunnalle vaikuttava tilanne. Jos olet nähnyt ilotulitusraketteja ammuttavan järven päälle tai juhannuskokon seilaavan lautalla järvelle, niin se on usein vaikuttavampi näky kuin jos sama tehtäisiin kiinteällä maalla.

 


Haalimme sitä ympärillemme mitä kaipaamme elämäämme

n. 2 vuotta sitten en voinut kuvitellakaan, että käyttäisin vaaleanpunaisia vaatteita tai mitään muutakaan sen väristä esinettä. Nyt minulla on vaaleanpunaisia asusteita, kynttilöitä, liinavaatteita yms. jopa ruokakauhoja ja paistolastoja. Vaaleanpunaisen värin esiinmarssi alkoi, kun parisuhteeni voi huonosti, kaipasin lempeää romantiikkaa elämääni ja korvasin sen vaaleanpunaisella värillä.

Monesti se meneekin niin, että se mitä väriä/energiaa kaipaa, niin sitä haalii ympärilleen. Jos on esim. energiavajausta niin haalii keltaista ja jos taas luonto on toinen kotisi niin kodissasi voi olla paljon puuesineitä tai viherkasveja ja jos meri on lähellä sydäntä, niin haalii usein valkoista ja sinisen eri värejä erilaisine meriaiheisine esineineen. Voisi jopa ajatella, että jos kerää antiikkia, niin elää tavallaan entistä elämäänsä uudelleen. Itse olen aina olut kiinnostunut historiasta ja entisistä elämistä ja itsekin kerään talonpoikaisantiikkia keittiötarvikkeista, vauvan pottaan ja rangaistusvälineisiin. Kyllä, löysin nimittäin edellisviikolla kirpparilta pienen jalkapuun ja se oli heti saatava, sen esineen harvinaislaatuisuuden vuoksi, mutta myös siksi, että se muistuttaa osaltaan ihmiskunnan synkemmästä historiasta, josta minäkin olen edellisissä elämissäni saanut osani.

 

Kasvitkin kertovat tarinaa

Joskus tietyt värit voivat olla hyvin tilapäisiä. Ostit kuukausi sitten, keltaisen laukun ja nyt tuntuu, ettet voi sietää sit, no onneksi on kirpparit. Luonnonvarojen kannalta on parempi välttää tällaista impulssiostamista, et jos jotakin väriä haluat haalia, osta vaikka kukkia, joko leikko tai ihan purkkikasveja. Itselläni tuli puuska ostaa viherkasveja, en ole ostanut viherkasveja vuosiin ja tänä vuonna syyskuun alusta ostin ainakin viisi sisäkasvia ja nyt piha on täynnä vaaleanpunaisia ja valkoisia kanervia ja krysnatteeneja, tarjouksesta tietysti.😁 Huomasin, että vastustan ruskeaksi muuttuvaa maisemaa ulkona ja viherkasvit piti laittaa ikkunalaudalle koska puunlehtien vihreys oli katoamassa. Tämä voi johtua siitä, että haluan pitää energiani mahdollisimman korkealla, etten vaan vajoa syysmasennukseen. Lisäksi ostin elämäni ensimmäisen rahapuun, jonka uskon symboloivan sitä, että toivon taloudellista tasapainoa elämääni, tämänkin tajusin vasta jälkeen päin, kun mietin mihin tämänkin kukkapurkin nyt laittaisin.

Olen myös pitänyt aina muratista, sitä oli morsiuskimpussanikin. Nyt ostin taas uuden muratin. Olen surkea viherpeukalo, niin katsotaan kaunako se taas elää. Anoppini sanoo aina, että ”siellä missä muratti kukoistaa on myös murhetta”. Aluksi tuntui hölmöltä koko sanalasku, sillä olen oman elämäni suhteen suhteellisen huoleton, mutta sitten taas huomaan, että jotkin pikku asiat jäävät painamaan mieltäni päiviksi. Jos näin käy, niin se saa minut pohtimaan miksi, onko tässä nyt joku henkinen oppi, mitä minun pitää käsitellä, ja niin yleensä onkin.

Morsiuskimpusta puheenollen, olen joskus lukenut yhdestä lehtiartikkelista kukkien perinteistä symboliikkaa, ne liittyvät kukkien lajiin ja väriin, onhan esim. valkoinen lilja tai kalla perinteinen hautajaiskukka. Omassa kimpussani oli punaisia ruusuja, joka edustaa erotiikkaa ja intohimoa, se sopi aika hyvin 20 vuotiaalle skorppionille. Nyt taas en juuri voi sietää punaista väriä, mutta tässäkin päiväkohtaisia eroja, toisena päivänä pidän punaista paitaa ja taas viime jouluna hävitin kaikki punaiset joulukuusenpallot, enkä usko niiden enää palaavan tähän talouteen.

 

Tee vaikutus vaatteilla

Olen tuossa edellä jo pariin kertaan maininnutkin vaatteiden värityksestä ja onhan aiheesta tehty erilaisia tutkimuksiakin. Olen lukenut pariinkin kertaan artikkeleita siitä aiheesta, että mitä laitat päällesi työhaastatteluun tai ensitreffeille. Työhaastattelussa punainen väri haastateltavalla aiheuttaa ärsytystä ja aggressiivisuutta haastattelijassa, ensitreffeillä taas punainen vartaloa imarteleva puku ja huulipuna naisella herättää vasta kumppanissa seksuaalisia haluja. Neutraalit vaaleat vaatteet taas vaikuttavat neutraalisti, et jää erityisesti mieleen työnantajalle etkä treffikumppanille.  Raita tekee tuota, sametti tätä ja silkki sellaista. Tätä listaa voisi jatkaa, vaikka kuinka kauan, mutta en sitä nyt tässä tee. Jos aihe kiinnostaa niin aiheesta löytyy netistä enemmän tietoa kuin jaksat lukea. 😊

 

Ja jutun pointti oli?

Tämä oli nyt rönsyilevä ja laaja aihe, mutta hauskaa ajatusten juoksua. Kun seuraavan kerran katson vaatekaappiisi, että mitä laitan tänään päälle, ostat kukkia tai katsot sohvatyynyjesi väriä olohuoneessasi, niin voit miettiä valitsetko värin jostakin tietystä syystä ja onko sillä värillä sinulle jokin erityisempi merkitys, välttämättä ei, mutta on mielenkiintoista ja hauskaa joskus pysähtyä miettimään tietoisesti asioita, joita yleensä teemme tiedostomattamme. Itse koin monia henkisiä oivalluksia parin viimeisen viikon aikana.

Jos sinulle on haasteellinen taloudellinen tilanne ja sinua ahdistaa se, että olisi kiva hommata ihania vaatteita ja sisustustarvikkeita, mutta kun ei ole varaa. Niin muista se, että jo pelkästään siisteys ja puhtaus itsessäsi ja kodissasi nostaa energiavärähtelyäsi ja parantaa mielialaasi. Äläkä dissaa kierrätystavaraa, etsit sitä sitten netistä tai kivijalkakirppikseltä, niin voit yllättyä positiivisesti, kun muistat myös manifestoinnin, eli kun jotain tarvitse ja etsit, niin yleensä se tulee eteesi aivan yllätäin. Itse olen lisäksi innokas tuunaaja eli olen tuunannut monen moista löytämääni kirppari esinettä mieluisaksi sisutus- ja käyttöesineeksi, et jos kädentaitoa löytyy, niin kannattaa sitä hyödyntää, kun haluaa kotiin jotakin uutta ja mieluista.

 

Lopuksi

Kiitos, kun jaksoit lukea tänne asti. Viime viikolla ei tullutkaan blogi tekstiä, kun en ehtinyt saamaan tätä valmiiksi.

Aloitin muutama viikko sitten oman youtube-kanavan, jonne olen jo muutaman korttitulkinnan laittanut. Tämän viikon Korttitulkinta video käsittelee voimaeläimiä, joten jos aihe kiinnostaa niin tervetuloa seuraajaksi sinnekin eli laita kanava tilaukseen. 😊 https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Ja kuten aina, rankentava keskustelu on suotavaa, riitely ei.

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@susuwellbeing.

Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://susuwellbeing.fi/fi_FI/henkiset-tuotteet   

Terv. Susu 💓

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ