Siirry pääsisältöön

Kun henkimaailma pelottaa

Monet lukijoistani tietävät, että kun kirjoitan, niin paneudun usein tiettyyn aiheeseen, jota henkimaailma tuo minulle eteen uudelleen ja uudelleen lyhyen ajan sisällä, eri yhteyksissä ja eri kanavien kautta. Tämä on taas sellainen aihe.

Tapaan aina välillä ihmisiä, joita pelottaa. Pelottaa sen vuoksi, että he näkevät ja kuulevat asioita tai joku kiihkouskovainen on pelotellut heitä helvetintulilla. Tätä jälkimmäistä aihetta tulen käsittelemään erillisessä blogipostauksessa enemmän.

Tietysti tässä asiassa on huomioitava se mahdollisuus, että jollakulla voi viirata päästä. Mutta olen myös todennut, ettei henkimaailman kykyjä pidä aliarvioida, mutta toisaalta olen myös arkityöni kautta kohdannut monia psyykkisesti sairaita ihmisiä. Kun pitemmän aikaa ihmisiä kuuntelee, niin sen huomaa aika helposti, milloin ei ole kaikki rattaat kohdallaan. Aina se ei ole helppoa, enkä väitä, että olen ihmismielen ammattilainen, et jos epäilen, että nyt ei ole kaikki pähkinät tallessa, niin ohjaan henkilön ammattiavun pariin.

Uskon itse käytännön esimerkkeihin, siksi kerron nyt taas kerran omia kokemuksiani ja omia tapojani tehdä. Lisäksi yritän avata mitä henkistä työskentelyä pitää itsensä kanssa tehdä, jos jotakin ongelmia syntyy. Monta kertaa, kun joku keskustelupalstalla pyytää apua, niin usein sanotaan, että ”ole omassa voimassasi” tai ”näe asia rakkauden kautta”. Tämä kaikki on kuitenkin vain sananhelinää, jos ei osaa sisäistää näitä neuvoja.

 


Oma kohtaisia kokemuksia

Muistan hyvin ajan, jolloin kykyni aukesi ryminällä. Näin sukulaisten ja muidenkin ihmisten kuolemia ennalta ja unta odotellessa koin parikin pahan henkimaailman hyökkäystä. Tiedän, että moni on sitä mieltä, ettei paholaista ole olemassakaan, mutta tässä kohtaa minun on pakko sanoa, että olen eri mieltä ja se pohjautuu omaan kokemukseen. Olen itse selväkuuloinen, - näköinen ja -tuntoinen ihminen ja se että koet saman aikaisesti näitä moniaistillisia kokemuksia, tekee hyökkäyksistä aika pelottavia.

Selvätuntoisuus on mielenkiintoinen ja joskus silminkin nähtävä selväaisti. Esim. kun vainajahenki lähestyy, niin ihoni nousee kananlihalle ja saan vilunvärityksiä. Jos taas enkeli lähestyy se tuo mukanaan valoa ja lämpöä, vastaavasti kun paha lähestyy, oli se sitten vainajahenki tai muu entiteetti niin se tuo mukanaan mustaa energiaa, joka tuntuu yläkehossani paineena ja usein sydämessä tuntuvana ahdistuksena. Tämä ei näy päälle päin, mutta ero on hyvin selkeä. Lisäksi usein alkaa oksettamaan ja muutenkin heikottamaan.

Aluksi olin hyvin huolissani siitä, kun aloin tuntea lievästi ja nähdä ja kuulla, niin pelkäsin sitä, että miten minä osaan erottaa mikä on valosta ja mikä pimeydestä. Ja juu, minutkin peloteltiin hartaasti uskovaisten toimesta monta kertaa, ettei pidä seurustella henkimaailman kanssa, kun se ei voi kuulemma koskaan voi olla valosta lähtöisin. Pyysin enkeleiltä apua, että antavat merkkejä siitä, ette seurustelen valon kanssa. No niitähän alkoi tulla, viikon ajan joka päivä elämässäni tapahtui jotain merkityksellistä, mikä ei ole toistunut sen jälkeen. Olen tästä viikosta erittäin kiitollinen. Pyysin myös apua siihen, että miten minä tunnistan sen, että milloin on kukin entiteetti paikalla. Henkimaailma lähtikin vahvistamaan selvätuntoisuuttani, mistä olen hyvin kiitollinen ja olen huomannut sen erittäin toimivaksi tavaksi erotella erilaisia entiteettejä.

Mitä enemmän kehityn sen laajemmaksi tuntoaistini käy. Nyt erotan enkelit, luonnonhenget, omat ja asiakkaan henkioppaat, lohikäärmeet, valossa ja jumissa olevat vainajahenget ja pahan energian sen mukaan mistä ilmansuunnasta sen energia lähestyy. Koska paha voi verhoutua valkoiseen viittaan, niin silti pitää olla aina valppaana omien tuntemusten suhteen. Jos joku lähestyy tietystä suunnasta, mutta tuntuu väärältä, niin luotan omaan tuntemukseen, ”Sinä et ole miksi itseäsi väität”.

Lisäksi tunnen myös omien chakrojeni liikkeen, esim. aina kun avaan kolmannen silmäni ja kruunuchakrani, kun valmistun tulkintojen tekoon, tunnen kihelmöintiä ja painetta otsassa ja päälaella. Tämäkin on tullut myöhemmin henkisen kasvun ja meediokyvyn kehittymisen myötä.

Erittäin tärkeänä itselleni olen pitänyt henkioppaideni erottelukykyä ja sitä että kun teen tulkintaa asiakkaalle niin myös asiakkaan henkioppaat lähestyvät omasta suunnasta, eli on tärkeää erottaa, että milloin puhuu oma opas ja milloin asiakkaan. Jokainen oppaani koskettaa minua tiettyyn kohtaan päätäni ja myös omalla suojelusenkelillä ja arkkienkeleillä on oma paikkansa mihin kohtaan he koskettavat minua kehooni. Koska omat oppaasi ja enkelisi on työtiimisisi, niin silloin sinun on paras harjoitella selväaisteja heidän kanssaan, kuin vieraiden henkien.

 

Treenataan yhdessä

Koska minulla selvätuntoisuus oli vahvuus, niin oli loogista, että opettelin ensinnä tuntoaistin kautta erottelemaan oppaitani toisistaan. Koska oppaat ja opettajat vaihtelevat elämäntilanteen mukaan, niin tämä opettelu on ollut oikein antoisaa treenaamista. Nyt he opettavat minua vahvistamaan selväkuuloisuutta ja selvänäköisyyttä. Vaikka minulla onkin ollut kohtalaisen hyvä selvänäkökyky, niin nyt treenaamme sen kestoa ja kuuloisuuden selkeyttä. Kestolla tarkoitan sitä, että pystyn parhaillani olemaan ”kanavalla” 5h putkeen, ilman pidempiä taikoa. Voimille se ottaa, mutta kun on halua kehittyä, niin sitä sitten treenataan. Aina ei ole näin intensiiviselle treenaamiselle aikaa, joten en pysty treenaamaan tällä hetkellä niin paljon, kun haluaisin.

Tähän kohtaan onkin hyvä sanoa, että kaikki on itsestä kiinni. Jos on halua treenata niin henget auttavat kyllä ja ovat mielissään, kun kuuntelemme heitä ja haluamme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Joku enkelimeedio sanoikin joskus, että; ”Maailmassa on miljoonia työttömiä enkeleitä, kun ihmiset eivät kuuntele heitä.” Eivät enkelit ole varsinaisesti työttömiä, koska he kuiskivat meille lähes koko ajan ja suojelevat meitä. Varsinkin luonnonhenget hyppivät innosta, kun heistä puhutaan ja näyttäytyvät niille ihmisille, jotka ovat halukkaita työskentelemään heidän kanssaan, mutta ensin sinun on saatava heidän luottamuksensa.

Tein joskus medin tätä harjoittelua silmällä pitäen. Eli jos haluat oppia tuntemaan oman oppaasi läsnäolon, niin tästä linkistä löytyy ohjattu video, jonka voit ottaa avuksi harjoitteluun. https://youtu.be/XlLGiiqjubo

Koska meillä on vapaa tahto, voimme myös sanoa, että emme halua olla missään tekemisissä henkimaailman kanssa. Minusta se on tavallaan kykyjen haaskausta, mutta ymmärrän tämän tosi hyvin, jos joku tämän päätöksen tekee. Henkimaailmaa voi myös pyytää hidastamaan tahtia, eli jos kehitys menee liian lujaa omaan makuusi. Mutta toisaalta, ei voi kehittyä ilman haasteita ja hyppyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Muista myös se, että jos uskosi horjuu omiin kykyihisi tai henkimaailman olemassaoloon yleensä, niin henget lähettävät eteesi usein jotain huomiota herättävää ja pysäyttävää. He yrittävät takoa päähäsi, että kaikki on kiinni sinusta itsestäsi.

Yksi oma kehittelemistä lempilauseitani on;

”Henkinen kehitys on moottoritie. Voit valita joko kolmipyörän tai moottorinpyörän. Minä valitsin moottoripyörän. ” 😊

Eräs ystäväni nauroikin minulle, että sinä ajatkin sillä tuhatta ja sataa 😂 Sopii mulle. 😊

Enkelit ovat muistuttaneet minua usein varsinkin kehitykseni alussa, että voit pyytää hidastaan tahtia, mutta toistaiseksi ei ole ollut tilannetta, jossa olisin sitä pyytänyt. Kärsivällisyyttä on kyllä pitänyt harjoitella, voi vitsi että, ärsyttää, kun oppaani sanovat TAAS kerran; ”Ymmärrät kun sen aika on”. (oppaani Lokko, joka opettaa minulle meediontyötä, nauraa vieressäni, kun tuon kirjoitin.) 

 

Henkinentyö sielunsuunnitelmassa

Toisaalta luulen, että oppaani eivät paljon tahtiani hidastakkaan vaan pikemminkin potkivat perseeseen heittämällä uusia suoritettavia tehtäviä eteeni, sillä he tietävät sielutasolla mitä sieluni tällä elämällä haluaa, että jos käskisin hidastamaan, se oli todennäköisesti egon puhetta, eli pelkoa. Tavallaan meillä on se hätäjarru mitä voimme painaa, mutta sen jälkeen juna lähtee taas verkkaisesti liikkeelle, sillä henkinen kehityksemme on kirjattu sielunsuunitelmaamme tiettyyn pisteeseen asti. Joku sitä joskus minulle sanoikin, ettei kieltäytyminen ole auttanut, sillä henget tulevat silti, tulimme siihen päätökseen, että kyse täytyy olla sielunsuunnitelmaan kirjatusta tehtävästä mikä täytyy tämän elämän aikana suorittaa. Sanonkin nykyään, että; ”Älä ajattele, että meediokyky pitäisi sulkea, vaan opettele hallitsemaan sitä”.

Tämä onkin sellainen asia, mitä joudumme mielessämme työstämään. Meidän pitää päästää irti pelosta ja luottaa hyvään henkimaailmaan. Helppoa se ei ole, eikä se kerralla tulekaan valmiiksi, mutta tiedän omasta kokemuksesta, miten asiat muuttuvat, kun päästää irti pelosta ja luottaa omiin oppaisiinsa. Pelosta ei koskaan pääse täysin eroon, eikä pidäkään, pelko suojelee meitä, mutta se ei saa päästä päällimmäiseksi.

Puhun usein myös siitä, että monet ihmiset kokevan ns. wake-up-callin.  Eli henkilölle tapahtuu jotakin merkittävää, eli henkilöä kutsutaan henkimaailman kanssa yhteistyöhön näyn tai jonkun muun kokemuksen kautta, eli tavallaan selväaistit aukeavat – pam! Yleensä tämä ei satu tuosta vaan, vaan usein ennen sitä on lähetetty hienovaraisempia viestejä, että täällä me ollaan, mutta kun henkilö ei näe niitä, niin näytetään sitten jotain sellaista, mikä ei taatusti jää huomaamatta. Tämä onkin sitten usein se pelottava kokemus, joka voi sitten tehdä sen, että henkilö alkaa pelkäämään, että mitähän seuraavaksi tapahtuu.

 

Kahdenlaista pelottelua

Hyvä henkimaailma ei pelottele koskaan tarkoituksella. Vainajahenget, luonnohenget ja enkelit kolistelevat kyllä ja voivat siirrellä tavaroita, mutta tekevät sen vuoksi, että huomiomme kiinnittyy johonkin asiaan. Kun tätä tapahtuu niin ei ole mikään ihme, jos pelottaa kun ilmiötä ei voi selittää järjellä. Pelkoa tekee myös se epätietoisuus, että kuka se oli, hyvä vai paha ja ns. maalikko ei pysty tätä eroa huomaamaan vaan silloin pyydetään kokenutta meediota paikalle se kertomaan. Joskus kolistelu on avunpyyntö vainajahengeltä, joka haluaa herättää huomion, tahtomatta kuitenkaan mitään pahaa.

Sitten on erikseen ne tarkoitukselle pelottelevat henget. Itse käytän nimitystä häiriöhenki, sillä poltergeist voi tarkoittaa myös patoutunutta energiaa, joka saa aikaan paranorm.ilmiöitä.  Kirjoitin aiheesta blogin erikseen joten voit tutustua kummitusten eri lajeihin täällä: https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/10/nakijan-kasikirja-osa-5-kummitusten-eri.html

Toinen pelottelun muoto on elävien ihmisten puheet. Jos menet ääneen puhumaan asiasta, niin sinulle saatetaan sanoa, että ”Sulla viiraa päästä”. Ja toinen porukka on se, joka sanoo, että ”Sua riivaa demoni ja olet ihan tarkoituksella käännyt pahan puoleen yms”.

Ihmisten ilkeitä puheita, oli kyse mistä vaan, ei saisi päästää ihon alle. Sekin on helpommin sanottu kuin tehty. Varsinkin jos tuttavapiiriin ei kuulu ketään, joka olisi kiinnostunut henkisistä asioita, niin negatiivinen palaute usein on ainoa mitä sieltä tulee. Onneksi on kuitenkin mahdollista löytää kaltaistaan seuraa, varsinkin facebookin suljetuista ryhmistä. Oma ryhmäni ”Seuraa valkoista peuraa keskusteluryhmä” facebookissa on perustettu niille, jolla selväaistit ovat auki ja tarvitsevat vertaistuke tai neuvoja omien kykyjen kehittämiseen. Jos sinusta tuntuu, että tämä ryhmä on sinulle, niin lue ryhmän kuvaus, säännöt, laita hakemus sisään ja vastaa jäsenkysymyksiin. Jos vastauksia ei ole, en päästä sisään.  https://www.facebook.com/groups/291396832377970/

Toisaalta some on tehnyt sen, että typeryyksiä on helppo huudella, kun ei tarvitse tehdä sitä kasvotusten. Joten vähän varovainenkin saa olla missä suunsa aukaisee. Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että omalla paikkakunnallani ja naapuripaikkakunnalla on oma henkinen ryhmä, missä saa jakaa kokemuksia myös kasvotusten. Tällaisiakin paikallisryhmiä löytyy yleensä vain silloin kun avaa suunsa ja kysyy, että ”Tietääkö kukaan, et onko missään?” Tai ”Onko tää ketään meiltä päin.”

Nykyään puhutaan paljon uskonnollisesta väkivallasta ja sitä itsekin kokeneena, mielestäni siitä pitäisi puhua enemmän. Ne on peiteltyjä ja vaiettuja asioita, yleensä pienien sisäpiirien kuten perhepiirien sisällä. Olen aikanani ajautunut usein sanaharkkaan harraskristittyjen yms. kanssa, kun olen eri mieltä, mutta todennut, ettei siitä mitään hyötyä ole. Kun ihminen on vakaasti mieltä jostain, niin sitä päätä ei käännetä kovin helposti ja usein se rakentava tai kriittinen keskustelu ei onnistu onnenkaan sillä jo pelkästään lahkon säännöt kieltävät kriittisen ajattelun omaa uskontoa kohtaan.

En halua dissata kenenkään uskoa Raamattuun, mutta pienen ajatuspyörteen haluan laskea liikkeelle. Usein kuulee, että Raamatussa kielletään vainajille ja muillekin hengille puhuminen (tätä pidetäänkin perusteluna sille että meediot ja ennustajat on saatananpalvojia, kun se kielletään raamatussa), mutta sitten taas jos olet jumaluskossa niin kuulet Jumalan puheen, se on Jumalasta. Ja jos olet uskossa ja näet ennenäkyjä olet profeetta, mutta jos sut potkitaan seurasta pihalle jostain muusta syystä, niin samat kyvyt tuleekin Perkeleestä. Ja onhan Raamatussa, niitä muitakin ennustajia ja unitulkitsijoita, mutta ne ei olleet saatananlähettejä. Välillä tämä kristinuskon kaksinaismoralismi ihan naurattaa. Monesti kristinuskovaiset eivät kyseenalaista Raamattua, vaikka mielestäni siellä on selkeitä ristiriitaisuuksia sekä kaikkien pitäisi tietää, että se on oman aikansa tuotos (varsinkin naisten asema on aika väheksyvä ja sen pystyy helposti lukemaan sieltä) ja Raamatun sisältä on muuttunut jokaiselle vuosisadalla. Monesti tuntuukin, kun käsketään, että ”Lue Raamattua, totuus ja tieto on siellä”, niin tuntuu että tämä ihminen ei ole itse perehtynyt Raamatun historiaan yhtään, joten voinkin kyseenalaistaa, että tiedääkö hän itse siitä oikeastaan mitään. Se tietämättömyys johtuukin usein juuri siitä, että kyseenalaistaminen on kiellettyä, niin siksi ei perehdytä Raamatun historiaan, vaan uskotaan sen olevan muuttumaton, Jumalan alkuperäinen sanoma sellaisenaan.

Yhden ongelman olen tässä huomannut. Meedio tai selvänäkijä voi uskoa Jumalaan, alkulähteeseen tms. ja palvella omalla tavallaan korkeampaa tarkoitusta ja olla hyvä kristitty. Tämä tuntuu monelle kiihkouskovaiselle olevan mahdoton yhdistelmä ja siksi hän valehtelee ja on Saatanan manipuloinnin kohteena. Olen korostanut aina, että henkisentyöntekijän on tärkeää oppia erottamaan milloin on tekemisissä pahojen henkien kanssa ja milloin hyvien henkien kanssa. Koska itse osaan erottaa milloin olen kenenkin kanssa tekemisissä, niin en todellakaan halua kääntyä pahan puolelle. Voikin todeta, että se seuraava kiihkouskovainen, joka tulee minua haukkumaan, niin voin vaan todeta, että tämä henkilö ei tiedä meedion työstä hölkäsenpöläystäkään ja katsoo asiaa omasta kapeasta näkökulmastaan, voin vain hymyillä takaisin ja todeta tai olla toteamatta ääneen seuraavaa; ”Sinä et tiedä minusta mitään, mutta näytit itsestäsi olennaisen. ”

 

Pelko ruokkii pelkoa

Pahat henkivallat käyttävät ravinnokseen pelkoa. Kun pelkäät paranormaalejailm. niin varmasti niiden ilmiöiden määrä lisääntyy, jos ne ovat peräisin pahasta lähteestä, muodostuu noidankehä. Pelokas tai muuten henkisesti epätasapainossa oleva uhri on helppo saalis matalavärähteisille hengille, olivat ne sitten apua pyytäviä vainajia tai demoneita. Myös viattomat lapset ja vauvat ovat kiinnostavia, koska he ovat erilailla auki, kuin useimmat aikuiset ja siten suojaamattomampia.

Sitten myös se, että sinut pelotellaan puheilla saatanantulesta omien psyykkisten kykyjesi vuoksi tmv. saa oman chakrajärjestelmäsi tukkoon, jolloin yhteyden pito henkimaailmaan voi katketa tämän tukoksen vuoksi. Samalla oma hyvinvointisi heikkenee, koska energia ei sisälläsi virtaa normaalisti. Pelko on kuin tulppa chakrajärjestelmässäsi, jonka irtoaminen huomaa vapauden tunteena vasta kun se tapahtuu. Tukoksen syntyessä voi iskeä paniikki, kun omasta kanavoinnista tulee epäselvää tai yhteyttä ei saa ollenkaan, vaikka kuinka yrittäisi ja haluaisi. Silloin sinun on käsiteltävä tämä pelko pois ja saatava chakrajärjestelmä taas tasapainoon. Tästä on itsellänikin kokemusta, kun pelko pilaa kanavointikyvyn. Mutta tämä on taas kerran helpompaa sanoa, kuin tehdä käytännössä.

 

Vinkkejä pelottaviin henkimaailman tilanteisiin

1.       Älä pelleile. Henkimaailman kanssa työskentely on vakavaa puuhaa, eikä nämä ole leikin asioita. Huumoria saa toki olla, mutta pelleily on eri asia. Älä siis ota yhteyttä boksin, laudan tai muun välineen kanssa, jos et tiedä mitä teet. Sitä saa mitä tilaa.

2.       Pyydä tarvittaessa apua. Sinun ei tarvitse olla yksi. Kerro ystävälle tai ammattimeediolle mitä olet kokenut. Tarvittaessa hae apua myös mielenterveyden ammattilaisilta. Erityisen tärkeää tämä on jos henki käskee sinun satuttaa itseäsi tai muita.

3.       Suojaa itsesi, kotisi ja läheisesi. Pyydä hyvältä henkimaailmalta suojausta pahalta visuaalisen lasikuvun, viitan tmv. muodossa. Tai voit vain pyytää ilman sen kummallisempia visuaalisia harjoituksia, mutta itse pidän tätä tehokkaampana keinona.

4.       Älä anna pelolle valtaa. Ole määrätietoinen, käske sinua pelottelevaa henkeä poistumaan. Usein ystävällinen pyyntö auttaa esim. ”Jos et tule hyvällä, ole hyvä ja poistu”. Jos tämä ei toimi ja ilmiöt jatkuvat seuraavana päivänä, kokeile käskeä pontevasti; ”Tämä on minun kotini ja minun elämäni, sinulla ei ole sijaa tässä.”

5.       Rukoile. Toisille toimii rukoilu erittäin hyvin ja toisille on teennäisen vierasta. Jos perinteinen isämeidän rukous ja uskontunnustus ei auta, voit kehitellä oman rukouksen. Luo itsellesi rukous, joka sopii sinun ajatusmaailmaasi ja siihen ketä haluat suojella. Rukoilu sopii varsinkin silloin, jos henget tulevat yöaikaan jolloin olemme puolustus kyvyttömämpiä, koska ns. suodattimemme ei toimi. Voit vaikka sanoa; ”Tämä on minun uneni, minun kanssani keskustellaan vain silloin, kun minulle sopii. ”

6.       Salvian tai Palo Santon poltto, äänimaljan soitto, amuletti, kristalli yms. kotikonsti. Toisille toimii joku konkreettinen karkoite. Kädessä pidettävä esine, tuoksu, ääni yms. tuo meille ihmisille turvaan tuntemattoman pelkoa vastaan.

 

Julkaisin aikaisemmin kaksi erillistä postausta jossa toisessa on maneeri kodin suojaamiseen ja toisessa maneeri, jonka avulla maalikokin voi saattaa vainajan valoon:

 https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2022/05/kodin-suojaamisen-metodi.html

https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2022/05/irti-paastamisen-ja-anteeksiannon-metodi.html

 

Lopuksi

Niin ja mitä siihen omassa voimassa pysymiseen ja rakkauden kautta näkemiseen tulee, niin aukaisen ne tähän. 

            Kun olet omassa voimassasi, et pelkää. Tiedät, ettei sinua voi satuttaa kukaan eikä mikään, oli                sillä sitten lihaa päällään tai ei.  Olet itsevarma ja rauhallinen. Ymmärrät, että tämä on minun                elämäni ja ajatusmaailmani, en päästä toisia ihoni alle. 

           Kun näet asiat rakkauden kautta, ymmärrät, että jokainen on arvokas sellaisenaan, kun on. Pyri               näkemään kaikissa ja kaisessa hyvä. Jos olet erimieltä, kuin toinen, niin pyrit ymmärtämään                   miksi joku ajattelee niin, kuin ajattelee, se helpottaa suhtautumista toiseen ihmiseen. Pimeyden               pahin vihollinen on rakkaus. Mitä rakkaudellisempi ihminen on, sen vaikeampi häntä on kääntää            pimeyden puolelle.

 

 

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy yleensä 1 kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/#

Youtube: Valkoinen Peura:  https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

 Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

Tiktok: @seuraavalkoistapeuraa.

 

Terv. Susu 💓

Kommentit

  1. Kiitos, Susu 💖 oli tosi mielenkiintoinen ja tietoisuutta avaava juttu ✨🤗✨

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ