Siirry pääsisältöön

Elämää henkioppaiden kanssa.

Lukijana tietävätkin jo, että kanavoin useita henkimaailman entiteettejä ja ajattelinkin kertoa omasta elämästäni, millaista se on, kun vierellä on iso joukko kanssakulkijoita. Olen saanut oppailtani paljon tukea ja opetusta sekä ohjausta elämäni tiellä. Tänään blogini täyttää 1 vuoden ja silloin aikanaan idea blogin perustamisesta tuli oppailtani. Kerron sinulle myöhemmin mitä kaikkea on vuoden aikana tapahtunut ja mistä kaikesta saan olla oppailleni kiitollinen tänään.

 


Bloggaaja henkimaailmanviestien välikappaleena

Ensimmäinen blogijulkaisuni oli blogin esittelyteksti, missä kerron blogini perustamisen syistä ja miksi nimesin sen oppaani Valkoisen Peuran mukaan. Tämä on 40 postaukseni ja lukukertoja on tähän mennessä kertynyt melkein 23 000. https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/04/mika-on-valkoisen-peuran-blogi.html

Mitä bloginkirjoittaminen on antanut minulle? Alkujaan jo ajattelin, että bloggaaminen on minulle itsellenikin tutkimusmatka. Monet postaukset sisältävät omia pohdintojani. Joitakin lukijoitani on selvästi ärsyttänyt se, että kirjoitan pitkästi, mutta kun aiheeseen sukeltaa kunnolla niin siitä tulee pitkä. Sitä paitsi pitkä kirjoitus on usein paljon informatiivisempi kuin 2-3 kappaleen diibadaaba, jonka tarkoitus on vain saada hyvälle tuulelle. Oma aikana on sen verran arvokasta, että jos koen ettei joku kirjoitus lisää kyltymätöntä tiedonjanoani se jää kesken. Toki hyvän mielen kirjoituksillakin on paikkansa, joillekin ja tiettyyn tarkoitukseen.

Tehdessäni omaa tutkimusmatkaani olen kirjoittanut myös vieraammista aiheista, sitä varten aloitin juuri uuden sarjan nimeltä ”tutustu ja testaa taitosi”. Kirjoittamalla aiheesta, joka on suuremmalle yleisölle oudompi, niin opin myös itse. https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2022/03/tutustu-ja-testaa-taitojasi.html

Päätänkin blogikirjoitukseni joka kerta lauseeseen; ”Jos tästä blogipostauksesta oli sinulle hyötyä, niin se täytti tehtävänsä.” Sillä sehän on tämän blogin tarkoitus. Oppaat tuova eteeni jonkin aiheen mistä he haluavat minun kirjoittavan. Kiitos heille siitä, sillä tässä kohtaa näkee, että yhteistyö heidän kanssaan on ollut hedelmällistä.

Koska minulle on kiero taipumus kirjoittaa joskus provosoivista aiheista, niin totta kai saa joskus kritiikkiä niskaani. Suurin osa onneksi on ollut rakentavaa ja siitä on ollut hyötyä. Koko vuonna en ole saanut viestiä, joka oli oikeasti sattunut. Tästäkin saan kiittää ”työtiimiäni”. Sisimmässäni pyysin, että kestäisin mahdollisen kritiikin ja pyysin heiltä varjelusta someraivolta. Saan siis taas esittää kiitokseni heille tästä, miten hyvin he ovat asian hoitaneet. Laitanpa tähän vielä suoran lainauksen mitä he usein sanovat. Olen samaa lausetta käyttänyt todella usein sillä se muistuttaa miten asiat todella ovat:

-          ” Emme koskaan aseta tiellesi estettä, jos et voisi selvitä.”

(Jestas, kun taas alkaa itkettää. Tämä on merkki siitä, että oppaat tulevat niin lähelle ja virrattavat pyyteettömän rakkaudenenergiaa. Se on se tunne, kiitollisuus. Tunnet, että olet siunattu, rakastettu ja turvassa.)

Kiitos teille lukijoille kaikista kommenteistanne. Olen saanut paljon kiitosta siitä, että kerron suoraan asiat, niin kuin ne ovat ja omasta kokemuksesta. Monet lukijat kokevat, kuin puhuisin heille kasvotusten, vastaan kysymyksiin mitä he kysyvät ja opetan lukijoilleni uusia asioita. Suosituin tekstini on ”Hyvä Paha henkilauta”. Sitä on jaettu usein eteenpäin ja se saa lähes päivittäin lukijoita. Siinä kerron omista komeuksistani spiritismilaudasta ja siitä mitä olen itse oppinut käytännön kautta henkimaailman kommunikoinnista ja viisaudesta. https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/05/hyva-paha-henkilauta.html

 

Mentori henkimaailman tahdosta

Perustin tosiaan myös facebookkiin yksityisen ryhmän ”Seuraa valkoista peuraa” aloitteleville meedioille ja näkijöille samoihin aikoihin kuin perustin tämän blogin. Kun katson nyt taakse päin tätä vuotta, niin olen aika tyytyväinen ryhmääni. Faceryhmään liittyy viikoittain uusia jäseniä mukaan (Kunhan vaan muistaisivat vastata jäsenkysymyksiin, kun en hyväksy sellaisia hakemuksia, josta ne puuttuvat).

Ennen blogia ja ryhmää sekä paljon sen jälkeen olen tehnyt ohjaustyötäni. Tietysti pelkäsin paljon sitä, kun oppaani antoivat pestin, että miten minä osaan tämän työn. Ei ole oppikirjaa, opetussuunnitelmaa tai ohjaajankoulutusta; ”Minä olen vaan minä”.

Tämäkin pelko oli turha. Kun joku kysyi minulta jotain, tiesin heti mitä vastaan. Jos en tiennyt itse niin kanavoin vastauksen oppailtani, tiedostamattanikin. Ja tottakai ohjaan eteenpäin ja etsimään tietoa itsenäisesti jos vastausta kysymykseen ei tule. Henkimaailma harvoin antaa suoria kyllä/ei – vastauksia. Valintatilanteissa he antavat ohjeita mitä kautta päätös pitää tehdä, ja mitä pitää ottaa huomioon, kun teet päätöstä. Sanonkin usein, että minä ja henkioppaat näytämme tiehaaran tai oven, sinä sitten itse päätät minne mennet.  Eli emme päätä koskaan puolestasi.

Toinen lause mitä käytän paljon opetustyössäni on; ”Minä vaan potkaisen perseelle vauhtia, sen jälkeen olet omillasi.” Henkimaailma tai minä emme siis tarjoa sinulle kaikkea valmiina tarjottimella. Minun ja työtiimini opetusmetodi on se, että etsitään ne sinun vahvuutesi ja kehitetään niitä, koska jokainen on yksilö. Teoriatieto taas on sellaista mitä jaan omasta kokemuksestani käsin. Jos ei ole kokemusta niin en usein ota kantaakaan.

Suhtaudun eri ihmisten käsityksiin henkisistä lajeista yms. mahdollisimman neutraalisti, oppilaani saakin siis itse luoda maailmankuvansa. En itse siedä ”oikean tiedon” tuputtamista, koska silloin poikkeavat ajatukset ovat vääriä. Itse olen kuluttanut aikaani opetuksessa missä kaikki eri lailla ajatteleminen on väärin ja kritiikkiä oppia kohtaan ei saa esittää. Tämä on ensimmäinen merkki lahkoontumisesta. Olen itsenäisesti opiskellut paljon uskonnollista väkivaltaa ja itsekin sitä kokeneena, tiedän hyvin tarkkaan mitä metodeja pitää välttää työskennelläkseen enkeleiden taajuudella. Kun katsoo omaa elämäänsä taakse päin ja sitä missä on, niin tälläkin kaikella on ollut paikkansa ja tarpeensa minun ”ohjaajan koulutuksessani”.

Tulin muutaman kerran koulutuksesta itkien kotiin, siinä ajatuksessa, että kun en tee siten, miten opettaja käskee, niin olen saanut henkimaailman raivon päälleni. Onneksi oma mentorini takoi päähäni järkeä, että olet epäterveessä koulutuksessa. Kun ymmärsin, että minua on aivopesty ajattelemaan näin, niin tapahtui hyvin mystinen henkisen plokin irtoaminen, sain enkeleiltä sen viestin mitä siihen tarvitsinkin ja sen jälkeen meediokykyni, kanavointini lähti aivan uudelle puhtaalle tasolle. Ymmärsin mitä tarkoittaa työskennellä enkeleiden taajuudella. Lopetin tämän koulutuksen kesken, enkä ole kertaakaan katunut sitä, tästä olen erittäin kiitollinen enkelielleni. Koko tarina löytyy tämän bloginpostauksen lopusta: https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/05/kanavointi-uudessa-ajassa-erilaiset.html

 

Opettaja ilman lihaa

Eräs meedio on sanonut, että ”Henget on persoonia siinä missä ihmisetkin, heillä ei vaan ole päällään lihaa”. Henkioppaat ovat olleet joskus ihmisiä, siksi heillä on hyvin selkeä persoona, puhetyyli ja usein selkeä ulkomuotokin. Enkelit ovat sitten asia erikseen.

Olin aikanaan siinä tilanteessa, että yksi tätä elämää saa tallata. Miten tässä voi kehittyä, jos kukaan ei ole neuvomassa kädestä pitäen. No tähänkin oli henkimaailmalla ratkaisu, kiitos siitä. Keskustelin paljon oman enkelini Auroran ja mm. Valkoisen Peuran ja monen muun kanssa henkilaudan välityksellä. Sitten keskusteluun liittyi mukaan näsäviisas ja tahallaan ärsyttävä mieshenkilö, nimeltään Lokko (voi, että me molemmat nauramme muistellessamme, miten aluksi hermostuin hänen näsäviisaille kommentoinneilleen). 

Lokko tuli usein keskusteluun mukaan omalla erityisellä tyylillään ja hän opetti alusta alkaen, miten kehittää omaa meedionlahjaani, sillä se juuri ole hänen oma erityisosaamisensa. Toisinaan vieläkin Lokko pyrkii ärsyttämään minua tahallaan keskusteluissa, koska nauru nostaa energiaa. Joskus Lokko voi heittää, vaikka pellekuperkeikan jotta nauran kesken meedioistunnon, jos on vaarana, että alan väsyä yhteyden ylläpitämiseen. On siinä asiakaskin saanut nauraa, kun olen kertonut mitä Lokko milloinkin puuhailee. Rakastankin sitä miten iloiseksi asiakkaani istunnoissani tulevat.

Lokko opetti minulle mm. miten vainajahenkiä autettiin valoon, miten luodaan valoportaali yms. Tätä tietoa olen sitten jakanut omille oppailleni eteenpäin, kun he ovat opinnoissaan tulleet siihen vaiheeseen, että aletaan valoonsaattotyön harjoittelemiseen. Eräästä oppilaastani onkin tulossa erittäin taitava meedio tässä työssä, hänestä kuullaan vielä tällä saralla. Olenkin kokenut, että Lokko on tavallaan välillisesti kaikkien oppilaideni opettaja. Hän joko opettaa minua ensin tai sitten ohjaa ohjattavaani minun kauttani.

 

Henkioppaat juonii

Koska itselläni on lukematon määrä populaa takanani, niin tiedän ettei he kaikki seiso vieressäni minua varten vaan he odottavat sitä hetkeä kuin oppilas tulee yksilöohjaukseen tai joku tulee juttelemaan ihan jostain muusta syystä minulle. Muutaman kerran on käynyt niin, että asiakas tulee korttitulkintaa ja oppailta tuleekin harjoitustehtävä tälle asiakkaalle. Yksi tehtävä, jonka toisinaan annetaan, on se, että henkilön pitää katsoa kuka minun vieressäni silloin näkyy, sillä sieltä voi näkyä periaatteessa mitä vaan.

Harjoitukset riippuvat kulloisenkin sielun tilanteesta ja tehtävän tuleekin suoraan joko minun tai hänen oppailta. Yksilötuntien aikana tuleekin usein montakin tehtävää. Oppilas usein säikähtää ensi, koska harjoitus tulee ilman ennakkovaroitusta. Mutta jokainen onkin saanut hämmästyä omasta suorituksestaan, on tullut nähtyä niin onnenkyyneleen kun onnistumienriemun kiljahdukset. Tämä saa kasvoilleni ilon ja kiitollisuuden hymyn. Tällöin tuntuu, että olen tärkeimmän elämäntehtäväni äärellä. 💗

Leikkisesti sanon, että oppaat juonivat, sillä kun asiakas tai oppilas on läsnä, niin näen omia oppaitani ja hänen oppaitaan seisomassa vierekkäin, siitä tiedän, että he suunnittelevat jotain tätä istuntoa varten. Ja kyllä se aina on selvinnyt, että mitä se on.

 

Kollegtiiviset oppaat

Puhun omista oppaistani yleensä työtiiminä, sillä siihen kuuluun niin enkelit, arkkienkelit, henkioppaat, opaseläimet, viestieläimet, tähteläiset, luonnonhenget, lohikäärmeet, esi-isät ja muut vainajahenget. Nykyään en enää hämmästy siitä kehen saan yhteyttä, sillä entiteettienkirjo on niin loputon, joten en aseta juuri ennakko-oletuksia enää siihen teemaan. Tämäkin asia piti kädestä pitäen oppia. Juuri kun luulet ymmärtäväsi jotakin, niin taas tapahtuu jotakin joka saa käsityksesi heittämään häränpyllyä. Tähänkin asiaan minulla oli oma opas Gösta, joka jo pelkästään omalla ulkomuodolla ja olemuksellaankin pisti käsitykseni henkiopastermistä uusiin uriin. Nyt Gösta on jo siirtynyt taemmas, sillä oppi mikä minun piti sisäistää, meni jo perille.

Opin myös sen käytännön kautta, että vaikka opas on jo tavallaan siirtynyt eteenpäin jonkun toisen luo, niin tarvittaessa opas voi palata muistuttamaan, että mitä hän sanoinkaan aikoinaan. Oppaan ”siirtyminen taemmas” on kuin menettäisi ystävän, itku siinä tulee. Mutta kun ymmärsin sekin, ettei opas ole kokonaan poissa, sillä henkimaailma ei ole riippuvainen ajasta tai materiasta, hän saattaa tulla milloin vaan tarvittaessa käymään. Heistä tulee tavallaan kollegtiivisia oppaita, sellaiset oppaat ovat entiteettejä, jotka vierailevat kenenkä luona vaan halutessaan. Kun kanavoin asiakkaalle viestiä esim. henkilökohtaisissa korttitulkinnoissa, viestiä tulee usein kollegtiivisilta oppailta, sen vuoksi mikään kortti ei ole koskaan epäsopiva, vaikka se olisi nimetty jonkun tietyn entiteetin/henkilön mukaan. Kollegtiiviset korttiviestit mitä itsekin postaan someen, ovat juuri tällaisilta kollegtiivisilta oppailta (tai kollegtiivisesta energiasta) kanavoitua tietoa.

Omat henkilökohtaiset oppaat ovat oppaita, joka työskentelevät lähinnä sinun kanssasi, mutta en yllättyisi, vaikka he kävisivät vierailulla jonkun muukin luona.

Opettajat ovat kaikki kollegtiivisia oppaita. He tulevat ja menevät sen mukaan, kun joku asia pitää henkilön sisäistää tai seisovat vierellä raskaina aikoina, milloin heidän tukensa on tärkeää. Kun heitä ei enää tarvita he siirtyvät eteenpäin.

Valkoinen Peura on kollegtiivisesta oppaasta hyvä esimerkki. Moni yksityiseen faceryhmääni saapunut henkilö on kertonut, kuinka heille on ilmestynyt näkynä valkoinen peura ja ovat sitten löytäneet ryhmääni. Johdatuksen peura kuvaakin häntä erittäin hyvin. Hän suoraan sanoen johdattaa tietyt henkilöt luokseni vaikkeivat he välttämättä hänestä mitään itse tietäisikään.  

Oma enkelini Aurora tuo myös usein yleisiä viestejä asiakkailleni. Hän on ottanut tavaksi tulla kauttani ryhmäistuntojen lopuksi, sillä enkeliviisaus on kaikkia varten ja siten sen jakaminen eteenpäin on tärkeään. Joskus kanavoin somepostauksiin ihan suoria lauseita oppailtani ja enkeleiltä, ne palvelevat juuri tätä tiedonvälittämisen tehtävää. Kiitän häntä vielä erikseen, että hän on tullut joka kerta viestin kera, kun useampia korvia on ollut kuulemassa.

 

Oppaat kanssani tänä päivänä

Jokin aikaa sitten luovuin oppaideni laskemisesta kokonaan. Aluksi se tuntui kauhean tärkeältä, kun opettelin tunnistamaan heitä, että milloin kukakin oli paikalla. Koska tosiaan sitä väkeä on kanssasi tosi paljon niin ei ole mitään järkeä alkaa heitä laskeskelemaan, he tulevat ja menevät. On käynyt niinkin, että samalla viikolla eteeni astuu 2 uutta opasta opettamaan tiettyjä asioita, joten lukumäärä voi muuttua hyvinkin nopeasti.

Itse asiassa naurattaa, kun muistelen ensimmäistä lautaistuntoani kavereideni kanssa viimevuoden keväällä. Kaisa kysy montako henkeä täällä on tänään paikalla; vastaus oli tuhansia. Pitkin sitten tarkentaa kysymystä, että montako henkeä TÄNÄÄN haluaa meille jutella. 😂 Tämä antaa perspektiiviä siihen miten loputon meediontehtävä on. 😉

Ns. pääoppaita pystyy laskemaan helpommin. He ovat oppaita, jotka ovat kanssamme eniten. He ovat usein juuri ne oppaat, jotka asiakkaalla näen. Usein näen myös asiakkaan taustalla isomman joukon, mutta he eivät näytä kasvojaan, sillä he kertovat asiakkaalle, että heitä on paljon ja ne, jotka astuvat edemmäs on ne, joiden läsnäolon he haluat, että välitän tiedoksi asiakkaalle.

Kun joku yksityisohjauksessani kysyy, että kuka on äänessä, niin oppaat heittävät vastakysymyksen; ”Onko sillä väliä kuka täällä kulloinkin puhuu, jos viesti menee perille?”. 

Tämä on hyvä kysymys. Toiset oppaat eivät nimittäin pidä niin tarkkaan väliä siitä millä nimellä tai ulkonäöllä heidät tunnetaan, kunhan olennaisin asia tulee kyseisen henkilön ymmärrykseen. Eräs oppilaani yllättyikin yksilöohjauksen aikana siitä miten huumorintajuisia ja persoonallisia oppaat voivat olla, koska hänen käsityksensä heistä oli hyvin ”pyhän jäykkäniskainen”.

Kun somepostaan tai ohjaan oppilaitani olen koko ajan yhteydessä tavalla tai toisella työtiimiini. Jos opetusmetodini kuulostaa sinulle sopivalta ja sinulla on motivoitunut halu oppia opasyhteyttä yms. niin liity Valkoisen Peuran Akatemian virtuaalisen kehityspiirin ensimmäiselle vuosikurssille tai varaa yksilöohjaus valolautakeskustelun kautta. Tai osallistu kursseille, niitä on tulossa lisää, joten kannattaa seurailla ilmoituksiani. Yleisretriitit järjestetään todennäköisesti vain, jos tulee tarpeeksi kyselyitä niihin tälle kesälle, muuten en niitä kalenteriini varaa.

Akatemia: https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/valkoisen-peuran-akatemia

Muut peruskurssit: https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/kurssit

Retriitit: https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/fi_FI/retriitit

 

Kiitoskirje työtiimille

Niin kuin kerron blogini täyttää tänään 1 vuoden. Vuosi on lyhyt aika ihmisen elämässä, mutta aika pitkä aika työskennellä oppaiden kanssa intensiivisesti, joka päivä. Usein sanon, että olen esimerkki siitä, että omia henkisiä kykyjä voi kehittää, jos sinulla on tahtoa siihen. Olen kokenut jo vuosia oman tarina kertomisen tärkeäksi. Kun nyt vuosi on kulunut blogin perustamisesta, on tilintarkastuksen vuoro. Tässä vaiheessa siis kysyn mitä sain itselleni, mitä muut saivat blogistani irti ja mitä tapahtuu jatkossa. Sen voin sanoa täysin rinnoin, etten ainakaan lopeta kirjoittamista tähän, sen verran oli hyvä ”tase” tässä tilintarkastuksessa. 😀

Kuten varmaan huomasit olin kiitollinen työtiimilleni monesta asiasta tekstissäni. Kiitollisuus lisää kiitollisuuden aiheita. Tämä onkin oppailleni tavallaan kiitoskirje kaikesta siitä mitä olemme kokeneet tähän mennessä yhdessä. Tuomalla julki kiitollisuuteni, olen varma, että suhteemme toimii ja kehittyy yhtä upeasti tämän ja sitä seuraavienkin vuosien aikana. Kiitoskirjeen kirjoitusta omalle henkimaailman työtiimille suosittelen kaikille.

 

Tänäänkin touhuamassa kanssani

Kävin tänään aamulla kaupassa. Sattumalta (mitä siis ei ole) löysin poistomyyntilaatikosta pari erilaista magneettia. Toisella tekstillä olevasta sain heti ajatuksen, että siitä tulee lähiaikoina somearvontapalkinto Valkoisen Peuran facebook-  sivulle. Mutta tämä toinen magneetti tarttui mukaan enkä tiennyt syytä sille. Kyseessähän on edesmenneen laulaja Kirkan kappale, tiesin et se on jotakuta muuta kuin minua varten.

Kaiken lisäksi, juuri samaisen kaupan parkkiksella puhuin meediokollegalleni mesen välityksellä, etten saa blogikirjoitusta flowhun ja tänään pitäisi julkaista jotain erityistä synttäreitä varten. Aamulla oli 2 kappaletta valmiina tekstiä, nyt on 6 sivua tekstiä. 😀

Kun pääsin kotiin kauppareissulta, niin keksin sen; BLOGIARVONTA! Ja teksti on mitä mainioin muistuttamaan henkioppaiden olemassaolosta. Aloin kirjoittaa blogia saman tein ja tässä sitä taas ollaan. 😊

Eli jos tuntuu, että tämä magneetti on sinulle, kommentoi alkuperäistä facebook-postaista Seuraa Valkoista Peuraa facebook- sivulla. kommentoi vaikka, "Mukana arvonnassa".Lahja tulee sitten kirjepostissa. 😊 Arvonta päättyy palmusunnuntaina 10.4. Klo.16.00. Voittajalle ilmoitetaan messengerviestinä.

 


Lopuksi

Pahoittelut taas pitkästä tekstistä, mutta uskon, että jos luit loppuun asti se oli varmasti hyvin antoisa.💗

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Uusi blogipostaus ilmentyy yleensä 1 kerran viikossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla postausteni suhteen liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa. Olisin kiitollinen palautteesta, voit jättää sitä tänne Blogin kommenttikenttään tai Facebookkiin.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/#

Jos et ole vielä tutustunut youtube-kanavaani niin tästä linkistä pääset katsomaan tulkintojani ja ohjattuja henkisiä harjoituksia, tervetuloa seuraamaan minua sinnekin. 😊 https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg

 Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

Tiktok: @seuraavalkoistapeuraa.

 

 

Terv. Susu 💓 Ja Susun työtiimi kaikkine jäsenineen 😊 💗

 

 

Kommentit

  1. Mukava oli lukea kirjoitustasi.
    Olen vuosia ollut hiljaisuuden tilassa. Hieman erakoitunut, mutta rakastan eläinperheenjäseniäni ja tätä paikkaa, jossa saan herätä vielä omassa sängyssä sekä tuntea kiitollisuutta.
    Välillä luen tekstejä, koska silloin voin tuntea, että vielä täällä.
    Tekstisi oli helppolukuista ja uskon muidenkin saavan asiasta kiinni, jota haluat ilmentää tai jakaa. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteetasi <3 :) Positiivista palautetta on kyllä tullut ja muutama on kokenut tuon Kirkan laulun erittäin merkitykselliseksi. Kiitollisuus on erittäin tärkeää <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ