Siirry pääsisältöön

Veren perintö

 Lähdin pohtimaan perimän merkitystä näkijän kykyihin ja niiden voimakkuuteen. Onko sillä merkitystä, että suvussa on jo sukupolvia ollut näkijöitä, parantajia ja noitia, vai voiko kyvyt tulla täysin puun takaa?

Aihe on pyörinyt päässäni jo muutaman viikon. Tämän blogikirjoituksen nimi annettiin minulle, kun tapasin uuden henkisen tuttavan, hän tuli luokseni kahville erään pidempiaikaisen tuttavani kautta. Tämä uusi nainen kertoi omasta elämästään, miten hän alkoi kiinnostua henkisistä asioista. Erityisen kiinnostavaa oli se, miten hän oli alkanut näkemään enneunia pian kuolevista ihmisistä ja miten se taito on kirjaimellisesti siirtynyt kuolevasta isoäidistä häneen.

Nainen oli ollut kuolevan isoäitinsä vuoteen vieressä ja pitänyt isoäitiä kädestä kiinni. Kuoleman hetkellä nainen tunsi, kuinka jokin energia selkeästi humahti hänen lävitseen. Tämän jälkeen hän alkoi nähdä enneunia sekä ns. lucit- unia eli unia, jota pystyy itse ohjailemaan. Tätä ennen hän ei ollut millään tavalla kiinnostunut henkisistä asioista ja hän yritti etsiä vastausta kykyihinsä. Enimmäkseen hänelle naureskeltiin, mutta jotakin hän kuitenkin sai tietää. Hän sai tietää, että isoäidillä oli ollut sama kyky ja hän ymmärsi, että hän näkee enneunen joka kerta 2 viikkoa ennen henkilön kuolemaa. Näin selkeä ”aikataulu” on harvinaista, varsinkin kun se toistuu säännöllisesti joka ainut kerta.

Kerroin tälle naiselle, että hänen tarinansa oli erityisen mielenkiintoinen ja minulle uusi. Sanoin hänelle, että hänen tarinansa pitää kertoa eteenpäin. Kehotin häntä myös pitämään unipäiväkirjaa, mitä hän jo onneksi pitikin. Sanoin, että jonain päivänä tulet palaamaan niihin teksteihin ja tilanteisiin. 😊 Tein hänelle selvänäköisen luennan tulevaisuuden kyvyistä ja sen perusteella mitä hänen tulevaisuuteensa näin, niin haluan seurata isolla mielenkiinnolla hänen kehittymistään näkijänä 😊

 

Suora sukupolvelta siirtyminen

 

Unennäkijän lahjojen en ole koskaan aikaisemmin kuullut siirtyvän tällä tavalla edellisen henkilön kuoltua, mutta olen jutellut parin verenseisauttajan kanssa, tai no toinen ei ollut koska se kyky ei voi siirtyä hänelle. Antakaahan kuin kerron.

Suomalaiseen kansanperinteeseen kuuluu verenseisauttamisen taito koskettamalla ja usein juuri loitsuja lukemalla. Yleensä verenseisauttaja loitsut ovat tarkoin varjeltuja salaisuuksia, ne opetetaan mestari-kisälli tyyppisesti suvun seuraavalle perijälle. Minulla on yksi kirja, jossa on koottuna erilaisia loitsuja ja yllätyin kun sieltä sellaisen loitsun löysin. Muutenkin olin yllättynyt, että tapasin naisen, joka tekee verenseisauttajan työtä tänäkin päivänä, luulin heidän jo siirtyneen historiaan viimeisten vuosikymmenien lääketieteellisen edistymisen vuoksi.

Nainen oli n.50 vuotias matkailualan ammattilainen, joka oli saanut opin omalta vanhemmaltaan. Hänellä oli itselläkin lapsia ja hän oli halukas siirtämään opin eteenpäin, jos joku lapsista sen ottaa vastaan eikä suhtauduta siihen menneisyyden höpöhöpö juttuna.

Tämä toinen nainen oli myös syntynyt verenseisauttajasukuun, mutta kyvyn ei kuulunut siirtyä hänelle. Naisen isoisä oli verenseisauttaja ja hän sanoi, että joka sukupolvessa on seisauttaja, sukupuolen kuuluu aina vaihtua sukupolven välein. Isoisä oli sanonut, että kyky olisi sinun, jos olisit syntynyt pojaksi. Tiedän, että sukupuolinen määrittely trikkeröi ihmisiä tänä päivänä, mutta vanha perimätieto ei ymmärrä käsitettä transsukupuolinen tai sukupuoli-identiteetti.

Mietinpä vaan, että voiko tämä kyky tulla jollekin ilman sukuperimää, tai voiko se hypätä useammankin sukupolven yli, ilman, että kukaan sitä opettaa, jos vaan kyseiselle henkilölle on kyky tarkoitettu ja/tai on halua sitä opiskella.

Fanfactina; Maailman kenties kuuluisin verenseisauttaja, oli venäläinen mystikko Grigori Rasputin, joka sai Venäjällä suuren poliittisen vallan hoitamalla Tsaari Nikolain toisen ainoaa poikaa, kruununperijä Alekseita, joka sairasti hengenvaarallista ja perinnöllistä verenvuototautia. Rasputinin tarina on mystinen tarina jo itsessään, joten ei mennä siihen sen enempää nyt. Rakastan historiaa. 💖

 

Perimä voi olla myös egoa nostattava tieto

 

Paljon näkijöiden ja parantajien mainoksissa törmää siihen, että korostetaan omaa perimään, eli on kuulemma kyvyt kulkeneet suvussa jo monia sukupolvia. Kuka tahansa pystyy käyttämään tuota lausetta mainoskikkana, koska se on meidän yhteiskuntaan kiskoistettu ajatus, että kyvyt ovat jotenkin vahvemmat, kun on tietynlainen sukulinja. Tämä ajatusmalli alkaa hyvin helposti ruokkimaan egoa, sillä se ruokkii ajatusta toisten näkijöiden paremmuudesta ja etuoikeutuksesta.

Yleensä tämä noitasukulinja -tieto perustuu kuulo- ja luulopuheisiin, mutta jokunen on tutkinut omaa sukuaan oikeasti enemmän ja pystyy nimeämään henkilöitä, tapahtumia ja millaisia kykyjä on ollut suvussa ja miten niitä on käytetty. Eli jos on sanottu, että mummu vainaa osasi sitä ja tätä, niin ota yhteyttä suvun vanhempiin ja teen pientä haastattelua, vaikka ihan sukututkimus mielessä ja tallenna tarinat muistiin. Ne ovat hienoa luettavaa, vaikkei kyvyt sitten vaikka kulkisikaan suvussa. Helsingissä on myös suomen kirjallisen seuran kansanrunousarkisto, jos sukulaisesi on ollut kylällä ainakaan kuuluisa, niin sinne on 30 luvulla kerätty paikkakunnittain Perimätietoa. Arkistoa ei ole digitalisoitu, eli kellastuneita arkistokortteja pitää lukea paikanpäällä. Itse olen käynyt siellä lukemassa Parkanon kortteja ja sieltä löytyy n. 3000 korttia yhdestä laatikosta.

Perimä on meille ihmisille tärkeä. Lähes jokainen haluaa tietää vanhempansa, mistä on tullut, mitkä ulkonäön piirteet on perinyt isovanhemmilta. Ihmiselle on perustarve tuntea olevansa juurtunut jonnekin. Vaikka ihminen olisi adoptoitu hyvään perheeseen, niin moni tunteen, että itsestä puutuu palanen, jos ei tiedä mitään taustastaan. Joten on oikeastaan luonnollista, että sukulinja nousee puheeksi, kun puhutaan omista näkijänkyvyistä, mutta se ei saa olla se leveilyn aihe.

 


Mitä me annamme perinnöksi seuraavalle sukupolvelle

 

Minulla itselläni ei ole ylevää noitasukulinjaa, mutta se ei ole estänyt minua toimimasta työssäni ja kehittämästä omia kykyjäni. Oma sukutaustani ei ole myöskään ollut este sillä, että olen voinut opettaa muita kaltaisiani kehittämään omia psyykkisiä kykyjään, oli heillä noitasukulinjaa tai ei.

Olen tutkinut sukulinjaani isänpuolelta koska se liittyy sukutilani historiaan ja minulla toimii henkioppaana esiäitini Margareetta 7 sukupoven takaa. Ei siksi, että hän olisi noita vaan siksi, että suvulla on muutakin annettavaa kuin hengenlahjat.💖

Tiedän, että suvussani on molemmin puolin psyykkistä herkkyyttä ihan muutamalla henkilöllä, mutta minä taidan olla ainut näissä viimeaikaisissa sukupolvissa, joka oikeasti tekee työtä henkimaailman kanssa. Henkiset asiat eivät millään tavalla ole kuuluneet sukulaisten kahvipöytäkeskusteluihin, jos jotakin on sanottu niin se on heti torpattu. Jos joku sukulainen aikanaan pakeilleni tulee kysymään tulkintaa tai pyyttä apua omiin kykyihinsä, tai vaikka kuoleman kohtaamiseen, niin hän on tervetullut. Minulla ei oikeastaan ole ketään muuta kuin pikkusisko, jolle voin avoimesti kertoa millainen minä olen. Äiti ja isä sulattelevat asiaa. 😊

            Henkisyysminän piilottaminen – Kun et voi olla se, joka olet, vaan pitää pelätä omaa uskoaan tai              elämänkatsomustaan: 

https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2022/02/henkisyysminan-piilottaminen-kun-et-voi.html

Aviomies ja lapset ovatkin sitten asia erikseen. Miehelläni on kykyjä ja niiden kehittämien on häntä hieman alkanut kiinnostaa, kun aloin tekemään ohjaustyötä, varsinkin viimeinen puoli vuotta olemme puhuneet asioista enemmän. Lasten kyvyt ovat nyt vasta alkaneet näyttää merkkejä, mitä olen ollut kiitollinen, sillä esim. kummituksia näkevä 3 – 5 vuotias olisi aika haasteellinen koko perhettä helposti rasittava tilanne.

Kuopuspojalla on selvä luontainen meedionlahjakkuus. Pojan kyky lähti aukeaan viime syksynä, hän kun aloitti peruskoulun. Hän ei ole asiasta kiinnostunut eikä tietoinenkaan omasta kyvystään. Naureskelinkin huvittuneen kauhistuneena sitä, että pojasta on tullut syksyn ja kevään aikana ”demonitutka”. Hän siis aistii fyysisin oirein, kun meillä on ikäviä energioita kylässä, vaikkei niitä näekään. Muutenkin poika on selkeä ”empaatti” kyvyiltään; sisäänpäin kääntynyt, lempeä, lohduttava ja huomaavainen.

Esikoistytär on ollut kiinnostunut kummituksista ja noituudesta ainakin 10 vuotiaasta asti, meediokyky ei hänellä ole vielä niin selkeä. Taitaa olla paljon enemmän tahtoa ja toivoa, enemmän kuin varsinaista meedion taitoa vielä. Vuoden vaihteessa tapahtui kuitenkin mielenkiintoinen kohtaaminen;

Istuimme koko perhe saunassa ja huomasin tyttären vieressä istuvan vainajatytön. Vainaja ei näyttänyt kasvojaan minulle ja tiesin siitä, että tällä tytöllä ei ole minulle asiaa. Kysyinkin, miksi tyttö on täällä ja hän sanoi, että hänellä on asiaa tyttärelleni. Jatkokysymykseni olikin, että koska se aika tulee ja vainajahenki sanoin sen tapahtuvan kahden vuoden kuluttua. Laskin mielessäni, että tytär on silloin vasta 14 vuotias, ihan lapsi vielä alkamaan meedioksi. Kysyinkin miksi silloin jo ja vastaus oli; ”Koska hän on sinun tyttäresi.”

Uskon että tälläkin on ollut sielun polullinen tarkoitus. Minun piti ensin itse hyväksyä tehtäväni mediaalisena ohjaajana ja opettajana. Tiedostan nyt, että jonain päivänä opetan kykyä myös lapsilleni, siskolleni ja aviomiehelleni. Tiedän myös, että jonain päivänä sitä itse pitää vanhempiaan kuolinvuoteellaan kädestä kiinni ja keskustelee tuonpuoleisesta ja tästä elämästä.

Lähtökohtaisesti omilla lapsillani on aivan erilainen kasvuympäristö kuin itselläni oli. Omien lasten kanssa kaikki keskustelun aiheet ovat sallittuja. Haluan tarjota lapsilleni avoimen ja vapaamman ympäristön käyttää ja keskustella omista spyykkisiä aisteista sekä vapauden luoda oman elämänkatsomuksensa ja uskontonsa. Vaikka tiedän, että kykyjä lapsillani on ja ne tulevat vahvistumaan, niin en missään nimessä halua pakottaa heitä niitä käyttämään, se on heidän oma valintansa, minä tarjoan tukea, tietoa ja turvallisen ympäristön niitä harjoittaa.

            Viimeisen 100 vuoden evoluutio henkisessä kasvussa: 

             https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2021/07/viimeisen-100-vuoden-evoluutio.html

Monella ohjattavallani on alaikäisiä lapsi ja osa heitä on kertonut myös lapsilla olevan mediaalista herkkyyttä. Olen ollut jo kauan kiitollinen siitä, ettei näkijän kyvyt ole enää niin tabu kuin monesti luullaan, vaikka edelleen pitää valikoida kenelle asiasta puhuu.

Tätä nuori sukupolvi, joista osa vasta opettelee kävelemään, lukemaan ja kirjoittamaan sisältää paljon upeita ja herkkiä valosieluja, jotka katsovat tätä maailmaa aivan eri lailla, kuin me vanhemmat. He ovat myös eri lailla mediaalisesti avoimempia, tähtisieluja. Nämä herkät sielut saavat usein diagnoosiksi ADHD:n, masennuksen, psykoosin, persoonallisuushäiriön, tmv. vaikka toisinaan kyse on siitä, että näillä nuorilla sieluilla on vain haasteita ankkuroitua tähän maailmaan, jossa vallitsee tietynlainen ”vain vahvat pärjää”- ajatus- ja toimintamallit. Näillä nuorilla sieluilla herkkyys on lahja, ja he ovat tulleet tähän maailmaan kohottamaan maapallon ja ihmiskunnan värähtelytaajuutta.

            Herkkyys on lahja: https://seuraavalkoistapeuraa.blogspot.com/2023/04/herkkyys-on-lahja.html

Jo valmiiksi avoimet, nuoret sielut eivät tarvitse vanhaa sukulinjaa tai oppi-isiä. Tämä nuorten sielujen sukupolvi on sellainen, joiden kyvyt voi ns. tulla puuntakaa. Sillä he ovat jo syntyessään niin auki korkeammille taajuuksille, syntymälahjakkaita, että meidän vanhempien sukupolvien pitää ymmärtää, että tämä on uusi meedioiden ja näkijöiden sukupolvi, joka voi ylittää odotuksemme.

 

Kiitos Lukemisesta <3

💓 Jos joku hyötyi kirjoituksestani, niin kirjoitukseni tuotti tulosta ja se täytti tehtävänsä.💓

Tervetuloa toistenkin lukemaan blogiani. Parhaiten saat tiedon uudesta postauksestani liittymällä blogin lukijaksi. Julkaisen blogini myös omilla facebook- sivuillani facebook@seuraavalkoistapeuraa.

Kaikki palveluni ja yhteistietoni löydät kotisivuiltani: 

https://seuraavalkoistapeuraa.johku.com/

Youtube: valkoinen peura: https://www.youtube.com/channel/UCCJ5mXQl1CXpdlF0VZKcgkg  

Instagram: seuraavalkoistapeuraa.

Tiktok: @seuraavalkoistapeuraa.

 

Terv. Susu 💓

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

 Henkinen sumutus – Huijareita henkisissä piireissä

Noin pari kuukautta sitten ystäväni joutui törkeän huijauksen kohteeksi ja tällä tilanteella oli erittäin vakavat psyykkiset seuraukset. Tajusin heti kuunnellessani ystäväni kertomusta, että kyseessä on ammattimainen energiahoitaja huijari, jonka tekniikka perustuu uhrin pelotteluun ja pelon avulla rahastamiseen ja hallintaan. Onneksi sain ystäväni tajuamaan, että häntä on huijattu ja estin siten ystävääni tekemästä itselleen mitään peruuttamatonta… Henkisiä piirejä vuosia seuranneena aina välillä törmää huijareihin, jotka käyttävät ”ota rahat ja juokse ” -tekniikkaa, mutta tämä tapaus oli omaa luokkaansa järjestelmällisyytensä ja pitkälle mietityn tyylinsä vuoksi.   Lähdinkin tutkimaan kyseisen huijarin toimintaa ja laitoin moneen facebook- ryhmään, että etsin huijausten uhreja blogikirjoitusta varten. Viikon aikana sain n. 30 yhteydenottoa josta 24 oli saman huijarin uhria. Sain kanteluita myös useammasta muusta epäilyttävästä toimijasta alalla.  Olen kiitollinen kaikille, jotka kom

Irti päästämisen ja anteeksiannon metodi

Kirjoitan tähän ns. maalikon valoonsatto ohjeistuksen. Jos tiedät, että kodissasi on häiritseviä tai apua tarvitsevia vainajahenkiä, niin voit käyttää tätä maneeria heidän ohjaamiseen valoon. Jos tämä ei toimi, niin pyydä paikalle ammattimeedio auttamaan valoonsaattotyössä.  ”Valossa kaikki on anteeksi annettu. Minä annan sinulle anteeksi sen minkä voin. Älä pelkää sillä valossa ei ole mitään pelättävää. Päästä irti kaikesta mikä ei ole sinulle tarpeellista. Valossa on kaikki mitä tarvitset. Olet vapaa menemään. Päästä irti vihasta, surusta, pelosta ja katkeruudesta. Valonmaailmassa nämä ovat tarpeettomia. Valossa kaikki tämä ikävä puhdistetaan sinusta pois ja jäljelle jää vain rakkautta, anteeksiantoa ja turvaa. Päästä irti myös kaipuusta, kaikki on hyvin. Me jälkeen jäävät pärjäämme hyvin, elävien vuoksi sinun ei tarvitse jäädä pimeyteen. Jos näet valoa, mene rohkeasti sitä kohti. Pyydän Arkkienkeli Azraelin johdattamaan sinua valoon, kotiin. Edeltäsi menneet läheisesi

Hyvä Paha Henkilauta

Voiko ouija-lautaa käyttää kuva vaan vai avaako se portaalin pimeille voimille? Kuinka sitä käytetään? Mitä jos se ei toimikkaan ja koko juttu onkin vain pelkkä vitsi? Kaverini kertoi, että hänen sukulaisensa kuoli heti pian laudan käyttämisen jälkeen, voiko niin käydä minulle? Voiko laudan kanssa pitää vähän hauskaa? Mitäs jos saan tietää oman kuolinpäiväni? Jos jotakin tapahtuu niin kestääkö mieleni sen? Nämä ovat kysymyksiä, pelkoja ja kokemuksia, joita pyöriin spiritismilaudan ympärillä. Aika ajoin yksi ja sama keskustelun aihe nousee keskustelupalstoilla esiin – ”Onko sinulla kokemusta henkilaudasta?”. Sitä kun kysyy, niin kommentteja alkaa sadella kymmeniä enimmäkseen sitä vastaan ja toinen osapuoli taas sanoo, ettei mitään tapahtunut. Mutta kukaan ei juuri koskaan mainitse valolautaa tai enkelilautaa tai ylipäätään hyviä kokemuksia laudan käytöstä. No minä voin vastata kysymykseen "Kyllä, minulla on kokemusta laudan käytöstä ja siitä on tullut minulle hyvin mieluisa työ